قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

بخشش مردی که همسرش را خفه کرد

مردی که در جریان درگیری خانوادگی همسرش را خفه کرد و پس از تایید حکم قصاص در دیوان عالی کشور منتظر اجرای حکم اعدامش بود، با برگزاری چند جلسه صلح و سازش در شعبه سوم اجرای احکام، سرانجام با گذشت پدر و مادر مقتول از قصاص نجات یافت.
 بخشش مردی که همسرش را خفه کرد

این پرونده در اواخر آذر ۱۳۹۸ و پس از گزارش ساکنان ساختمانی در جنوب تهران تشکیل شد. همسایه‌های قاتل و مقتول با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفتند و گفتند زن و شوهری که در یکی از واحدهای ساختمان زندگی می‌کنند، دقایقی قبل سروصدا و درگیری داشتند، اما ناگهان صداها قطع شده و احتمال می‌دهند اتفاقی برای این زوج رخ داده باشد.

با اعلام این موضوع، ماموران راهی خانه زوج مزبور شدند. بررسی‌های اولیه نشان داد زن خانواده در اتاق‌خواب افتاده و یک لباس زمستانی دور گردنش پیچیده شده است. شوهر زن که در خانه حضور داشت، در اولین اظهارات قتل همسرش را بر عهده گرفت و این در حالی بود که با توجه به شواهد نیز مشخص شد زن بر اثر خفگی جان خود را از دست داده است.

به این ترتیب، بازپرس کشیک قتل پایتخت در جریان ماجرا قرار گرفت و دستورات لازم را درباره روند تحقیقات صادر کرد. در بررسی‌های بیشتر مشخص شد این زوج دو فرزند داشتند که هنگام وقوع حادثه در اتاق دیگری خواب بودند.  

شوهر مقتول که پس از حضور ماموران در محل بازداشت شده و خیلی زود به قتل همسرش اعتراف کرده بود درباره انگیزه خود مدعی شد: «مدتی قبل از حادثه به رفتار همسرم مشکوک شدم چون او به من دارو یا قرص می‌‌داد.»

به گفته این مرد، او احساس می‌کرد همسرش قصد دارد با ریختن دارو در چای، شربت یا غذایش، او را مسموم یا دچار مشکلات روانی و توهم کند.

شوهر مقتول مدعی شد هر بار درباره این موضوع با همسرش صحبت می‌کرد، زن چنین ادعایی را رد می‌کرد و به او می‌گفت دچار توهم و خیال شده است و باید برای درمان نزد روانشناس برود. با این حال، اختلافات و درگیری‌های این زوج دراین‌باره ادامه داشت.

این مرد در ادامه اعترافاتش گفت روز حادثه هم دوباره تصور کرده همسرش در غذای او دارو ریخته است. همین موضوع باعث شد میان آنها مشاجره در گیرد و او در شرایطی که عصبانی بود، همسرش را کتک بزند.

به گفته این مرد که متهم به قتل همسرش بود، پس از آن زن به خواب رفت و دو فرزندشان هم در اتاق دیگری خواب بودند، اما او که همچنان عصبانی بود بالای سر همسرش رفت و او را بیدار کرد.

این مرد مدعی شد در آن لحظه دوباره از همسرش درباره ریختن دارو در غذایش سوال کرد و زن این موضوع را انکار کرد و به او گفت چنین کاری نکرده است.

متهم در ادامه اعترافات خود گفت: «در جریان این مشاجره عصبانی شدم، دستم را روی گلوی همسرم گذاشتم و با استفاده از یک لباس زمستانی که دور گردن او انداختم، فشار وارد کردم تا اینکه خفه شد و جان خود را از دست داد.»

با تکمیل تحقیقات، پرونده این مرد با اتهام قتل عمد در مسیر رسیدگی قضایی قرار گرفت و در نهایت حکم قصاص برای او صادر شد. حکم صادرشده نیز در دیوان عالی کشور به تایید رسید و پرونده برای اجرای حکم به شعبه سوم اجرای احکام ارجاع شد.

پس از ارجاع پرونده به اجرای احکام، تلاش برای جلب رضایت اولیای دم آغاز و در چندین مرحله جلسه صلح و سازش برگزار شد، حدود چهار پنج جلسه، تا اینکه خانواده مقتول از اجرای حکم قصاص صرف‌ نظر کنند.

در نهایت پدر و مادر مقتول که از اولیای دم پرونده بودند همراه فرزندان دختر کشته‌شده‌شان، با تعیین وجه‌المصالحه، از قصاص داماد خود گذشتند.

