قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۴ ساعت قبل

پیش بینی بورس امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ | شاخص کل دوباره صعودی می شود؟ بورس در آستانه فتح قله جدید

پیش بینی بورس امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ را بخوانید؛ بررسی وضعیت شاخص کل، ورود پول حقیقی، محدوده ۶.۲ میلیون واحد و احتمال ادامه صعود یا افزایش عرضه در بازار سهام.
 پیش بینی بورس امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ | شاخص کل دوباره صعودی می شود؟ بورس در آستانه فتح قله جدید

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛: بورس تهران امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ در شرایطی معاملات خود را آغاز می کند که شاخص کل در پایان معاملات روز گذشته با رشد بیش از ۱۲۳ هزار واحدی از مرز ۶.۲ میلیون واحد عبور کرد و در ارتفاع ۶ میلیون و ۲۲۳ هزار و ۸۷۷ واحد ایستاد. ورود حدود ۳.۳ هزار میلیارد تومان پول حقیقی و رشد همزمان شاخص هم وزن، قدرت تقاضا در بازار را نشان می دهد؛ با این حال، پس از رشد سنگین روزهای اخیر، احتمال افزایش عرضه و شناسایی سود نیز وجود دارد.

پیش بینی بورس امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵

پیش بینی بورس امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ نشان می دهد بازار سهام می تواند معاملات خود را با برتری نسبی تقاضا آغاز کند. معاملات روز گذشته یکی از مهم ترین نشانه های قدرت خریداران در بازار بود؛ جایی که شاخص کل بورس تهران با رشد ۱۲۳ هزار و ۹۲۰ واحدی، معادل ۲.۰۳ درصد، به سطح ۶ میلیون و ۲۲۳ هزار و ۸۷۷ واحد رسید. همزمان شاخص هم وزن نیز ۲۵ هزار و ۵۸ واحد افزایش یافت و در ارتفاع یک میلیون و ۷۶۵ هزار و ۱۳۵ واحد قرار گرفت.

این وضعیت نشان می دهد رشد بازار فقط محدود به چند نماد شاخص ساز نبوده و بخش قابل توجهی از نمادهای بازار نیز با افزایش تقاضا روبه رو شده اند. از سوی دیگر، ورود حدود ۳ هزار و ۳۳۰ میلیارد تومان پول حقیقی به بازار در روز سه شنبه، یکی دیگر از نشانه های مهمی است که می تواند از ادامه روند مثبت بورس در معاملات امروز حمایت کند.

اندیشه.معاصر نوشت: در شرایط فعلی، سناریوی محتمل برای پیش بینی بورس امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵، آغاز معاملات با تمایلات مثبت و تلاش خریداران برای تثبیت شاخص کل بالای کانال ۶.۲ میلیون واحد است؛ با این حال، رشد پرشتاب روزهای اخیر می تواند در ادامه معاملات به افزایش عرضه و شناسایی سود توسط برخی معامله گران منجر شود. شاخص کل بورس امروز به کدام سمت می رود؟

شاخص کل در معاملات سه شنبه توانست یک رکورد جدید ثبت کند و برای نخستین بار از محدوده ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد عبور کند. رشد بیش از ۱۲۳ هزار واحدی شاخص در یک روز، قدرت قابل توجه خریداران را نشان می دهد. همین موضوع باعث شده برخی تحلیل ها برای معاملات امروز، احتمال ادامه حرکت شاخص به سمت محدوده ۶.۳ میلیون واحد را مطرح کنند.

با این حال، رسیدن شاخص به یک سطح روانی …



 قیمت خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز چهارشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ + جدول
۵۲ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

قیمت خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز چهارشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ + جدول

قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز چهارشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ را در جدول زیر مشاهده نمایید.

 بازی جدید وزارت جهاد با برنج و چای! / ترفند جدید واردکنندگان برای دور زدن سقف‌های دولتی
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

بازی جدید وزارت جهاد با برنج و چای! / ترفند جدید واردکنندگان برای دور زدن سقف‌های دولتی

آیا برنج و چایی که می‌خرید واقعاً همان چیزی است که روی بسته‌بندی‌اش نوشته شده است؟ سقف‌های قیمتی جدید وزارت جهاد، مسیری سبز برای واردات کالاهای بی‌کیفیت و تغ...

 قیمت سیمان عمده امروز ۴ شهریور ۱۴۰۵ + جدول
۴ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت سیمان عمده امروز ۴ شهریور ۱۴۰۵ + جدول

قیمت سیمان عمده امروز ۴ شهریور ۱۴۰۵ مشخص شد.

 ضربه سنگین به درآمدهای بانک پارسیان
۲ ساعت قبل / سایت روزنو

ضربه سنگین به درآمدهای بانک پارسیان

سقوط آزاد درآمدهای بانک پارسیان؛ سرمایه‌گذاری ۹۸ درصد آب رفت!

