قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۵ ساعت قبل

زن جوان برای ازدواج با عطار شوهرش را به کام مرگ فرستاد

زن جوانی که پس از اختلاف با همسرش با یک مرد عطار وارد رابطه عاطفی شده بود و با همدستی او برای حذف شوهرش نقشه کشیده بود، پس از تحقیقات جنایی به اتهام مباشرت در قتل راهی مرحله محاکمه شد؛ عطار نیز به اتهام معاونت در قتل تحت تعقیب قضایی قرار گرفت.
 زن جوان برای ازدواج با عطار شوهرش را به کام مرگ فرستاد

اوایل سال 1403، مرگ مشکوک مردی به بازپرس کشیک قتل تهران اعلام شد و با آغاز تحقیقات مشخص شد این مرد پس از مصرف قرص‌هایی که همسرش در اختیار او قرار داده بود، جان خود را از دست داده است.

جسد متوفی پس از بررسی‌های اولیه به پزشکی قانونی منتقل شد و کارشناسی‌ها نشان داد علت مرگ، مسمومیت بوده است. همین نتیجه، پرونده مرگ را از یک فوت عادی خارج کرد و تحقیقات جنایی برای روشن شدن نحوه مسمومیت و شناسایی عامل یا عوامل آن آغاز شد.

در ادامه بررسی‌ها مشخص شد مقتول با همسرش اختلاف داشته و روابط این زن جوان نیز از سوی کارآگاهان مورد بررسی قرار گرفت. مأموران در جریان تحقیقات به ارتباط او با مردی عطار پی بردند؛ رابطه‌ای که ابتدا با یک آشنایی ساده آغاز شده بود، اما به مرور رنگ و بوی عاطفی گرفت و حتی صحبت از ازدواج میان آن دو مطرح شد.

با روشن شدن این ارتباط، موضوع مرگ شوهر نیز بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفت و زن جوان و مرد عطار در زمره افراد مورد تحقیق قرار گرفتند. سرنخ تهیه سم؛ دانشجویی که وجود خارجی نداشت؟

پیگیری‌های تخصصی پلیس نشان داد مرد عطار برای تهیه سم، راهی پیش پای زن جوان گذاشته بود. تحقیقات دقیق‌تر مشخص کرد فردی که گفته می‌شد دانشجو است و برای انجام یک کار علمی و تحقیقاتی به سم نیاز دارد، برای تهیه این ماده به فرد موردنظر مراجعه کرده است.

در ادامه تحقیقات، مأموران به فردی رسیدند که مشخصات ظاهری او با زن جوان موردنظر شباهت داشت و از این طریق توانستند سرنخ‌هایی درباره چگونگی تهیه سم و انتقال آن به دست آورند.

همزمان بررسی سوابق زندگی مشترک مقتول نشان داد زن جوان به دلیل اختلافات موجود از زندگی با شوهرش ناراضی بوده است.

تحقیقات در نهایت پرده از رابطه عاطفی این زن با مرد عطار برداشت. زن جوان در گفت‌وگو با عطار گفته بود شوهرش را دوست ندارد و می‌خواهد با او ازدواج کند، اما برای رسیدن به این هدف ابتدا باید شوهرش از میان برداشته شود. اعتراف عطار به نقشه مسمومیت

در ادامه تحقیقات، مرد عطار نیز بازداشت و تحت بازجویی قرار گرفت و به نقش خود در این پرونده اعتراف کرد. او گفت زن جوان سم را داخل …



 ۶ دانشجوی شریف اخراج شدند
۳ ساعت قبل / روزنامه شرق

۶ دانشجوی شریف اخراج شدند

به گفته معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف ۶ نفر از دانشجویان این دانشگاه اخراج شدند.

 مهران مدیری؛ خط بطلانی بر افسانه سلبریتی مستقل | پشت پرده بازگشت چهره‌ها به تلویزیون چیست؟
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

مهران مدیری؛ خط بطلانی بر افسانه سلبریتی مستقل | پشت پرده بازگشت چهره‌ها به تلویزیون چیست؟

بازگشت مهران مدیری به صداوسیما و ساخت سریال جدید، فقط یک خبر فرهنگی نیست؛ نشانه تغییری بزرگ‌تر در رابطه میان جامعه، سلبریتی‌ها و نهادهای رسمی فرهنگ است.

