قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

برخورد اتوبوس شرکت واحد با عابر پیاده در تهران

یک دستگاه اتوبوس شرکت واحد در خط ۷ تندرو تهران با عابر پیاده برخورد کرد که در پی این حادثه، مصدوم برای ادامه درمان به مرکز درمانی منتقل شد.
 برخورد اتوبوس شرکت واحد با عابر پیاده در تهران
ایران آنلاین:

شرکت واحد اتوبوسرانی تهران اعلام کرد:حوالی ساعت ۱۰ صبح امروز، یک دستگاه اتوبوس شرکت واحد در خط ۷ تندرو با یک عابر پیاده برخورد کرد که در پی آن، عابر دچار مصدومیت شد.

به گزارش فارس، بلافاصله پس از وقوع حادثه، عوامل اورژانس، پلیس و نیروهای عملیاتی شرکت واحد در محل حاضر شدند و مصدوم پس از دریافت اقدامات اولیه، توسط اورژانس به مرکز درمانی منتقل شد.

علت وقوع حادثه توسط مراجع ذی‌صلاح در دست بررسی است.

 

انتهای پیام/



تصادف شدید و مرگبار قایق با پل در تالاب انزلی

 تصادف شدید و مرگبار قایق با پل در تالاب انزلی
 سایت تابناک / ۳ ساعت قبل
سخنگوی اورژانس گیلان گفت: حادثه برخورد یک فروند قایق با پل در تالاب انزلی طی عصر امروز، چهار مصدوم و فوتی برجای گذاشت.

عکس آرشیوی است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، علیرضا پورسان چهارشنبه، ۲۸ مرداد، با اعتلام این خبر، اظهار کرد: در ساعت ۱۶:۵۳ امروز، گزارشی مبنی بر برخورد یک فروند قایق با پل در محدوده تالاب انزلی به مرکز اورژانس ۱۱۵ گیلان اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش، آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شدند و کارشناسان فوریت‌های پزشکی اقدامات لازم را برای ارزیابی و درمان مصدومان انجام دادند.

سخنگوی اورژنس گیلان با بیان اینکه در حادثه مذکور، یک پسر ۱۶ ساله به دلیل آسیب ناحیه فک و صورت و یک زن ۵۴ ساله به دنبال آسیب ناحیه کتف، پس از دریافت خدمات پیش‌بیمارستانی، توسط آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی منتقل شدند، خاطرنشان کرد: یک زن ۲۲ ساله در این حادثه جان خود را از دست داد که پیکر وی توسط عوامل اورژانس به بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی منتقل شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان گیلان، پورسان اضافه کرد: راننده قایق که پس از وقوع حادثه مفقود شده بود، در جریان عملیات جست‌وجو پیدا شد و متأسفانه جان خود را از دست داده بود. پیکر وی پس از انتقال، برای انجام مراحل قانونی و ادامه اقدامات لازم، تحویل مراجع ذی‌صلاح شد.



تصادفات جاده‌ای سمنان 14 مصدوم و 2 کشته برجا گذاشت

 تصادفات جاده‌ای سمنان 14 مصدوم و 2 کشته برجا گذاشت
 سایت نورنیوز / ۴ ساعت قبل
سه سانحه رانندگی در محورهای مواصلاتی استان سمنان طی 24 ساعت گذشته، 14 مصدوم و 2 جان‌باخته برجا گذاشت.

نورنیوز-گروه حوادث: واژگونی پراید در جاده سبزوار به میامی پنج مصدوم، تصادف پژو ۲۰۶ و پژو پارس در جاده دامغان به فولادمحله هفت مصدوم و تصادف سمند و تریلی در جاده آرادان به سرخه ۲ مصدوم و ۲ جان‌باخته داشت. تصادف در مسیر آرادان- سرخه با ۲ کشته و ۲ مصدوم

مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر سمنان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار بیان کرد: گزارشی مبنی‌ بر تصادف سمند ‌و تریلی در کیلومتر ۵۹ جاده آرادان ـ سرخه، به مرکز کنترل و هماهنگی هلال‌احمر اعلام و تیم امدادونجات پایگاه ده نمک با ست نجات و آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند که پس از رسیدن و ارزیابی مشخص شد این سانحه ۲ مصدوم و ۲ جان‌باخته داشت.

حسین درخشان افزود: نجاتگران هلال احمر پس از تثبیت و ایمن سازی صحنه، پیکر فرد فوتی به عوامل انتظامی حاضر در صحنه تحویل شد و مصدومان را با همکاری عوامل اورژانس۱۱۵، به بیمارستان‌ منتقل کردند.