به این ترتیب، با گذشت اولیای دم، مقدمات آزادی این مرد فراهم شد و پرونده‌ای که با قتل یک زن جوان در خانه و اعتراف شوهرش آغاز شده بود، با رضایت پدر و مادر مقتول در مرحله اجرای احکام به پایان رسید و مرد نجات‌یافته، از جنبه عمومی جرم، بار دیگر محاکمه خواهد شد.



۳۷ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

سرنوشت متفاوت سه برادر که در یک پرونده قتل به مرگ محکوم شدند

این پرونده عصر چهارشنبه، بیست‌ویکم اسفندماه سال ۱۳۹۸ و پس از اعلام درگیری خونین در یکی از خیابان‌های شهرک ولیعصر در جنوب تهران تشکیل شد.

ماموران پس از دریافت گزارش درگیری به محل رفتند و با دو مرد جوان روبه‌رو شدند که در کنار یک دستگاه خودروی تیبا روی زمین افتاده و به شدت مجروح شده بودند. هر دو مصدوم برای درمان به بیمارستان منتقل شدند، اما یکی از آنها به نام احسان به دلیل شدت جراحات جان باخت.

با مرگ مرد جوان، پرونده وارد مرحله جنایی شد و تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران تحقیقات خود را برای شناسایی عاملان درگیری و قتل آغاز کردند.

در جریان تحقیقات، دوست مقتول به ماموران گفت که او و احسان پس از رفتن به قهوه‌خانه و کشیدن قلیان، سوار خودروی تیبا شده و به راه افتاده بودند، اما چند دقیقه بعد متوجه شدند خودرویی آنها را تعقیب می‌کند.

به گفته این شاهد، زمانی که احسان خودرو را متوقف کرد، سه پسر جوان که یکدیگر را «داداش» صدا می‌زدند از خودروی پژو ۲۰۶ پیاده شدند و به سمت آنها حمله کردند.

یکی دیگر از شاهدان هم در تحقیقات گفت خودروی پژو ۲۰۶ خودروی تیبا را تعقیب کرده و پس از توقف تیبا، سه مرد جوان که چاقو و قمه در دست داشتند از خودرو پیاده شده و به سمت دو سرنشین تیبا حمله کرده‌اند.

با ادامه تحقیقات، کارآگاهان سراغ دوربین‌های مداربسته اطراف محل درگیری رفتند و توانستند مشخصات و شماره خودروی عاملان را به دست آورند.

بررسی‌ها نشان داد خودرو متعلق به مردی میانسال است که خانواده مقتول را می‌شناخت. این مرد پس از بازداشت گفت خودرو را روز حادثه به صورت امانت در اختیار سه برادر از بستگان نزدیکش قرار داده و از درگیری خونین اطلاعی ندارد.

ماموران پس از بررسی اظهارات مالک خودرو به این نتیجه رسیدند که او در درگیری نقشی نداشته و سه برادر را به عنوان عاملان اصلی تحت تعقیب قرار دادند، اما مشخص شد آنها پس از حادثه متواری شده‌اند.

تحقیقات برای دستگیری سه برادر ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان مخفیگاه آنها را در یکی از شهرهای مرکزی کشور شناسایی کردند. پس از انجام تحقیقات نامحسوس و اطمینان از حضور متهمان، شامگاه سی‌ویکم اردیبهشت سال ۱۳۹۹ هر سه برادر در عملیاتی غافلگیرانه بازداشت و به اداره پلیس آگاهی تهران منتقل شدند.

سه برادر در جریان بازجویی‌ها به درگیری مرگبار اعتراف کردند و گفتند هر سه نفر با چاقو و قمه به مقتول حمله کرده‌اند.

یکی از متهمان در اعترافاتش درباره انگیزه این درگیری گفت: «مقتول از بچه‌محل‌های ما بود و ما او را می‌شناختیم. طایفه ما با طایفه آنها مدتی است اختلاف دارند و به همین خاطر چند باری با هم درگیری داشتیم تا اینکه روز حادثه او را داخل خیابان دیدیم و با هم درگیر شدیم.»

با اعتراف سه برادر، اولیای دم برای هر سه متهم درخواست قصاص کردند و پرونده پس از تکمیل تحقیقات برای رسیدگی به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد.

