قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

کاهش تولد، چالشی فراتر از جمعیت است

مدیر کل هماهنگی و نظارت بر امور جوانان گفت: کاهش نرخ تولد، چالشی فراتر از جمعیت است و ضرورت توجه به الگوی تصمیم گیری نسل جوان را ایجاب می‌کند.
 کاهش تولد، چالشی فراتر از جمعیت است
باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، روح الله اسدی مدیر کل هماهنگی و نظارت بر امور جوانان با اشاره به گزارش مرکز آمار ایران مبنی بر کاهش بی سابقه نرخ فرزند آوری در سال گذشته گفت: روسای ستاد‌های ساماندهی امور جوانان به عنوان رئیس یک نهاد تاثیرگذار در حوزه سیاست گذاری امور جوانان و باعضویت دستگاه‌های متولی این حوزه باید در نظر داشته باشند که مساله جمعیت، پیش از آنکه مساله فرزندآوری باشد مساله جوانان است.

اسدی با بیان اینکه الگوی تصمیم گیری نسل جوان درباره ازدواج، فرزندآوری و آینده خانواده در حال تغییر است عنوان داشت: تصمیم جوان برای داشتن فرزند پس از مجموعه‌ای از تصمیمات و شرایط شکل می‌گیرد. دسترسی به شغل پایدار، امکان تامین مسکن، امنیت اقتصادی، شکل گیری رابطه عاطفی پایدار، امیدواری نسبت به آینده، برخورداری از حمایت اجتماعی و... در تصمیم گیری فرزندآوری جوانان نقش دارد.

وی افزود:اگر جوان امروز با آینده‌ای مبهم مواجه باشد ازدواج را به تاخیر می‌اندازد بنابراین نمی‌توان کاهش تولد را صرفا با سیاست‌های مستقیم فرزندآوری حل کرد و اتخاذ سیاست‌های صحیح در مسیر جوانی بر آینده جمعیتی کشور تاثیر قدرتمندی دارد.

مدیر کل هماهنگی و نظارت بر امور جوانان بر نقش ستاد‌های ساماندهی امور جوانان در سیاستگذاری حوزه جوانان تاکید کرد و گفت: ستاد‌های ساماندهی امور جوانان، ستاد‌های حکمرانی مسائل جوانان هستند، این ستاد‌ها با ریاست استانداران، دستگاه‌های متولی امور جوانان، صاحبنظران و جوانان تشکیل می‌شود و بنابراین محل مناسبی برای بازطراحی سیاست‌های این حوزه بوده و حلقه اتصال سیاست‌های پراکنده در کشور و به تبع آن استان‌ها و شهرستان هاست.

اسدی همچنین بر ضرورت توانمندسازی جوانان تاکید کرد و گفت: بدیهی است که حمایت‌های اقتصادی در این حوزه موثر خواهد بود، اما توجه به توانمندسازی جوانان برای عبور از بحران جمعیت نیز امری ضروری است.

وی افزود: در سال‌های اخیر سیاست‌های جمعیتی ایران بیشتر بر حمایت از ازدواج و فرزندآوری، تسهیلات ازدواج و فرزندآوری، حمایت‌های اقتصادی و برخی مشوق‌های مستقیم متمرکز بوده‌اند که اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست، اما شواهد موجود همچنین نشان می‌دهد که مشوق مالی به تنهایی نمی‌تواند روند‌های عمیق جمعیتی را معکوس کند و باید به عناصری مانند آموزش و توانمندسازی جوانان نیز توجه ویژه داشت.

مدیر کل هماهنگی و نظارت بر امور جوانان در پایان بر پرهیر از اقدامات پراکند تاکید کرد و اظهار داشت: ستاد‌های ساماندهی امور جوانان ضرورت دارد اقدامات این حوزه را در یک منظومه واحد شامل شاخص‌های سنتی نظیر تعداد وام ازدواج، تعداد وام فرزندآوری، تعداد واحد‌های مسکونی و تعداد برنامه‌های آموزشی و فرهنگی همراه با دیدن مسائل جوانان اعم از اشتغال، مسکن، ازدواج، اوقات فراقت، مشارکت اجتماعی، سلامت اجتماعی، هویت، امید به آینده و خانواده در نظر داشته و تصمیمات موثر را بگیرند.