 رهن یک خانه در شمال تهران چند متر خانه در مناطق دیگر می‌خرد؟
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

رهن یک خانه در شمال تهران چند متر خانه در مناطق دیگر می‌خرد؟

در شرایطی که فاصله میان قیمت خرید و توان مالی خانوارها افزایش یافته، رهن کامل یک واحد مسکونی در برخی مناطق تهران به ارقامی رسیده که خود می‌تواند معادل خرید یک واحد مسکونی در مناطق دیگر باشد. بررسی آگهی‌های اجاره و فروش مسکن در مناطق مختلف تهران نشان می‌دهد فاصله میان قدرت مالی مستأجران و ارزش دارایی ملکی در مناطق مختلف بسیار زیاد است. ۲۵ میلیارد تومان رهن کامل یک واحد مسکونی در نیاوران، یکی از محله‌های لوکس شمال تهران، با قیمت‌های فعلی آگهی‌های فروش، معادل خرید حدود ۱۵۰ متر آپارتمان در وحیدیه، در شرق تهران است.

 روایت عجیب وزیر نیرو از مبلغ قبض برق مردم!
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

روایت عجیب وزیر نیرو از مبلغ قبض برق مردم!

علی‌آبادی گفت: مبلغ قبض برق ۷۵ درصد مردم اندازه قیمت یک پیتزا هم نیست.



سقوط اخلاق در کالبد تجارت - همدلی
روزنامه همدلی

سقوط اخلاق در کالبد تجارت - همدلی

مونا ربیعیان خبرنگار در تلاطم‌های اقتصادی، مرز میان «تدبیر برای بقا» و «بهره‌کشی از ناآگاهی» به شدت باریک شده است. اما آنچه امروز در بازار ایران شاهد آن هستیم، فراتر از یک اشتباه مدیریتی یا ناتوانی در تأمین کالا است. ما با پدیده‌ای روبرو هستیم که در آن، «خالی‌فروشی» از یک رفتار موردی و [ ]
اقتصاد بنزین از تثبیت قیمت تا مدیریت تقاضا
سایت ایران آنلاین

اقتصاد بنزین از تثبیت قیمت تا مدیریت تقاضا

بنزین در ایران دیگر فقط یک فرآورده نفتی یا یک قلم از سبد هزینه خانوار نیست؛ به مسأله‌ای تبدیل شده که همزمان با معیشت مردم، بودجه دولت، منابع ارزی، حمل‌ونقل عمومی و حتی تصور جامعه از عدالت گره خورده است.
۵ میلیون لیتر قاچاق روزانه بنزین
روزنامه هفت صبح

۵ میلیون لیتر قاچاق روزانه بنزین

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در گفت‌وگو با هفت‌صبح راهکارهای مهار قاچاق و کاهش ناترازی بنزین بدون افزایش قیمت را تشریح کرد
ارزهای خارج‌شده توسط تراستی‌ها در کدام کشورهاست؟
سایت اقتصاد ۲۴

ارزهای خارج‌شده توسط تراستی‌ها در کدام کشورهاست؟

پرونده تراستی‌ها در هفته‌های اخیر با اعلام ابعاد مالی و قضایی گسترده، به یکی از مهم‌ترین موضوعات اقتصادی کشور تبدیل شده است. مهراد عباد، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز به بررسی ریشه‌های شکل‌گیری این شبکه و ابعاد مختلف آن پرداخته است.
قسطی شدن خرید‌های سوپرمارکتی؛ وقتی فقر هم قسط‌بندی می‌شود
سایت رویداد‌ ۲۴

قسطی شدن خرید‌های سوپرمارکتی؛ وقتی فقر هم قسط‌بندی می‌شود

خرید قسطی محصول گسترش فقر در جامعه و ناتوانی مردم برای خرید‌های ضروری و بعضا غیرضروری است، اما آنجا معادله متفاوت می‌شود که فهرست کالا‌های قسطی و نحوه تبلیغات آن را می‌بینیم که به سوپرمارکت رسیده است.
هزینه بسته‌بندی مواد غذایی ۳برابر شد؛ عامل جدید گرانی کالاها - سرمایه و بورس
سایت سرمایه و بورس

هزینه بسته‌بندی مواد غذایی ۳برابر شد؛ عامل جدید گرانی کالاها - سرمایه و بورس

بازار کالاهای اساسی در شرایطی با افزایش قیمت مواد غذایی مواجه است که به گفته دبیر کمیسیون تخصصی مواد غذایی و دخانیات اتاق اصناف ایران، در حال حاضر کمبود ملموسی در بازار وجود ندارد و سطح موجودی کالاها همچنان قابل قبول است.