قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۳ ساعت قبل

افتتاح ۱۳۴ پروژه ارتباطی در هفته دولت در چهارمحال و بختیاری

وزیر ارتباطات و فناوری اطلات با بیان اینکه در سفر به چهارمحال و بختیاری و در در هفته دولت ۱۳۴ پروژه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید، گفت: حجم سرمایه‌گذاری در این پروژه‌ها بیش از ۱.۶ همت است.
 افتتاح ۱۳۴ پروژه ارتباطی در هفته دولت در چهارمحال و بختیاری

ایران آنلاین:

ستار هاشمی امروز سه‌شنبه سوم شهریور در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن فاطمی، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره اقدامات مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور در دولت چهاردهم، اظهار کرد: امیدواریم برکات افتتاح پروژه‌های این وزارتخانه در چهارمحال و بختیاری در هفته مشمول تمام مردم این شود.

به گزارش ایرنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در جنگ رمضان شاهد رخدادهای عجیبی در کشور بودیم، گفت: شاهد ارتباطات از دید برخی تماس و پیامک باشد، اما در واقع اهمیت این حوزه فراتر از این موضوعات است، تمامی خدمات کشور بر بستر شبکه ارتباطات کشور ارائه می‌شود که این مسئله نشان‌دهنده مسئله ارتباطات در کشور است.

وی با بیان اینکه خدمات حضوری و غیرحضوری ارائه شده به مردم در حوزه ارتباطات نیازمند زیرساخت‌های قوی و پایدار ارتباطی است، عنوان کرد: طبق حقوق شهروندی مردم باید به دسترسی آزاد به گردش اطلاعات داشته باشند، اما در جنگ رمضان بر اساس صلاحدید متولیان امر، دسترسی به اینترنت بین‌الملل محدود شد، اما شبکه ارتباطی برقرار بود و شاهد اختلال جدی نبودیم و این مسئله کمک بزرگی به آرامش روانی در جامعه کرد.

هاشمی با اشاره به اینکه در جنگ رمضان حدود ۵۰۰ مرکز مخابراتی و ارتباطی کشور دچار خسارت شد، گفت: اما اجازه ندادیم این آسیب‌ها در زندگی مردم نمود پیدا کند، زیرا از همان دقایق اولیه جنگ، همکاران این حوزه پای کار مردم بودند و شهدایی نیز تقدیم انقلاب اسلامی شد، اما ارتباط در حوزه‌های مختلف پایدار بود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه در جنگ در سایر کشورها شاهد قحطی و کمبود کالاهای اساسی بودیم، گفت: اما در ایران به علت همراهی مردم، این اتفاق رخ نداد، زیرا شاهد همراهی مردم بودیم …



 وفاق؛ از ایده حکمرانی تا سرمایه مقاومت
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

وفاق؛ از ایده حکمرانی تا سرمایه مقاومت

۲۷ مرداد ۱۴۰۳، وقتی مسعود پزشکیان در پیشگاه نمایندگان مجلس، دولتش را «دولت وفاق ملی» معرفی کرد و در توضیح چیستی آن بیان کرد یعنی «دولتی که خود را متعلق به همه ملت ایران، موظف به تأمین حقوق شهروندی همه ایرانیان و ملتزم به اولویت بخشیدن به منافع ملی بر هر منفعت دیگری می‌داند».

 همکاری‌های ایران و عراق در همه شئون و ابعاد تعمیق یافته است
۴۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

همکاری‌های ایران و عراق در همه شئون و ابعاد تعمیق یافته است

رئیس قوه قضاییه گفت: همکاری‌های ایران و عراق در همه شئون و ابعاد، تعمیق یافته است؛ در بُعد قضایی و حقوقی نیز، روابط دو طرف با تفاهم‌نامه‌ها و موافقتنامه‌هایی که منعقد شده، توسعه و بسط پیدا کرده است.

 هلاکت ۲ سارق مسلح عضو گروه‌های تروریستی در عملیات غافلگیرانه پلیس نیکشهر
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

هلاکت ۲ سارق مسلح عضو گروه‌های تروریستی در عملیات غافلگیرانه پلیس نیکشهر

روابط عمومی پلیس سیستان و بلوچستان اعلام کرد: ۲ سارق مسلح که قصد انتقال ۲ خودرو سرقتی به گروهک های تروریستی را داشتند شناسایی و به هلاکت رسیدند.