در جلسه محاکمه که در شعبه هشتم دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد، با توجه به اینکه در جریان تحقیقات و محاکمه مشخص نشد کدام‌یک از سه برادر ضربه کشنده را به مقتول وارد کرده است، هر سه متهم به قصاص محکوم شدند.

سه برادر پس از صدور حکم به آن اعتراض کردند، اما حکم قصاص آنها در شعبه ۲۹ دیوان عالی کشور مورد تایید قرار گرفت و پرونده برای اجرای حکم به دادسرای امور جنایی تهران ارسال شد.

پس از طی مراحل قانونی، سرنوشت سه برادر وارد مرحله اجرای حکم شد. در آذرماه ۱۴۰۳ حکم قصاص یکی از برادران اجرا شد.

پس از اجرای حکم برادر اول، برادر دوم هم در امروز برای اجرای حکم قصاص پای چوبه دار رفت، اما در حالی که شمارش معکوس برای اجرای حکم آغاز شده بود، تلاش‌های واحد صلح و سازش دادسرای امور جنایی تهران برای جلب رضایت اولیای دم نتیجه داد و خانواده مقتول به او مهلت دادند.

به این ترتیب، برادر دوم پس از دریافت مهلت از پای چوبه دار به سلول خود بازگشت تا در فرصت ایجاد شده، تلاش‌ها برای جلب رضایت اولیای دم ادامه پیدا کند.

در حال حاضر یکی از سه برادر قصاص شده، برادر دوم با مهلت اولیای دم از اجرای حکم نجات یافته و وضعیت برادر سوم نیز همچنان در چارچوب پرونده و مراحل اجرای حکم قصاص در حال پیگیری است.


۴۸ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

مادری قاتل پسرش را بخشید تا برادرش از قصاص نجات پیدا کند

کد خبر: 787408 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ ۰۸:۱۰:۵۸ اعتمادآنلاین |

زنی که حدود ۱۰ سال قبل پسر جوانش را به دلیل یک درگیری در پارکی از دست داده و سال‌ها بر اجرای حکم قصاص قاتل اصرار کرده بود، هنگامی که برادرش در یک دورهمی مرتکب قتل شد، از قصاص قاتل فرزندش گذشت کرد تا شاید این تصمیم به نجات جان برادرش منجر شود.

به گزارش سایت جنایی، این دو پرونده ربط مستقیمی به هم ندارند و نقطه مشترک هر دو پرونده یک زن است. زنی که در یکی از پرونده‌ها مادر پسری است که ۱۰ سال قبل به قتل رسیده و در پرونده دیگر، برادر مردی است که در یک دورهمی  دست به قتل زد و به قصاص محکوم شد.

ماجرای این پرونده به حدود ۱۰ سال قبل برمی‌گردد؛ زمانی که جوانی به نام آرش همراه چند نفر از دوستانش برای هواخوری به پارکی در یکی از شهرهای استان فارس رفته بود. پارک شلوغ بود و گروه‌های مختلفی برای تفریح در آنجا حضور داشتند. در گوشه‌ای از پارک هم چند جوان بساط جوجه‌کباب راه انداخته بودند و مشغول تفریح بودند.

در همهمه پارک، بین آرش و دوستانش با گروه دیگری که در پارک حضور داشتند به دلیل سروصدا درگیری لفظی شکل گرفت. مراحل اولیه تحقیقات پس از رسیدن خبر درگیری خونین به پلیس حکایت از آن داشت که آرش و دوستانش از گروه دیگری از جوانان حاضر در پارک خواسته بودند آرام‌تر باشند و مزاحم دیگران نشوند. همین اعتراض باعث بالا گرفتن جروبحث بین این دو گروه شد که در ادامه مشاجره شکل فیزیکی پیدا کرد.

در جریان این درگیری، یکی از جوانان با چاقو به سمت آرش حمله کرد و چند ضربه به او زد. دوستان آرش با رساندن او به بیمارستان تلاش کردند نجاتش دهند، اما شدت جراحات به حدی بود که جوان مجروح در همان محل درگیری جان باخته بود. به این ترتیب، پس از حضور ماموران پلیس، تحقیقات برای شناسایی عامل جنایت آغاز و متهم مدتی بعد شناسایی و دستگیر شد.

جوان مظنون پس از بازداشت به قتل اعتراف کرد و گفت: «آن روز وقتی با اعتراض آرش و دوستانش روبه‌رو شدم، نتوانستم خشمم را کنترل کنم و ناخواسته وارد درگیری‌ای شدم که منجر به قتل شده است.» این متهم که سعید نام دارد، با شروع رسیدگی قضایی روانه زندان شد و با تکمیل تحقیقات، پرونده در دادگاه کیفری استان فارس تحت رسیدگی قرار گرفت. در نهایت حکم قصاص سعید صادر و پس از طی مراحل قانونی تایید شد تا او در آستانه اجرای حکم قرار گیرد.

