قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

تکذیب شایعات افزایش ۸ میلیونی حقوق بازنشستگان کشوری از آذرماه؛ مرجع رسمی اخبار را دنبال کنید

صندوق بازنشستگی کشوری به‌صورت رسمی شایعات منتشر شده در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها درباره افزایش ۵ تا ۸ میلیون تومانی حقوق بازنشستگان از آذرماه را قویاً تکذیب کرد . این نهاد با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که هیچ تصمیمی درباره افزایش حقوق با این ارقام و زمان‌بندی اتخاذ نشده است و تمرکز فعلی این صندوق بر تسریع در برقراری حقوق بازنشستگان جدید، به‌ویژه فرهنگیان، قرار دارد .
 تکذیب شایعات افزایش ۸ میلیونی حقوق بازنشستگان کشوری از آذرماه؛ مرجع رسمی اخبار را دنبال کنید

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ طی روزهای اخیر، اخباری در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شد مبنی بر اینکه حقوق بازنشستگان کشوری از آذرماه بین ۵ تا ۸ میلیون تومان افزایش خواهد یافت. این شایعات که به عنوان «فاز دوم متناسب‌سازی» عنوان می‌شد، واکنش گسترده بازنشستگان را به دنبال داشت و بسیاری را به امید دریافت مبالغ جدید نشاند. اما صندوق بازنشستگی کشوری با صدور اطلاعیه‌ای رسمی، این اخبار را تکذیب کرده و به بازنشستگان توصیه کرده که اخبار مربوط به حقوق و مزایای خود را تنها از منابع رسمی دنبال کنند. تکذیب رسمی؛ خبر افزایش حقوق صحت ندارد

صندوق بازنشستگی کشوری با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که  هرگونه خبر درباره افزایش حقوق بازنشستگان با ارقام ۵ تا ۸ میلیون تومان و زمان‌بندی آذرماه برای اجرای فاز دوم متناسب‌سازی، فاقد صحت بوده و قویاً تکذیب می‌شود   .

در این اطلاعیه تأکید شده است که هیچ تصمیمی درباره افزایش حقوق بازنشستگان با این ارقام و زمان‌بندی اتخاذ نشده است و فعالیت‌های جاری صندوق بر موضوع دیگری متمرکز است  . تمرکز فعلی صندوق؛ برقراری حقوق بازنشستگان جدید

طبق اعلام روابط عمومی صندوق بازنشستگی کشوری، اولویت فعلی این نهاد،  تسریع در برقراری حقوق بازنشستگان جدید، به‌ویژه فرهنگیان  است  . بر اساس این اطلاعیه، ۹۰ درصد احکام و پرداخت‌های مربوط به بازنشستگان جدید در مهرماه نهایی شده است و این موضوع در راستای تکریم بازنشستگان و ارتقای سطح رضایتمندی آنان پیگیری می‌شود  . مرجع رسمی اخبار؛ فقط سایت صندوق

صندوق بازنشستگی کشوری تأکید کرده است که کلیه اخبار مربوط به حقوق، مزایا و خدمات این صندوق  صرفاً از طریق اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل صندوق و سایت رسمی آن به نشانی  www.cspf.ir اطلاع‌رسانی می‌شود  .

از رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی نیز درخواست شده تا پیش از انتشار هرگونه خبر مرتبط با معیشت بازنشستگان، صحت آن را با استناد به اطلاعیه‌های رسمی این صندوق مورد بررسی قرار دهند  . همچنین بخوانید: کانون بازنشستگان تامین اجتماعی کرج؛ آدرس، شماره تماس و خدمات رفاهی بازنشستگان البرز نکات مهم / تذکرات / هشدارها

۱.  اخبار غیررسمی را باور نکنید : هرگونه خبر درباره …



 امکانات رفاهی جدید برای «بازنشستگان لشکری»/ معوقات متناسب‌سازی پرداخت می‌شود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

امکانات رفاهی جدید برای «بازنشستگان لشکری»/ معوقات متناسب‌سازی پرداخت می‌شود

در جلسه‌ای با حضور مدیرعامل ساتا، رؤسای سابا و ساخد، مدیران بیمه کوثر و مؤسسه توانمندسازی، مسائل مختلف مرتبط با حقوق، معیشت، بیمه و خدمات رفاهی بازنشستگان نیروهای مسلح مورد بررسی قرار گرفت و تصمیماتی در این زمینه اتخاذ شد.

 حقوق کارگران فقط ۱۰ روز  کفاف می‌دهد/ لزوم بررسی «ترمیم مزد» در جلسه امروز شورای عالی کار
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

حقوق کارگران فقط ۱۰ روز کفاف می‌دهد/ لزوم بررسی «ترمیم مزد» در جلسه امروز شورای عالی کار

در آستانه برگزاری جلسه شورای عالی کار، رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان البرز، از جای خالی موضوع ترمیم مزد در دستور کار این جلسه انتقاد کرد و گفت: حقوق کارگران در شرایط فعلی تنها ۱۰ تا ۱۵ روز از هزینه‌های زندگی را پوشش می‌دهد.