 چند روز به پایان دنیا مانده است؟ چقدر زمان داریم؟
۳ ساعت قبل / سایت روزنو

چند روز به پایان دنیا مانده است؟ چقدر زمان داریم؟

هاینتس فون فوفستر فیزیکدان و سایبرنتیست برجسته مقاله‌ای با عنوان «روز قیامت، جمعه، ۱۳ نوامبر ۲۰۲۶» در سال ۱۹۶۰ در مجله معتبر Science منتشر کرد.

 رویترز: بر اساس نظرسنجی‌ها، تنها ۳۱ درصد از آمریکایی‌ها از اقدام نظامی علیه ایران حمایت می‌کنند/ این مسئله به پایین ماندن محبوبیت ترامپ در ناز‌ل‌ترین سطح ثبت شده، کمک کرده
۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

رویترز: بر اساس نظرسنجی‌ها، تنها ۳۱ درصد از آمریکایی‌ها از اقدام نظامی علیه ایران حمایت می‌کنند/ این مسئله به پایین ماندن محبوبیت ترامپ در ناز‌ل‌ترین سطح ثبت شده، کمک کرده

رویترز نوشت: تنها ۳۱ درصد از آمریکایی‌ها از اقدام نظامی علیه ایران حمایت می‌کنند.

 گاو ما رو ندیدین؟! نگاهیبهتبلیغاتمعمایی(تیزینگ)
۴ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

گاو ما رو ندیدین؟! نگاهیبهتبلیغاتمعمایی(تیزینگ)

این روزها شاهد رشد شکلی خاص و کوتاه (در حد یک جمله) از تبلیغات خصوصا در بنرهای اتوبان و خیابان‌ها هستیم که بعضا با طرح یک سوال و یا به شکلِ ایده‌ای جذاب، خلاقانه و سرگرم کننده دیده می‌شوند.



خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات تازه از حمله به صداوسیما+ ویدئو ؛ ۵۰ نقطه صداوسیما هدف قرار گرفت

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش
خبرگزاری مهر

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش

تغییر لحن در ستاد ارتش را می‌توان بخشی از تلاش گسترده‌تر برای تثبیت محاسبه ای دانست که در آن، قدرت نظامی تنها به موشک، هواپیما و سامانه پدافندی خلاصه نمی‌شود.
برهنگی زیر سایه وفاق‌بازی مسئولان
خبرگزاری مهر

برهنگی زیر سایه وفاق‌بازی مسئولان

وقتی وفاق بهانه‌ای برای بی‌عملی شود برهنگی آرام‌آرام در برخی فضاهای عمومی عادی می‌شود مسئولان اگر کار سلبی نمی‌کنند دست‌کم بگویند کار ایجابی و فرهنگی‌شان کجاست؟
خبرگزاری دانشجو

نیکزاد: اگر قرار باشد معیشت و اقتصاد مردم ایران تنگ‌تر شود اجازه داده نخواهد شد که دشمنان این ملت در رفاه باشند+ فیلم

افشاگری به سبک معاون جنجالی پزشکیان؛ آقای سقاب اصفهانی اعتماد مردم هم به اندازه شیشه‌‎ها شکستنی است
سایت رویداد‌ ۲۴

افشاگری به سبک معاون جنجالی پزشکیان؛ آقای سقاب اصفهانی اعتماد مردم هم به اندازه شیشه‌‎ها شکستنی است

اظهارات سقاب اصفهانی درباره مافیای قاچاق سوخت، بیش از آنکه پرده از یک شبکه فساد بردارد، یک سؤال ساده را پیش روی افکار عمومی گذاشته است: اگر دکان قاچاقچیان را می‌شناسید، چرا آدرس نمی‌دهید؟ و اگر از شکستن شیشه دفترتان می‌ترسید، چگونه قرار است با مافیایی چند میلیارد دلاری مقابله کنید؟
نیکزاد نقل قول عارف از قالیباف را تکذیب کرد/ دولت در امورات مجلس دخالت نکند
خبرگزاری ایمنا

نیکزاد نقل قول عارف از قالیباف را تکذیب کرد/ دولت در امورات مجلس دخالت نکند

نایب رئیس مجلس، با بیان اینکه اظهار نظرها پیرامون قول قالیباف برای خروج طرح مقابله با نفوذ بیگانگان از دستور کار مجلس واقعیت ندارد، گفت: مجلس یک قوه مستقل است و آیین نامه مجلس هم مشخص است و طبق آیین نامه کارها را پیش می‌بریم.