در تمام این سال‌ها، اولیای دم  یعنی پدر و مادر آرش، بر اجرای حکم قصاص فرزندشان اصرار داشتند. در این بین هم مادر مقتول بیش از همه خواهان مجازات قاتل فرزندش بود و حاضر نبود از حق قانونی خود گذشت کند. از طرفی سعید که می‌دانست تنها راه نجاتش از قصاص جلب رضایت خانواده آرش است، بارها از اولیای دم درخواست بخشش کرد، اما تلاش‌های او و خانواده‌اش نتیجه‌ای نداشت.

با این اوصاف، قاتل آرش پس از قطعی شدن حکم مجازات خود سه مرتبه برای اجرای حکم پای چوبه‌ دار رفت. نخستین بار، زمانی که مقدمات اجرای قصاص فراهم شده بود، حال سعید در پای چوبه‌ دار به‌ هم خورد و از هوش رفت. در همان زمان اولیای دم با دیدن وضعیت او مهلتی دادند تا اجرای حکم به زمان دیگری موکول شود.

بار دوم، خانواده مقتول برای اجرای حکم در محل حاضر نشدند و اجرای قصاص به زمان دیگری موکول شد. سومین بار نیز سعید در حالی که به‌شدت گریه می‌کرد از اولیای دم درخواست مهلت کرد. او از خانواده آرش خواست فرصت دیگری برای زندگی به او بدهند و التماس‌هایش سرانجام نتیجه داد؛ بنابراین در واپسین لحظات، اولیای دم بار دیگر برای اجرای حکم مهلت دادند.

با وجود این اتفاق‌ها، قرار بود سعید برای چهارمین بار پای چوبه‌ دار برود و خانواده مقتول همچنان در تصمیم خود مردد نبودند و مادر آرش بیشتر از بقیه بر اجرای حکم اصرار داشت، اما حادثه‌ای غیرمنتظره در زندگی این زن رخ داد که سرنوشت قاتل فرزندش را تغییر داد.

مادر آرش که بدون تردید اصرار داشت قاتل پسرش قصاص شود، با حادثه هولناک دیگری روبه‌رو شد. برادرش که حسین نام دارد برای تماشای مسابقات فوتبال جام جهانی به خانه یکی از دوستانش رفته بود، اما دورهمی فوتبالی او به جنایت ختم شد.

آن روز حسین و یکی از افراد حاضر در این دورهمی، شوخی و کل‌کل فوتبالی را شروع کردند، اما این شوخی‌ها ناگهان جدی شد و درگیری بالا گرفت. در جریان این اتفاقات، حسین با چاقو به یکی از افراد حاضر حمله کرد و او را به قتل رساند.

به این ترتیب، حسین به اتهام قتل دستگیر و روانه زندان شد. اتفاقی که برای مادر آرش شرایطی عجیب و دردناک رقم زد؛ از یک سو سعید، قاتل پسرش، پس از سال‌ها در آستانه اجرای حکم قصاص قرار داشت و از سوی دیگر، برادرش، حسین، مرتکب جنایت شده و در انتظار تصمیم خانواده مقتول پرونده خودش بود.

مادر آرش که حدود ۱۰ سال داغ فرزندش را بر دل داشت و سال‌ها بر قصاص قاتل او تاکید می‌کرد، حالا خودش برای نجات جان برادرش و رهایی همخونش از قصاص به تکاپو افتاده بود. این زن پس از اینکه برادرش مرتکب قتل شد، تصمیمی گرفت که مسیر پرونده قاتل پسرش را نیز تغییر داد.

او نذر کرد اگر خانواده مقتول پرونده برادرش از قصاص حسین بگذرند، خودش هم قاتل فرزندش را ببخشد و از اجرای حکم قصاص سعید صرف‌ نظر کند.

این زن که سه بار قاتل پسرش را پای چوبه‌ دار برده بود و دو بار را با چشمان خود دیده بود، سرانجام از قصاص سعید گذشت. به این ترتیب، تصمیم او برای بخشش قاتل پسرش، راه نجاتی برای برادرش باز کرد و سعید پس از گذشت ۱۰ سال از زندان آزاد شد.

