قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

سد کرج رهاسازی می‌شود

در شرایط تشدید تنش آبی در استان تهران، مقام‌های محلی از تصمیم برای رهاسازی آب سد کرج به مدت ۱۵ روز برای تغذیه سفره‌های زیرزمینی و تأمین آب مورد نیاز اراضی کشاورزی خبر دادند.
 سد کرج رهاسازی می‌شود
در شرایط تشدید تنش آبی در استان تهران، مقام‌های محلی از تصمیم برای رهاسازی آب سد کرج به مدت ۱۵ روز برای تغذیه سفره‌های زیرزمینی و تأمین آب مورد نیاز اراضی کشاورزی قدس، ملارد و شهریار خبر داده‌اند؛ اقدامی که به گفته علیرضا فاتحی نژاد، فرماندار قدس می‌تواند بر کشت‌های پاییزه و معیشت کشاورزان این منطقه اثر بگذارد.

این تصمیم که در نشست مشترک علیرضا فاتحی‌نژاد، فرماندار قدس، حسین حق‌وردی، نماینده مردم غرب استان تهران در مجلس، و علی پوراحمد، رئیس حوضه آبریز فلات مرکزی و حوضه‌های شرقی کشور، در فرمانداری قدس اتخاذ شده است، بعذ از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اعلام شد.

بر اساس توافق انجام‌شده، آب سد کرج به مدت ۱۵ روز برای کمک به تغذیه منابع آب زیرزمینی و تأمین نیاز آبی اراضی کشاورزی سه شهرستان غرب استان تهران رهاسازی خواهد شد.

هدف؛ تقویت سفره‌های زیرزمینی و کمک به کشاورزی

فاتحی‌نژاد، فرماندار قدس، این تصمیم را اقدامی برای جبران بخشی از کمبود منابع آبی و تقویت سفره‌های زیرزمینی در شرایط خشکسالی و تنش آبی دانست.

او گفت: رهاسازی آب سد کرج می‌تواند به تأمین آب مورد نیاز اراضی کشاورزی قدس، ملارد و شهریار کمک کند و در صورت تحقق اهداف پیش‌بینی‌شده، بر تولیدات کشاورزی و وضعیت معیشتی کشاورزان منطقه اثرگذار باشد.

به گفته فرماندار قدس، این تصمیم پس از پیگیری‌های فرمانداری و نماینده مجلس و با همکاری وزارت نیرو اتخاذ شده است.

فاتحی‌نژاد افزود تأمین منابع آبی پایدار، هم برای بخش کشاورزی و هم برای مصارف شرب اهمیت دارد و تقویت منابع زیرزمینی می‌تواند بخشی از فشار ناشی از کمبود آب در غرب استان تهران را کاهش دهد.

امید به بهبود شرایط برای کشت پاییزه

بر اساس اعلام مقام‌های محلی، پیش‌بینی می‌شود رهاسازی آب در این دوره علاوه بر کمک به تغذیه سفره‌های زیرزمینی، موجب افزایش رطوبت خاک و بهبود شرایط برای کشت‌های پاییزه شود.

حسین حق‌وردی، نماینده مردم غرب استان تهران در مجلس، نیز با قدردانی از همکاری وزارت نیرو، این تصمیم را اقدامی مهم برای منطقه دانست.

او در عین حال بر ضرورت مدیریت مصرف آب و جلوگیری از هدررفت منابع تأکید کرد.

رهاسازی آب در حالی برای سه شهرستان غرب استان تهران برنامه‌ریزی شده که بخش‌هایی از این منطقه طی سال‌های اخیر با کاهش منابع آب و فشار بر سفره‌های زیرزمینی روبه‌رو بوده‌اند.

مقام‌های محلی جزئیات بیشتری درباره حجم دقیق آب قابل رهاسازی، میزان سهم هر شهرستان و نحوه توزیع آن میان بخش‌های مختلف کشاورزی اعلام نکرده‌اند.



 خبر مهم برای بازنشستگان؛ تاریخ اجرای همسان‌سازی و معوقات حقوق

خبر مهم برای بازنشستگان؛ تاریخ اجرای همسان‌سازی و معوقات حقوق

سخنگوی کمیسیون اجتماعی گفت: بنا بر اعلام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پرداخت معوقات مربوط به همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در دستور کار قرار دارد.

 کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد

کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد

کارنامه نهایی داوطلبان آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه اعلام نتایج مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی این دانشگاه قرار گرفت.

 رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه

رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به ترکیب داوطلبان کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: یک میلیون و ۷۰ هزار و ۲۴۱ متقاضی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ شرکت کرده اند که ۶۵ درصد زن و ۳۵ درصد مرد هستند.

 حذف ارز ترجیحی دارو صحت ندارد/ تغییر نرخ برخی مواد حدواسط به معنای گرانی گسترده نیست

حذف ارز ترجیحی دارو صحت ندارد/ تغییر نرخ برخی مواد حدواسط به معنای گرانی گسترده نیست

سخنگوی سازمان غذا و دارو با رد شایعات مطرح‌شده در فضای مجازی مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو، اعلام کرد: تغییر ارزی اخیر تنها مربوط به برخی مواد حدواسط و پیش‌سازهای دارویی است و نباید آن را به حذف یکباره ارز ترجیحی کل زنجیره دارو تعمیم داد؛ این تصمیم به معنای آغاز موج جدید گرانی داروها نیست و سیاست وزارت بهداشت همچنان بر جلوگیری از انتقال فشار مالی به بیماران استوار است.

 زمان واریز حقوق مردادماه 1405 بازنشستگان مشخص شد

زمان واریز حقوق مردادماه 1405 بازنشستگان مشخص شد

سازمان تأمین اجتماعی درباره زمان پرداخت حقوق مردادماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران توضیح داد.

 اجتماع بزرگ «مسجدی‌ها» فردا در میدان فلسطین برگزار می‌شود

اجتماع بزرگ «مسجدی‌ها» فردا در میدان فلسطین برگزار می‌شود

همزمان با فرارسیدن روز جهانی مسجد، اجتماع بزرگ «مسجدی‌ها» با هدف بازخوانی جایگاه مسجد به عنوان سنگرِ آگاهی‌بخشی و استکبارستیزی، در میدان فلسطین تهران برگزار خواهد شد.

 پلیس: داوطلبان کنکور زودتر از خانه خارج شوند

پلیس: داوطلبان کنکور زودتر از خانه خارج شوند

ابوالفضل موسوی پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ درباره برگزاری کنکور گفت: داوطلبان در روز آزمون بهتر است حداقل یک ساعت زودتر از منزل خارج شوند تا در صورت افزا...

 آلودگی هوا فروکش کرد | عسلویه آلوده‌ ترین شهر کشور شد

آلودگی هوا فروکش کرد | عسلویه آلوده‌ ترین شهر کشور شد

کیفیت هوای کشور طی شبانه‌روز گذشته اندکی بهبود یافت و هیچ شهری شرایط بسیار ناسالم یا خطرناکرا ثبت نکرد. با این حال، لکه‌های آلودگی در جنوب، اصفهان و البرز باقی ماند و عسلویه با ثبت شاخص ۱۸۴ آلوده‌ترین شهر ایران شد.