 صدور احکام جدید حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی ۱۴۰۵ + جزئیات افزایش ۶۰ و ۴۵ درصدی و متناسب‌سازی نهایی
۴ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

صدور احکام جدید حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی ۱۴۰۵ + جزئیات افزایش ۶۰ و ۴۵ درصدی و متناسب‌سازی نهایی

احکام جدید حقوقی بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی برای سال ۱۴۰۵ صادر و از عصر یکشنبه ۱۷ خرداد ماه در سامانه‌های خدمات غیرحضوری این سازمان بارگذاری شده است . بر اساس این احکام، مستمری حداقلبگیران ۶۰ درصد افزایش یافته و به ۱۶ میلیون و ۶۲۵ هزار و ۵۵۰ تومان رسیده و سایر سطوح نیز ۴۵ درصد به علاوه یک میلیون و ۵۵۸ هزار و ۶۴۷ تومان افزایش دریافت می‌کنند . همچنین سومین و آخرین مرحله طرح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان غیرحداقلبگیر بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه، اجرا و تکمیل شده است .

 جدول تعهدات بیمه تکمیلی دی ۱۴۰۵ ویژه بازنشستگان کشوری + جزئیات دو طرح و سقف پوشش ها
۴ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

جدول تعهدات بیمه تکمیلی دی ۱۴۰۵ ویژه بازنشستگان کشوری + جزئیات دو طرح و سقف پوشش ها

قرارداد جدید بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری برای سال ۱۴۰۵ با شرکت بیمه دی منعقد شده و از اول خرداد ماه به مدت یک سال اجرایی می‌شود . در این قرارداد، بازنشستگان می‌توانند از بین دو طرح با سطوح مختلف پوشش، یکی را انتخاب کنند . جدول تعهدات بیمه تکمیلی دی در سال ۱۴۰۵ برای بازنشستگان کشوری شامل پوشش‌های متنوعی از جمله اعمال جراحی تخصصی بدون سقف، خدمات بستری عمومی بدون سقف و همچنین پوشش‌های عینک، سمعک و خدمات دندانپزشکی است . مهلت انتخاب طرح و ثبت‌نام تا پایان مرداد ماه ۱۴۰۵ تعیین شده است .

 ثبت نام غیرحضوری وام ۶۰ میلیون تومانی بازنشستگان تامین اجتماعی + لینک سامانه و شرایط ۴ درصد
۴ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

ثبت نام غیرحضوری وام ۶۰ میلیون تومانی بازنشستگان تامین اجتماعی + لینک سامانه و شرایط ۴ درصد

ثبت‌نام غیرحضوری وام قرض‌الحسنه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی به مبلغ ۶۰ میلیون تومان از طریق سامانه‌های اینترنتی کانون‌های بازنشستگی انجام می‌شود. این تسهیلات با کارمزد ۴ درصد و بازپرداخت ۲۴ ماهه، ویژه بازنشستگانی است که حقوق خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند. ثبت‌نام در هر استان از طریق سایت کانون مربوطه صورت می‌گیرد و اولویت پرداخت با افرادی است که تاکنون از این وام استفاده نکرده‌اند . با این حال، به دلیل استقبال گسترده و محدودیت سهمیه، ثبت‌نام به‌تنهایی تضمین‌کننده دریافت وام نیست و پرداخت نهایی منوط به تأیید بانک رفاه و سازمان تامین اجتماعی است .



جنگ و جنگل‌ها
روزنامه آرمان امروز

جنگ و جنگل‌ها

عباس محمدی آرمان امروز : چند ماه است که جنگل‌هایی بسیار گسترده در کشورهای گوناگون در حال سوختن است. در آمریکا، امسال بیش از دوونیم میلیون هکتار جنگل دچار آتش‌سوزی شده، در انتاریوی کانادا فقط  در ماه جولای حدود نهصد مورد آتش‌سوزی بزرگ در جنگل‌ها رخ داده، در اسپانیا برآوردها حاکی از آن است که [ ]
رد آدم‌ربایی در زاهدان
روزنامه شرق

رد آدم‌ربایی در زاهدان

ساعت حدود ۹:۳۰ شب ۳۰ تیر، بازار زاهدان همچنان شلوغ و پررفت‌وآمد بود. «مهرشاد دادکریمی»، جوان ۲۳‌ساله‌ای که در بازار زاهدان مغازه لباس کودک دارد، به پدرش تلفن زد و گفت کارش در بازار تمام شده و می‌خواهد بعد از بازی بیلیارد با یکی از دوستانش، راهی خانه شود. با خودروی شخصی‌اش به خیابان شریعتی رفته بود و منتظر دوستش بود. اما آن شب دیگر به خانه نرسید.
سایت شهرآرانیوز

مجید آدینه اعدام شد | تروریستی با کلت کمری و اره برقی در کودتای دی ماه

سایت عصرایران

سقوط مرگبار در جاده هراز / 7 سرنشین ون کشته شدند

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

زنان خانه‌دار؛ نیروی کار نامرئی که بیمه و امنیت اقتصادی ندارد
خبرگزاری مهر

زنان خانه‌دار؛ نیروی کار نامرئی که بیمه و امنیت اقتصادی ندارد

فعال حوزه زنان و خانواده، معتقد است خانه‌داری فعالیتی مولد است که هنوز به اندازه کافی به رسمیت شناخته نشده است