پس از این بخشش، خبر تصمیم مادر آرش به گوش اولیای دم پرونده برادرش رسید. شرایط این بار برای زن میانسال کاملاً متفاوت بود؛ او که سال‌ها در جایگاه مادر مقتول خواهان قصاص قاتل فرزندش بود، اکنون در جایگاه خواهر قاتل قرار گرفته بود و برای نجات برادرش باید از خانواده مقتول درخواست بخشش می‌کرد.

مادر آرش برای نجات برادرش حسین سراغ خانواده مقتول پرونده او رفت و از آنها خواست به برادرش فرصت زندگی دوباره بدهند. او که خود تجربه سال‌ها انتظار برای اجرای قصاص را داشت، این بار برای رهایی برادرش از مجازات مرگ، از خانواده مقتول درخواست رضایت کرد.

سرانجام تلاش‌ها و التماس‌های این زن نتیجه داد و خانواده مقتول پرونده برادرش نیز با بخشش حسین موافقت کردند، اما رضایت نهایی آنها مشروط به پرداخت دیه است.

به این ترتیب، حسین هم در یک‌قدمی رهایی از مجازات مرگ قرار گرفته است و سرنوشت او به پرداخت دیه و تکمیل روند قانونی رضایت گره خورده است. اخبار مرتبط بخشش پسری که پدر ثروتمندش را به قتل رساند بخشش عامل جنایت در صف نانوایی


۱۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

آشپز قاتل با رضایت خانواده مقتول از پای چوبه دار به زندگی بازگشت

کد خبر: 787402 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۱۹:۲۶:۰۸ اعتمادآنلاین |

آشپز جوان رستورانی که در جریان درگیری با همکارش او را با ضربات چاقو به قتل رسانده و دو کارگر دیگر را هم زخمی کرده بود، پس از صدور حکم قصاص با رضایت اولیای دم از مجازات مرگ نجات یافت، اما قرار است دوباره از جنبه عمومی جرم محاکمه شود.

به گزارش سایت جنایی، روزهای پایانی مهر ۱۴۰۱، گزارش وقوع درگیری خونین در رستورانی واقع در شمال تهران به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام شد. بنابراین ماموران کلانتری ۱۰۱ تجریش برای بررسی ماجرا راهی محل حادثه شدند.

ماموران هنگام حضور در رستوران با صحنه‌ای خونین روبه‌رو شدند و دیدند سه کارگر جوان رستوران بر اثر اصابت ضربات چاقو زخمی شده‌اند و مرد جوان دیگری که آشپز رستوران است، دست‌هایش مجروح شده است.

مجروحان بلافاصله برای درمان به بیمارستان منتقل شدند، اما تلاش پزشکان برای نجات یکی از کارگران نتیجه نداد و او بر اثر شدت جراحات جان باخت. دو کارگر دیگر که در جریان درگیری زخمی شده بودند زنده ماندند و آشپز جوان هم که دست‌هایش زخمی شده بود، پس از انتقال به بیمارستان نجات یافت.

این در حالی بود که تحقیقات پلیس درباره این درگیری نشان داد آشپز رستوران عامل قتل همکارش بوده است. او پس از دستگیری به قتل اعتراف کرد و درباره علت وقوع این درگیری خونین توضیح داد.

متهم در جریان تحقیقات گفت: «من آشپز هستم و در رستوران کار می‌کردم، مقتول هم یکی از کارگران سالن بود. اختلاف ما  چند روز قبل از حادثه بر سر نحوه کار مقتول شروع شده بود. من از او می‌خواستم مدت زیادی در سالن نماند و سفارش‌ها را زودتر به آشپزخانه برساند و بعد دوباره به سالن برود.»

اما به گفته متهم، مقتول در پاسخ به این درخواست گفته بود سالن رستوران همیشه شلوغ است و نمی‌تواند سفارش‌ها را با سرعتی که آشپز می‌خواهد به او برساند. همین موضوع باعث شده بود بین‌شان جروبحث و درگیری لفظی شکل بگیرد.

دیگران هم گفتند این اختلاف کاری تا شب حادثه ادامه پیدا کرد و آن شب آشپز و مقتول بار دیگر بر سر همان موضوع با یکدیگر مشاجره کردند. هنگام وقوع آخرین درگیری، سایر کارگران رستوران خواب بودند و فقط  آن دو نفر بیدار بودند.