وی ادامه داد: طی گزارش دیگر تصادف ۲ دستگاه خودروی پژو ۲۰۶ و پژو پارس در کیلومتر ۴۳ جاده دامغان ـ فولادمحله به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام و تیم امدادونجات پایگاه چشمه علی به محل حادثه اعزام شد که پس از رسیدن و ارزیابی مشخص شد این حادثه هفت مصدوم دارد. واژگونی پراید در جاده سبزوار به میامی

علیرضا باغبان معاون امدادونجات جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: گزارشی مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در کیلومتر ۱۳۵ جاده سبزوار ـ میامی، به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر استان اعلام و تیم امدادی پایگاه امدادونجات میاندشت به محل حادثه اعزام شد با همکاری عوامل اورژانس ۱۱۵ به پنج مصدوم خدمت‌رسانی کردند.



تصادف سمند با کشنده دانگ‌فنگ در محور مشهد ـ تهران/۲ زن جان باختند

 تصادف سمند با کشنده دانگ‌فنگ در محور مشهد ـ تهران/۲ زن جان باختند
 سایت خبرفوری / ۵ ساعت قبل
رئیس پلیس راه راهور فراجا، از وقوع تصادف مرگبار سمند با کشنده دانگ‌فنگ در محور مشهد ـ تهران خبر داد.

سردار احمد کرمی‌اسد رئیس پلیس راه راهور فراجا در تشریح این حادثه اظهار کرد: ساعت ۱۵:۲۳ امروز ۲۸ مردادماه،در محدوده پلیس‌راه سمنان در محور مشهد ـ تهران، یک دستگاه سواری سمند با یک دستگاه کشنده دانگ‌فنگ برخورد کرد.

وی افزود: برابر بررسی‌های اولیه، برخورد از قسمت جلوی سمت چپ خودروی سمند با قسمت عقب کشنده دانگ‌فنگ رخ داده است. خودروی سمند دارای ۴سرنشین(۲مرد و ۲زن)شامل راننده و سه سرنشین بود که در این حادثه ۲ نفر از سرنشینان زن جان خود را از دست دادند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: راننده و یکی دیگر از سرنشینان خودرو مصدوم و به مراکز درمانی منتقل شدند.

سردار کرمی‌اسد با اشاره به علت اولیه وقوع این حادثه گفت: بر اساس بررسی‌های اولیه کارشناسی، علت تامه تصادف بی‌احتیاطی راننده سواری سمند ناشی از عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه در پی تخطی از سرعت مطمئنه اعلام شده است. همچنین رعایت نشدن فاصله طولی مناسب با وسیله نقلیه جلویی نیز از موضوعات مورد بررسی در این سانحه است.

وی تأکید کرد: رانندگان به‌ویژه در محورهای بزرگراهی و پرتردد باید ضمن رعایت سرعت مطمئنه، فاصله طولی مناسب با وسیله نقلیه مقابل را حفظ کرده و با تمرکز کامل رانندگی کنند؛ چراکه کوچک‌ترین غفلت یا بی‌احتیاطی می‌تواند پیامدهای جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا خاطرنشان کرد: پلیس بارها نسبت به خطرات ناشی از سرعت غیرمطمئنه، عدم رعایت فاصله طولی و ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه هشدار داده است و رعایت این موارد می‌تواند نقش مؤثری در پیشگیری از تصادفات و حفظ جان رانندگان و سرنشینان داشته باشد.

 



وقوع تصادفات زنجیره‌ای و ترافیکی در خراسان رضوی طی یک روز ۱۹ مصدوم بر جا گذاشت (۲۸ مرداد ۱۴۰۵)

 وقوع تصادفات زنجیره‌ای و ترافیکی در خراسان رضوی طی یک روز ۱۹ مصدوم بر جا گذاشت (۲۸ مرداد ۱۴۰۵)
 سایت شهرآرانیوز / ۵ ساعت قبل
تصادف زنجیره‌ای و حوادث ترافیکی که عصر امروز در جاده‌های خراسان رضوی رخ داد، در مجموع ۱۹ مصدوم بر جا گذاشت.

به گزارش شهرآرانیوز، این حوادث شامل تصادف کامیون و سه خودروی سواری در جاده سنتوی مشهد و تصادف اتوبوس با کانکس در پایانه مسافربری این شهر و همچنین تصادف زنجیره‌ای در محور بردسکن- انابد است.

مسئول روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد چهارشنبه شب، ۲۸ مرداد، گفت: حادثه نخست تصادف اتوبوس با کانکس در پایانه مسافربری امام رضا (ع) مشهد حوالی ساعت ۱۵ رخ داد. این حادثه پنج مصدوم در پی داشت که برای امدادرسانی به مصدومان یک دستگاه آمبولانس اورژانس به محل اعزام شد.

