قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۴ ساعت قبل

تمهیدات ترافیکی در روزهای برگزاری کنکور

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی داوطلبان کنکور سراسری از اجرای طرح تمهیدات انتظامی-ترافیکی خبر داد.
 تمهیدات ترافیکی در روزهای برگزاری کنکور

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی داوطلبین کنکور سراسری از اجرای طرح تمهیدات انتظامی-ترافیکی معابر پیرامونی و منتهی به محل های برگزاری این آزمون طی روزهای پنجشنبه و جمعه خبر داد.

سردار سید ابوالفضل موسوی پور در خصوص اجرای تمهیدات ویژه برگزاری کنکور سراسری اعلام کرد: همکاران بنده در پلیس راهور تهران بزرگ از روز پنجشنبه ۲۹ مرداد ماه همچنین روز جمعه مورخ ۱۴۰۵.۰۵.۳۰ در معابر پیرامونی منتهی به محل‌های برگزاری کنکور سراسری برای تسهیل در آمد و شد و ایجاد ایمنی در تردد برای داوطلبان کنکور تا پایان آزمون، حضوری فعال دارند.

وی توصیه کرد: داوطلبان در روز آزمون نیز بهتر است حداقل یک ساعت زودتر از منزل خارج شوند تا در صورت افزایش حجم ترافیک، کندی عبور و مرور یا بروز حوادث و اتفاقات پیش‌بینی‌ نشده در مسیر، فرصت کافی برای رسیدن به‌ موقع به حوزه امتحانی را داشته باشند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از داوطلبان کنکور درخواست کرد: در صورت امکان از وسایل حمل‌ونقل عمومی «اتوبوس، تاکسی و مترو» استفاده کنند و یا در صورت استفاده از خودرو شخصی از توقف‌های غیرمجاز به‌ویژه توقف در مقابل درب منازل، توقف دوبله و حریم تقاطع ها در اطراف حوزه‌های امتحانی اجتناب نمایند.

سردار موسوی پور به خانواده ها نیز خاطر نشان کرد: پس از رساندن فرزندان خود به محل برگزاری آزمون از تجمع در مقابل درب حوزه‌های امتحانی خودداری کرده و بلافاصله محل مورد نظر را ترک نمایند تا مانع از ایجاد حجم ترافیک ساکن و سد معبر شوند.

وی در ادامه افزود: از رانندگان عزیز خواهشمندیم ضمن همکاری و تعامل با عوامل پلیس راهور در محدوده حوزه‌های برگزاری آزمون با رعایت کامل قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، سرعت مطمئنه را رعایت کرده و از هرگونه ایجاد آلودگی صوتی و رفتارهای ترافیکی پرخطر پرهیز کنند تا با حفظ نظم و آرامش، شرایط مناسب برای داوطلبان گرامی فراهم شود.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در خاتمه به موتورسیکلت سواران نیز توصیه کرد: مانند همیشه از موتور سواران و ترک نشینان این وسیله نقلیه تقاضا داریم با استفاده از کلاه ایمنی «کلاه زندگی» و رعایت کلیه قوانین ‌و مقررات راهنمایی و رانندگی همچنین سرعت مجاز در معابر پیرامونی و منتهی به برگزاری آزمون سراسری تردد نمایند.



 اعلام مبلغ جریمه‌های تخلف پلاک برای وسایل نقلیه | ۲۵۰ پرونده دستکاری پلاک به دادسرا ارجاع شد | حبس ۶ ماه تا یک سال در انتظار متخلفان

اعلام مبلغ جریمه‌های تخلف پلاک برای وسایل نقلیه | ۲۵۰ پرونده دستکاری پلاک به دادسرا ارجاع شد | حبس ۶ ماه تا یک سال در انتظار متخلفان

پلیس راهور تهران گفت: در سال ۱۴۰۴ بیش از ۱۳۰۰ پرونده در ارتباط با دستکاری و تغییر پلاک خودرو به مراجع قضایی ارجاع شده است.

 مرگ همزمان 2 ورزشکار جوان در صحنه تلخ / دزفولی ها در ماتم و غم + عکس ها

مرگ همزمان 2 ورزشکار جوان در صحنه تلخ / دزفولی ها در ماتم و غم + عکس ها

حوادث رکنا: بر اثر وقوع یک سانحه رانندگی شدید در کمربندی دزفول ـ اندیمشک، ۲ جوان ورزشکار جان خود را از دست دادند.

 کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد

کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد

کارنامه نهایی داوطلبان آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه اعلام نتایج مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی این دانشگاه قرار گرفت.

 زاکانی: از حق و حقوق شهر کوتاه نمی‌آییم

زاکانی: از حق و حقوق شهر کوتاه نمی‌آییم

شهردار تهران با بیان اینکه ما باید مسکن را به سمت ارزان‌سازی سوق دهیم، گفت: به دنبال سوداگری در عرصه مسکن نیستیم و می‌خواهیم مسکن ارزان عرضه شود.

 زمان واریز حقوق. مردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی

زمان واریز حقوق. مردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی

سازمان تأمین اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پرداخت حقوق مردادماه بیش از 5 میلیون و 300 هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر این سازمان از ظهر پنجشنبه 29 مردادماه آغ...

 مرگ مشکوک پسر ۶ ساله در ساختمان نیمه‌کاره قلعه‌نو تهران

مرگ مشکوک پسر ۶ ساله در ساختمان نیمه‌کاره قلعه‌نو تهران

به دنبال مرگ مشکوک پسر ۶ ساله افغانستانی در ساختمان نیمه‌کاره قلعه‌نو ، یک سناریوی جنایی مقابل کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

 شوک به کنکور ۱۴۰۵؛ سهم سوابق تحصیلی ۶۰ درصد شد

شوک به کنکور ۱۴۰۵؛ سهم سوابق تحصیلی ۶۰ درصد شد

جزئیات سهم «سوابق تحصیلی» در «کنکور» امسال اعلام شد.

 هشدار درباره سوپر ال‌نینو در این تاریخ؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

هشدار درباره سوپر ال‌نینو در این تاریخ؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

اداره ملی اقیانوسی و جوی آمریکا اعلام کرد پدیده اقلیمی «ال‌نینو» در حال تشدید سریع است و حدود ۷۰ درصد احتمال دارد به قوی‌ترین رویداد ثبت‌شده از سال ۱۹۵۰ تاکنون تبدیل شود و رکورد ال‌نینوی شدید سال‌های ۱۹۸۲ و ۱۹۸۳ را پشت سر بگذارد.