وقتی جروبحث بین آنها بالا گرفت، آشپز به‌شدت عصبانی شد، به آشپزخانه رفت و یک چاقو برداشت، بعد هم با چاقو به مقتول حمله کرد و ضرباتی به او زد.

در همین بین صدای درگیری و سروصدای آنها باعث شد دو کارگر دیگر از خواب بیدار شوند و برای جدا کردن آشپز و مقتول تلاش کنند، اما آنها هم در جریان حمله با ضربات چاقو زخمی شدند.

پس از انتقال مجروحان به بیمارستان، یکی از کارگران که طرف اصلی درگیری با آشپز بود بر اثر شدت جراحات جان باخت و همان موقع بود که تحقیقات جنایی برای روشن شدن ابعاد قتل آغاز شد. آشپز که در جریان درگیری زخمی شده بود، بعد از انجام درمان و بهبود تحت بازجویی قرار گرفت و به قتل همکارش اعتراف کرد.

به این ترتیب پرونده با تکمیل تحقیقات در دادگاه کیفری تحت رسیدگی قرار گرفت و آشپز جوان به اتهام قتل به قصاص محکوم شد. در ادامه روند رسیدگی حکم در شعبه ششم دیوان عالی کشور  تایید و پرونده برای اجرای حکم به شعبه دوم اجرای احکام ارسال شد.

بعد از ارسال پرونده به شعبه دوم اجرای احکام، تلاش‌ها برای جلب رضایت اولیای دم آغاز شد. در این مدت چند جلسه صلح و سازش برگزار و موضوع پرونده با خانواده مقتول در میان گذاشته شد تا اینکه در نهایت پدر و مادر مقتول از قصاص فرزندشان گذشت کردند.

بر اساس توافق انجام‌شده، اولیای دم در قبال دریافت وجه‌المصالحه رضایت خود را اعلام کردند، به این ترتیب حکم قصاص قاتل منتفی شد. اما با گذشت خانواده مقتول، قرار است قاتل از جنبه عمومی جرم در دادگاه محاکمه و پس از تعیین تکلیف این بخش از پرونده نیز روشن شود.

  اخبار مرتبط بخشش قاتل 4 سال بعد از نزاع مرگبار قتل به خاطر سبقت گرفتن/ قاتل بخشیده شد




 میگنا - خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان
۲ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان

سبک شوخی در محیط خانواده، نه تنها بر فضای خانه تأثیر می‌گذارد، بلکه شخصیت و شیوه‌های ارتباطی کودک را در آینده شکل می‌دهد و والدین نقش کلیدی در آموزش قواعد احترام، شوخ‌طبعی و مرزهای ارتباطی به فرزندان دارند.

 ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم

سخنگوی پلیس از ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور خبر داد.

 تمدید زمان مشاهده و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو - معلم
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تمدید زمان مشاهده و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو - معلم

رئیس مرکز ارزشیابی و کیفیت نظام تضمینی آموزش و پرورش از تمدید مهلت مشاهده، بررسی و بررسی سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم و آزمون سراسری تا پایان روز شنبه (۳۱ مردادماه) خبر داد.

 خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران

سخنگوی شهرداری تهران از برگزاری آیین خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر خبر داد.

 دردسر تازه برای دریاچه ارومیه + فیلم
۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دردسر تازه برای دریاچه ارومیه + فیلم

کمتر از یک سال پیش دریاچه ارومیه نماد نگرانی‌ های محیط ‌زیستی ایران بود، اما حالا که آب به این پهنه برگشته و دریاچه دوباره میزبان مسافران و گردشگران شده، زباله‌ های رها شده در حاشیه آن دردسر تازه‌ای برای منطقه ایجاد کرده است.

 گزارش روزنامه اعتماد از زندگی مردم اصفهان زیر بمباران در جنگ ۴۰ روزه / ماجرای شهادت ۴ کودک در خانه پدربزرگ و مادربزرگ چه بود؟
۵۰ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

گزارش روزنامه اعتماد از زندگی مردم اصفهان زیر بمباران در جنگ ۴۰ روزه / ماجرای شهادت ۴ کودک در خانه پدربزرگ و مادربزرگ چه بود؟

اصفهان برای بسیاری از ساکنانش، جنگ را نه از پشت صفحه تلویزیون، که از لرزش پنجره‌ها، صدای انفجار و شب‌هایی تجربه کرد که خواب در آنها معنای همیشگی خود را از دست داده بود. با گسترش حمله‌ها به نقاط مختلف شهر، فاصله میان محل زندگی مردم و میدان جنگ کمتر شد.