قیمت طلا امروز




 سایت اکونگار / ۳ ساعت قبل

جزییات جدید از طرح اصلاح نظام اداری/پرداخت حقوق نیروهای شرکتی چه تغییر می‌کند؟

معاون رئیس‌جمهور از نهایی شدن اصلاح ساختار آموزش‌وپرورش و برنامه پرداخت متمرکز حقوق نیروهای شرکتی خبر داد.
 جزییات جدید از طرح اصلاح نظام اداری/پرداخت حقوق نیروهای شرکتی چه تغییر می‌کند؟

به گزارش اکونگار به نقل از تسنیم، علاءالدین رفیع‌زاده، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، با اشاره به روند اجرای برنامه اصلاح نظام اداری اظهار کرد: کوچک‌سازی و منطقی‌سازی حجم و اندازه دولت یکی از 6 محور اصلی برنامه‌های اصلاح نظام اداری است که اجرای آن در سه تا چهار ماه دوران جنگ با وقفه و محدودیت‌هایی مواجه شد. وی افزود: در آن شرایط، به دلیل وضعیت خاص کشور، امکان اعمال فشار برای اجرای اقدامات عملیاتی کوچک‌سازی در دستگاه‌های اجرایی وجود نداشت، اما در یکی دو ماه اخیر این روند دوباره آغاز شده و اصلاح مأموریت‌ها و ساختار دستگاه‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: آخرین دستگاهی که اصلاح ساختار آن در هفته گذشته نهایی شد و کلیات آن نیز در دولت به تصویب رسید، وزارت آموزش و پرورش است. البته اصلاح ساختار وزارت کشور پیش از جنگ ابلاغ شده بود.

خبر بد برای ۷۰۰هزار نیروی شرکتی/طرح تبدیل وضعیت ممکن نیست

رفیع‌زاده با قدردانی از همکاری وزیر و مدیران وزارت آموزش و پرورش، اظهار کرد: برنامه اصلاح ساختار این وزارتخانه شامل ادغام برخی مناطق و نواحی، ادغام و کوچک‌سازی برخی ادارات و حذف ساختارهای غیرضرور است.

وی در عین حال تأکید کرد: نگاه دولت صرفاً حذف ساختار نیست؛ در مناطقی که فاصله و مسیر دسترسی مردم به مرکز شهر طولانی است و ایجاد یک اداره یا واحد خدمات‌رسان می‌تواند دریافت خدمات را تسهیل کند، امکان ایجاد واحدهای جدید نیز از محل حذف ساختارهای زائد و موازی پیش‌بینی شده است.

معاون رئیس‌جمهور افزود: رویکرد ما در چابک‌سازی و منطقی‌سازی حجم و اندازه دولت این است که مردم بتوانند خدمات دولتی را آسان‌تر و سریع‌تر دریافت کنند. بر همین اساس، تلاش می‌کنیم هر ماه اصلاح ساختار یک یا دو دستگاه را نهایی و ابلاغ کنیم.

پرداخت حقوق نیروهای …



 خبر مهم درباره تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی/تعدیل کارمندان در راه است؟
۱ ساعت قبل / سایت اکونگار

خبر مهم درباره تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی/تعدیل کارمندان در راه است؟

رئیس سازمان اداری و استخدامی ضمن تاکید بر اینکه کاهش ۱۵ درصدی نیروی انسانی تعدیل نیست، از کنترل ورودی‌ها و جابه‌جایی نیروها خبر داد.

