قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

سهمیه بنزین ۶۰ لیتر ۱۵۰۰ تومانی همچنان به قوت خود باقی است

سخنگوی دولت با تشریح آخرین وضعیت برنامه اصلاح قیمت بنزین، ضمن تاکید بر تداوم سهمیه ۶۰ لیتری بنزین۱۵۰۰ تومانی، اعلام کرد که تاکنون هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین یا کاهش سهمیه سوخت اتخاذ نشده و هرگونه تغییر احتمالی، پیش از اجرا به اطلاع مردم خواهد رسید.
 سهمیه بنزین ۶۰ لیتر ۱۵۰۰ تومانی همچنان به قوت خود باقی است

فاطمه مهاجرانی امروز و در آستانه روز خبرنگار در بازدید از تحریریه‌های خبری ایسنا، در پاسخ به آخرین وضعیت طرح‌ اصلاح بنزین با تاکید بر اینکه تغییری در قیمت بنزین سهمیه‌ای ایجاد نخواهد شد، اظهار کرد: سهمیه بنزین ۶۰ لیتر ۱۵۰۰ تومانی همچنان به قوت خود باقی است و تغییری در نرخ آن ایجاد نخواهد شد. وی گفت: بنزین نرخ ۳۰۰۰ تومانی که در ابتدای آغاز طرح، ۱۰۰ لیتر بود، در ایام جنگ به ۷۰ لیتر و در شرایط کنونی به ۵۰ لیتر کاهش پیدا کرده است.    

مهاجرانی درباره احتمال افزایش قیمت بنزین آزاد تصریح کرد: هر تصمیمی در مورد افزایش قیمت بنزین جایگاه‌ها اتخاذ شود، حتما پیش از اجرا به اطلاع مردم خواهد رسید. در حال حاضر قیمتی که وجود دارد همان نرخ قبلی است(۵۰۰۰ تومان) و چنانچه بنا بر افزایش باشد، اطلاع‌رسانی می‌شود. همچنین در مورد کاهش میزان سهمیه بنزین به زیر ۶۰ لیتر نیز هنوز هیچ تصمیمی گرفته نشده است.  

وی در خصوص طرح پلکانی و فصلی قیمت‌ها توضیح داد: هر زمان در این خصوص به جمع‌بندی نهایی برسیم، پیش از اجرا اعلام خواهیم کرد. نرخ تمام‌شده بنزین برای دولت بسیار بالاست و تنها هزینه رساندن آن به جایگاه‌دار و جایگاه حدود لیتری ۴۰۰۰ تومان است. بدیهی است وقتی دولت این مابه‌التفاوت را پرداخت …





 شپاکسا دلایل رشد بیش از ۳۰ درصدی سود عملیاتی را اعلام کرد
۲ ساعت قبل / سایت صدای بورس

شپاکسا دلایل رشد بیش از ۳۰ درصدی سود عملیاتی را اعلام کرد

شرکت پاکسان با نماد «شپاکسا» ، دلایل افزایش بیش از ۳۰ درصدی سود عملیاتی خود را نسبت به دوره مشابه قبل اعلام کرد.

 ازگوشت چرخ کرده تا اوراق قرضه؛ تاب‌آوری آمریکا به خط قرمز نزدیک شده؟
۲۹ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

ازگوشت چرخ کرده تا اوراق قرضه؛ تاب‌آوری آمریکا به خط قرمز نزدیک شده؟

اظهارنظر تازه ری دالیو درباره کاهش وزن اوراق آمریکا و حرکت به سمت طلا و بیت‌کوین، فراتر از یک توصیه سرمایه‌گذاری است؛ زنگ خطری درباره اعتماد به مهم‌ترین دارایی مالی جهان. این هشدار در شرایطی مطرح می‌شود که جنگ ایران، انرژی و تورم آمریکا را تحت فشار گذاشته است.

 قیمت دلار امروز شنبه 31 مرداد 1405 / دلار وارد کریدور 190 هزار تومانی شد
۳ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت دلار امروز شنبه 31 مرداد 1405 / دلار وارد کریدور 190 هزار تومانی شد

قیمت دلار در نخستین روز معاملاتی هفته با افزایش 500 تومانی وارد کریدور 190 هزار تومانی شد و روند آرام صعودی روزهای اخیر را تداوم بخشید.

 بورس در نقطه حساس؛ ادامه صعود یا آغاز یک دوره نوسانی؟
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

بورس در نقطه حساس؛ ادامه صعود یا آغاز یک دوره نوسانی؟

رشد اخیر بورس در حالی رقم خورده که بهبود سودآوری شرکت‌ها و کاهش فاصله نرخ دلار حواله و بازار آزاد، پشتوانه بخشی از این صعود بوده است. حالا با نزدیک شدن P/E بازار به محدوده‌های میانی تاریخی، مسیر بعدی بورس بیش از گذشته به سودآوری شرکت‌ها و تحولات سیاسی وابسته است.

 مقایسه چانگان UNI-T و فونیکس FX؛ جدیدترین‌ های بازار
۳ ساعت قبل / سایت اسب بخار

مقایسه چانگان UNI-T و فونیکس FX؛ جدیدترین‌ های بازار

مقایسه چانگان UNI-T و فونیکس FX؛ جدیدترین‌ های بازار | اسب بخار | در این مطلب به مقایسه چانگان UNI-T و فونیکس FX می پردازیم.

 چند کیلومتر تا نهایی شدن بنزین ۸۰ هزارتومانی داریم؟
۳ ساعت قبل / سایت ایران اکونمیست

چند کیلومتر تا نهایی شدن بنزین ۸۰ هزارتومانی داریم؟

چرا حرف‌های عارف درباره نرخ بنزین ۸۰ هزار تومانی تکذیب شد!