قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۶ ساعت قبل

قالیباف: اختلاف و فرسایش توان داخلی، دقیقاً همان چیزی است که دشمن می‌خواهد

رئیس مجلس با بیان اینکه اختلاف و فرسایش توان داخلی، دقیقا همان چیزی است که دشمن می‌خواهد، گفت: با تلاش‌های دولت و ایستادگی مردم در جنگ اقتصادی پشت دشمن‌ به خاک مالیده خواهد شد.
 قالیباف: اختلاف و فرسایش توان داخلی، دقیقاً همان چیزی است که دشمن می‌خواهد

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس با بیان اینکه اختلاف و فرسایش توان داخلی، دقیقا همان چیزی است که دشمن می‌خواهد، گفت: با تلاش‌های دولت و ایستادگی مردم در جنگ اقتصادی پشت دشمن‌ به خاک مالیده خواهد شد.

متن پیام رئیس مجلس به مناسبت هفته دولت به شرح زیر است:

«هفته دولت، تنها یک مناسبت در تقویم جمهوری اسلامی نیست، بلکه یادآور عهد بزرگ خدمتگزاری به ملتی است که در سخت‌ترین میدان‌ها ایستاده و پای آرمان‌های انقلاب اسلامی و استقلال ایران عزیز، مجاهدانه ایستادگی کرده است.

این هفته با نام‌های جاودانه شهیدان محمدعلی رجایی، محمدجواد باهنر و سیدابراهیم رئیسی پیوند خورده است؛ مردانی که دولت را نه سکوی قدرت، بلکه سنگر خدمت دانستند و نشان دادند مسئولیت در جمهوری اسلامی، پیش از آنکه امتیاز باشد، امانت و تکلیف است.

امروز، در شرایطی متفاوت و سرنوشت‌ساز، دولت باید در کنار حفظ کیان انقلاب اسلامی، معیشت مردم، قدرت خرید، اشتغال جوانان و امنیت اقتصادی را در اولویت قرار دهد و باری از دوش مردم بردارد.

رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره حمایت از دولت، حفظ وحدت و همدلی و هم‌افزایی ارکان نظام، نقشه راهی روشن برای عبور از شرایط دشوار است. حمایت از دولت به معنای چشم‌پوشی از ضعف‌ها نیست، بلکه اعتماد به دولت برای خدمت بهتر به مردم است. در شرایطی که جنگ پیامدهایی بر اقتصاد کشور ایجاد کرده است و دشمن همه ظرفیت‌های خود را برای فشار بر ملت ایران به میدان آورده، مسئولان اجرایی تلاش های موثری  برای اداره کشور داشته‌اند و …



 بیانیه اطلاعات سپاه در خصوص صحنه مبارزه با دشمن
۵۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

بیانیه اطلاعات سپاه در خصوص صحنه مبارزه با دشمن

سازمان اطلاعات سپاه در بیانیه‌ای مهم و تفصیلی درباره ترسیم صحنه سرنوشت‌ساز مبارزه با دشمن از نقشه آنان برای تقابل با ایران پرده برداشت.

 حمله نیروهای مسلح یمن به مواضع نظامی در بندر المخا
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

حمله نیروهای مسلح یمن به مواضع نظامی در بندر المخا

نیروهای مسلح یمن در واکنش به تحولات اخیر و افزایش تنش‌های منطقه‌ای، انبارهای نظامی منتسب به عربستان سعودی را در بندر المخا هدف حمله موشکی قرار دادند.

 کاخ سفید: در حال حاضر مذاکره‌ای با ایران انجام نمی‌شود | تمرکز ما بر عملیات طرد اقتصادی است
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

کاخ سفید: در حال حاضر مذاکره‌ای با ایران انجام نمی‌شود | تمرکز ما بر عملیات طرد اقتصادی است

در حال حاضر هیچ مذاکره‌ای انجام نمی‌شود و این روند ادامه خواهد داشت تا زمانی که رئیس‌جمهوری احساس کند شاید آنها به روشی معنادار پای میز مذاکره بیایند که تاکنون چنین چیزی را مشاهده نکرده‌ایم.

 استقبال از محسن نامجو در فرودگاه امام
۱۹ دقیقه قبل / سایت عصرایران

استقبال از محسن نامجو در فرودگاه امام

محسن نامجو، خواننده و آهنگساز، پس از حدود ۲۰ سال به ایران بازگشت و مورد استقبال در فرودگاه امام تهران قرار گرفت.

 آقا یا خانم بسنت! فرمانده جنگ علیه ایران | آخرین خبر
۳۲ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

آقا یا خانم بسنت! فرمانده جنگ علیه ایران | آخرین خبر

فرهیختگان/متن پیش رو در فرهیختگان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست سید مهدی طالبی| جنگیدن با بی‌شرف‌ها نوعی شرافت است. «اسکات بسنت»، وزیر خزانه‌داری آمریکا که جنسیت مذکر دارد؛ اما از شوهر بهره می‌برد، توسط «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا به‌عنوان فرمانده جنگ با ایران انتخاب شد

 اقدامات وزارت صمت در دوران جنگ
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

اقدامات وزارت صمت در دوران جنگ

محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره اقدامات وزارت صمت در دوران جنگ گفت: وزارت صمت در این دوره در حوزه‌هایی از جمله بیمه و تأمین الزامات مورد نیاز برای...



آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.
آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟
سایت اقتصاد ۲۴

آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟

پس از هفته‌ها سایه جنگ نظامی، حالا نبرد ایران و آمریکا وارد مرحله‌ای شده که در آن تحریم‌ها جای موشک‌ها را گرفته‌اند. واشنگتن با هدف قرار دادن شبکه مالی و نفتی ایران به دنبال افزایش فشار است و تهران نیز تنگه هرمز و ظرفیت‌های منطقه‌ای خود را به عنوان اهرم چانه‌زنی حفظ کرده است؛ معادله‌ای که پایان آن هنوز نامعلوم است.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ مشاور قالیباف: مردم باعث گرانی شدند!

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی
سایت اقتصاد ۲۴

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی

صف‌های بنزین، تکذیب‌های دولتی و نگرانی از تغییر سهمیه‌ها بار دیگر پرونده قدیمی بحران انرژی در ایران را باز کرده و دولت میان فشار ناترازی و هراس از تبعات اجتماعی هرگونه تغییر در قیمت سوخت، به دنبال راهی برای عبور از بحرانی است که ریشه‌های آن به تصمیمات مجلس هفتم بازمی‌گردد.
سایت اکوایران

آمریکا در آستانه بحران بدهی؟

سایت عصرایران

محسن نامجو خواننده از بازگشت به ایران خبر داد: بودن در وطن از موسیقی مهم‌تر است