 وقتی وعده‌ها هم آب می‌روند
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

وقتی وعده‌ها هم آب می‌روند

راضیه حسینی وعده رئیس سازمان اداری و استخدامی: «تلاش می‌کنیم از ماه آینده حقوق نیروهای شرکتی مانند نیروهای «رسمی، قراردادی، پیمانی» بلافاصله آخر ماه پرداخت شود.» که آن‌ها هم بتوانند به‌راحتی و با آرامش خاطر، بلافاصله آخر ماه، مثل کارمندان رسمی، هر چه گرفتند را خرج قسط و بدهی و خرید مایحتاج کنند، ولی خیال‌شان



خودرو؛ قربانی تعرفه یا سیاستگزاری؟
سایت دنیای خودرو

خودرو؛ قربانی تعرفه یا سیاستگزاری؟

نهاد علی‌بیک‌زاده در سرمقاله روز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ روزنامه دنیای خودرو به موضوع «» پرداخت
ارتقا خاموش
روزنامه عصر اقتصاد

ارتقا خاموش

مرتضی ایراندوست (کارشناس ارشد مدیریت صنعتی) – مهندس مجتبی ایراندوست پس از «استعفای خاموش»،«اخراج خاموش» و «استخدام خاموش»، اصطلاح دیگری در حوزه منابع انسانی تحت عنوان »ارتقای خاموش«ترند شده است. «ارتقای خاموش» پدیده جدیدی است که کارمندان آن را در محیط کار خود حس می‌کنند؛ پدیده‌ای که دقیقاً نقطه مقابل «استعفای خاموش» قرار دارد.ارتقا خاموش
وقتی تنوع، کسب‌وکار را نجات می‌دهد
روزنامه عصر اقتصاد

وقتی تنوع، کسب‌وکار را نجات می‌دهد

مریم مرادی| دکتری مدیریت کسب کار از دانشگاه تهران گاهی بزرگ‌ترین اشتباه یک مدیر، انتخاب اشتباه نیست. وابستگی بیش از حد به یک انتخاب درست است. ممکن است یک محصول بسیار موفق داشته باشید، یک مشتری بزرگ بخش قابل‌توجهی از درآمدتان را تأمین کند، یک تأمین‌کننده بهترین قیمت بازار را ارائه دهد یا یک کانال
از اجبار تا انتخاب؛ دگرگونی در نقشه بازار بیمه ایران
روزنامه عصر اقتصاد

از اجبار تا انتخاب؛ دگرگونی در نقشه بازار بیمه ایران

بازارها فقط با اعداد سخن نمی‌گویند؛ گاهی جابه‌جایی چند رتبه در یک جدول، از تغییری عمیق در نیازها، نگرانی‌ها و انتخاب‌های جامعه خبر می‌دهد.
اقتصاد در تنگنا؛ صدای ما را بشنوید
روزنامه عصر اقتصاد

اقتصاد در تنگنا؛ صدای ما را بشنوید

ساسان باقرپناه اقتصادها معمولاً در یک روز از حرکت نمی‌ایستند. پیش از آنکه کارخانه‌ای تعطیل شود، طرح توسعه آن متوقف می‌شود؛ پیش از تعدیل نیرو، استخدام‌های جدید کنار گذاشته می‌شود؛ پیش از آنکه تجارت متوقف شود، سفارش‌ها کوچک‌تر و محتاطانه‌تر می‌شوند و پیش از آنکه خانواده‌ای رسماً از تأمین نیازهای خود ناتوان شود، بسیاری از
ولی افتاد مشکل‌ها + فایل صوتی
روزنامه دنیای اقتصاد

ولی افتاد مشکل‌ها + فایل صوتی

1. حدود چهار سال است که بحث بنزین و اصلاحات مرتبط با آن به طور جدی در دستور کار دولت و مجلس و سایر نهادهای تصمیم‌گیری قرار دارد و طرح‌های عجیب‌وغریب بسیاری مطرح شده است فقط به این دلیل که نظام سیاستگذاری ما واقعیتی به نام قیمت را به رسمیت نمی‌شناسد. اما دست‌آخر ناچار است تسلیم بدون قید‌و‌شرط همان چیزی شود که به رسمیت نمی‌شناسد و هزینه سنگینی هم بابت آن متحمل شود.