محمد علیشاهی ادامه داد: یکی از مصدومان توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی به صورت سرپایی در محل درمان شد و چهار مصدوم دیگر به بیمارستان امدادی شهید کامیاب مشهد منتقل شدند.

وی اضافه کرد: حادثه دیگر تصادف کامیون با سه خودروی سواری در جاده سنتو نزدیک شهرک صنعتی توس حوالی ساعت ۱۶ امروز رخ داد که این حادثه ۶ مصدوم در پی داشت.

علیشاهی افزود: برای امدادرسانی به مصدومان ۲ دستگاه آمبولانس اورژانس به محل اعزام و سه مصدوم توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی به صورت سرپایی در محل درمان و سه مصدوم دیگر به بیمارستان طالقانی مشهد منتقل شدند.

در ادامه حتما بخوانید قیمت امروز مرغ، تخم‌مرغ و گوشت در مشهد (۲۷ مرداد ۱۴۰۵) | افت قیمت مرغ و قطعات آن تصادف زنجیره‌ای در جاده بردسکن با هشت مصدوم

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن اظهار کرد: حادثه تصادف چهار دستگاه خودروی سواری پراید در محور بردسکن به انابد، هشت مصدوم در پی داشت که همه مصدومان به بیمارستان منتقل شدند.

دکتر حسین امامیان ادامه داد: این حادثه حوالی ساعت ۱۶ امروز رخ داد که بلافاصله پس از اعلام وقوع حادثه، نیرو‌های فوریت‌های پزشکی اورژانس ۱۱۵ و امدادگران جمعیت هلال احمر در محل حادثه حضور یافته و ضمن ارزیابی وضعیت مصدومان، اقدامات اولیه درمانی و مراقبتی لازم را در محل انجام دادند.

وی خاطرنشان کرد: همه مصدومان این حادثه برای ادامه روند درمان به بیمارستان ولی‌عصر (عج) بردسکن منتقل شدند که سه مصدوم توسط نیرو‌های فوریت‌های پزشکی اورژانس ۱۱۵ کد یک‌شهری و دیگر مصدومین نیز توسط نیرو‌های جمعیت هلال‌احمر به بیمارستان ولی‌عصر (عج) انتقال یافتند.

این مقام مسئول از رانندگان خواست با توجه بیشتر به سرعت مطمئنه، رعایت فاصله طولی، توجه کامل به مسیر و پرهیز از هرگونه عجله و شتاب، زمینه کاهش حوادث جاده‌ای و حفظ سلامت خود و سایر رانندگان جاده را فراهم کنند.

منبع: ایرنا



۱۴ مصدوم و ۲ جان‌باخته در تصادفات جاده‌ای استان سمنان

 ۱۴ مصدوم و ۲ جان‌باخته در تصادفات جاده‌ای استان سمنان
 سایت فرارو / ۷ ساعت قبل
سه تصادف در جاده‌های استان سمنان طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۴ مصدوم و ۲ جان‌باخته برجاگذاشت.

واژگونی پراید در جاده سبزوار به میامی پنج مصدوم، تصادف پژو ۲۰۶ و پژو پارس در جاده دامغان به فولادمحله هفت مصدوم و تصادف سمند و تریلی در جاده آرادان به سرخه ۲ مصدوم و ۲ جان‌باخته داشت. تصادف در مسیر آرادان- سرخه با ۲ کشته و ۲ مصدوم

به گزارش ایرنا، حسین درخشان، مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر سمنان روز چهارشنبه بیان کرد: گزارشی مبنی‌ بر تصادف سمند ‌و تریلی در کیلومتر ۵۹ جاده آرادان ـ سرخه، به مرکز کنترل و هماهنگی هلال‌احمر اعلام و تیم امدادونجات پایگاه ده نمک با ست نجات و آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند که پس از رسیدن و ارزیابی مشخص شد این سانحه ۲ مصدوم و ۲ جان‌باخته داشت.

حسین درخشان افزود: نجاتگران هلال احمر پس از تثبیت و ایمن سازی صحنه، پیکر فرد فوتی به عوامل انتظامی حاضر در صحنه تحویل شد و مصدومان را با همکاری عوامل اورژانس۱۱۵، به بیمارستان‌ منتقل کردند.