 واکنش شهردار تهران به ادعاهای واهی رئیس‌جمهور امریکا

واکنش شهردار تهران به ادعاهای واهی رئیس‌جمهور امریکا

علیرضا زاکانی، شهردار تهران گفت: تاریخ اشتباهات آمریکا را پاک نمی‌کند؛ فقط اعتراف به آن‌ها را به رئیس‌جمهورهای بعدی می‌سپارد.

 واکنش سریع پلیس به ناامنی در ورزشگاه نسیم‌شهر

واکنش سریع پلیس به ناامنی در ورزشگاه نسیم‌شهر

پس از انتشار ویدیویی از ورود چند جوان با سلاح سرد به ورزشگاه قائم نسیم‌شهر و حمله به ورزشکاران، رییس اداره ورزش بهارستان از بازداشت عاملان درگیری خبر داد.

 جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای اطلاعات درباره پنج هکر ایرانی

جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای اطلاعات درباره پنج هکر ایرانی

حوادث رکنا: وزارت دادگستری آمریکا علیه ۱۷ ایرانی به اتهام حملات سایبری و سرقت بیش از ۳۱ ترابایت داده اعلام جرم کرد و برای اطلاعات منجر به شناسایی یا دستگیری پنج نفر از آنها ۱۰ میلیون دلار جایزه تعیین کرد.

 افزایش حقوق اعضای هیات علمی به کجا رسید؟

افزایش حقوق اعضای هیات علمی به کجا رسید؟

مهدی پندار، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی وزارت علوم توضیحاتی درباره افزایش حقوق اعضای هیات علمی ارایه کرد.

 هشدار درباره سوپر ال‌نینو در این تاریخ؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

هشدار درباره سوپر ال‌نینو در این تاریخ؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

اداره ملی اقیانوسی و جوی آمریکا اعلام کرد پدیده اقلیمی «ال‌نینو» در حال تشدید سریع است و حدود ۷۰ درصد احتمال دارد به قوی‌ترین رویداد ثبت‌شده از سال ۱۹۵۰ تاکنون تبدیل شود و رکورد ال‌نینوی شدید سال‌های ۱۹۸۲ و ۱۹۸۳ را پشت سر بگذارد.

 ریشه کمبودهای دارویی به پنج ماه قبل بازمی‌گردد

ریشه کمبودهای دارویی به پنج ماه قبل بازمی‌گردد

رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه بروز کمبودهای دارویی نتیجه تصمیمات مقطعی نیست، اعلام کرد: مشکل اصلی سال گذشته، تأمین ارز نبود؛ بلکه اختلال در روند انتقال ارز به شرکت‌های خارجی بود که باعث شد زنجیره‌ای از مشکلات در بازه‌ای شش‌ماهه شکل بگیرد و اثرات آن در فروردین و اردیبهشت‌ماه نمایان شود.

 کلاهبرداری با حواله‌های جعلی روغن / سارق کابل‌های مخابرات دستگیر شد

کلاهبرداری با حواله‌های جعلی روغن / سارق کابل‌های مخابرات دستگیر شد

مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران چند عملیات پلیس خبر داد که منجر به دستگیری یک جوان ۲۶ ساله در محله دولت‌آباد با کشف ۵۰۰ گرم گل و ۱۰۰ لیتر مشروبات الکلی، دستگیری متهم کلاهبرداری با ۶۱۰ حواله جعلی روغن خوراکی، دستگیری دو مظنون به گوشی‌قاپی پس از تعقیب و گریز در بزرگراه همت، دستگیری سارق حرفه‌ای کابل‌های مخابراتی باکشف ۲۰۰ متر فیبر نوری و کشف۵۰۰ تن شکر قاچاق به ارزش ۴۶ میلیارد تومان درجاده واوان توسط شد.

 واریز حقوق مرداد بازنشستگان تامین‌اجتماعی از پنجشنبه

واریز حقوق مرداد بازنشستگان تامین‌اجتماعی از پنجشنبه

پرداخت حقوق مربوط به مرداد ماه کلیه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی، از ظهر روز پنج‌شنبه ۲۹ مرداد ماه آغاز می‌شود.