 گفتگو با نامرد ترین دزد تهران و پیرزن خشمگین / اینها را بندازید در چاه بکشیدشون
۵ ساعت قبل / سایت رکنا

گفتگو با نامرد ترین دزد تهران و پیرزن خشمگین / اینها را بندازید در چاه بکشیدشون

حوادث رکنا: انتشار فیلم سرقت گردنبند یک پیرزن در خیابان کریم‌خان، سرنخ مهمی برای کارآگاهان پلیس آگاهی تهران شد؛ متهم سابقه‌داری که پس از کشیدن گردنبند، زن سالخورده را روی زمین انداخته بود، در یک عملیات پیچیده پلیسی شناسایی و دستگیر شد.

 واکنش وزیر به ماجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان |‌ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود!
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش وزیر به ماجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان |‌ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود!

وزیر علوم درباره طرح جدید تغذیه دانشجویی گفت: اگر در پی عدالت، شفافیت، اصلاح الگوی مصرف و جلوگیری از هدررفت منابع هستیم، باید در شیوه تغذیه فعلی دانشگاه‌ها که در دنیا منحصر به فرد است، بازنگری کنیم.

 انسجام ملی در گرو به رسمیت شناختن تفاوت‌هاست، نه یکدست‌سازی
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انسجام ملی در گرو به رسمیت شناختن تفاوت‌هاست، نه یکدست‌سازی

کشور ما در سال‌های اخیر با تجربه‌ای متناقض از انسجام روبه‌رو بوده است؛ همبستگی درخشان در روزهای بحرانی و شکاف در زیست روزمره. در این میان، پرسش اصلی این است که چگونه می‌توان این سرمایه مقطعی را به سرمایه دائمی تبدیل کرد؟

 فیلم ضجه های مادر پسر گمشده در رشت  / امیرمهدی 14 ساله کجاست ؟! / کمکم کنید
۴ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم ضجه های مادر پسر گمشده در رشت / امیرمهدی 14 ساله کجاست ؟! / کمکم کنید

حوادث رکنا: امیرمهدی، نوجوان 14 ساله اهل رشت، از روز شنبه در منطقه حمیدیان پارهبیجار ناپدید شده و خانوادهاش با انتشار درخواست کمک، از شهروندان و نیروهای امدادی خواستار یاری برای یافتن او هستند.



فرار بیمه‌ها از پرداخت هزینه درمان
سایت روزنامه سازندگی

فرار بیمه‌ها از پرداخت هزینه درمان

فرزانه ترکان، متخصص پزشکی فیزیکی و توان‌بخشی در گفت‌وگو با «سازندگی» مطرح کرد:
سایت فرارو

واکنش‌ها به کافه بابک زنجانی؛ «این است درد ما و فرق ما»

از چوبه دار تا روبانِ افتتاح/ وقتی «بابک زنجانی» برای اقتصاد ایران قهوه «VIP» سرو می‌کند!
سایت فرارو

از چوبه دار تا روبانِ افتتاح/ وقتی «بابک زنجانی» برای اقتصاد ایران قهوه «VIP» سرو می‌کند!

افتتاح کافه VIP بابک زنجانی، فراتر از یک رویداد تجاری، یک دهن‌کجی آشکار به مردم خسته‌ای است که تاوان تحریم و تورم را می‌دهند.
کارگران به تدریج بی‌دندان می‌شوند!
سایت آفتاب نیوز

کارگران به تدریج بی‌دندان می‌شوند!

هزینۀ سنگین ترمیم دندان، پوشش محدود بیمه و ظرفیت ناکافی درمانگاه‌های تأمین اجتماعی، بسیاری از بیمه‌شدگان کم‌درآمد را به انتخابی تلخ میان پرداخت هزینه‌های سنگ...
خبرگزاری مهر

برای املاک دارای سند سبز حتی قولنامه هم امضا نکنید!

تقلب کنکوری‌ها زیر تیغ قانون؛ از جریمه تا محرومیت
سایت دیدبان ایران

تقلب کنکوری‌ها زیر تیغ قانون؛ از جریمه تا محرومیت

شرکت فردی به جای داوطلب در کنکور، فقط یک تقلب ساده نیست؛ قانونی که می‌تواند این میانبر را به جریمه، محرومیت و حتی پرونده قضایی تبدیل کند.