وی ادامه داد: طی گزارش دیگر تصادف ۲ دستگاه خودروی پژو ۲۰۶ و پژو پارس در کیلومتر ۴۳ جاده دامغان ـ فولادمحله به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام و تیم امدادونجات پایگاه چشمه علی به محل حادثه اعزام شد که پس از رسیدن و ارزیابی مشخص شد این حادثه هفت مصدوم دارد. واژگونی پراید در جاده سبزوار به میامی

علیرضا باغبان، معاون امدادونجات جمعیت هلال احمر استان سمنان، گفت: گزارشی مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در کیلومتر ۱۳۵ جاده سبزوار ـ میامی، به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر استان اعلام و تیم امدادی پایگاه امدادونجات میاندشت به محل حادثه اعزام شد با همکاری عوامل اورژانس ۱۱۵ به پنج مصدوم خدمت‌رسانی کردند.



 حذف ارز ترجیحی دارو صحت ندارد/ تغییر نرخ برخی مواد حدواسط به معنای گرانی گسترده نیست

حذف ارز ترجیحی دارو صحت ندارد/ تغییر نرخ برخی مواد حدواسط به معنای گرانی گسترده نیست

سخنگوی سازمان غذا و دارو با رد شایعات مطرح‌شده در فضای مجازی مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو، اعلام کرد: تغییر ارزی اخیر تنها مربوط به برخی مواد حدواسط و پیش‌سازهای دارویی است و نباید آن را به حذف یکباره ارز ترجیحی کل زنجیره دارو تعمیم داد؛ این تصمیم به معنای آغاز موج جدید گرانی داروها نیست و سیاست وزارت بهداشت همچنان بر جلوگیری از انتقال فشار مالی به بیماران استوار است.

 مشاهده موج جدید آلودگی نفتی در سوزای قشم

مشاهده موج جدید آلودگی نفتی در سوزای قشم

معاون محیط‌زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور گفت: طی روزهای گذشته با تلاش محیط‌زیست استان هرمزگان و سایر دستگاه‌های اجرایی و همراهی ارزشمند...

 واکنش سریع پلیس به ناامنی در ورزشگاه نسیم‌شهر

واکنش سریع پلیس به ناامنی در ورزشگاه نسیم‌شهر

پس از انتشار ویدیویی از ورود چند جوان با سلاح سرد به ورزشگاه قائم نسیم‌شهر و حمله به ورزشکاران، رییس اداره ورزش بهارستان از بازداشت عاملان درگیری خبر داد.

 کلاهبرداری با حواله‌های جعلی روغن / سارق کابل‌های مخابرات دستگیر شد

کلاهبرداری با حواله‌های جعلی روغن / سارق کابل‌های مخابرات دستگیر شد

مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران چند عملیات پلیس خبر داد که منجر به دستگیری یک جوان ۲۶ ساله در محله دولت‌آباد با کشف ۵۰۰ گرم گل و ۱۰۰ لیتر مشروبات الکلی، دستگیری متهم کلاهبرداری با ۶۱۰ حواله جعلی روغن خوراکی، دستگیری دو مظنون به گوشی‌قاپی پس از تعقیب و گریز در بزرگراه همت، دستگیری سارق حرفه‌ای کابل‌های مخابراتی باکشف ۲۰۰ متر فیبر نوری و کشف۵۰۰ تن شکر قاچاق به ارزش ۴۶ میلیارد تومان درجاده واوان توسط شد.

 هشدار به داوطلبان ارشد علوم پزشکی؛ امشب ثبت‌نام به پایان می‌رسد

هشدار به داوطلبان ارشد علوم پزشکی؛ امشب ثبت‌نام به پایان می‌رسد

فرصت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی امشب پایان می‌یابد.

 زمین‌لرزه ۴.۱ ریشتری گیلانغرب در کرمانشاه را لرزاند؛ گزارشی از خسارت اعلام نشده است

زمین‌لرزه ۴.۱ ریشتری گیلانغرب در کرمانشاه را لرزاند؛ گزارشی از خسارت اعلام نشده است

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر شامگاه چهارشنبه حوالی شهرستان گیلانغرب در استان کرمانشاه را لرزاند.

 زاکانی: از حق و حقوق شهر کوتاه نمی‌آییم

زاکانی: از حق و حقوق شهر کوتاه نمی‌آییم

شهردار تهران با بیان اینکه ما باید مسکن را به سمت ارزان‌سازی سوق دهیم، گفت: به دنبال سوداگری در عرصه مسکن نیستیم و می‌خواهیم مسکن ارزان عرضه شود.

 پلیس: داوطلبان کنکور زودتر از خانه خارج شوند

پلیس: داوطلبان کنکور زودتر از خانه خارج شوند

ابوالفضل موسوی پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ درباره برگزاری کنکور گفت: داوطلبان در روز آزمون بهتر است حداقل یک ساعت زودتر از منزل خارج شوند تا در صورت افزا...