قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

نجات ۲۲۲ نفر در حوادث هفته گذشته اصفهان؛ ۷۸۸۲ تماس با آتش‌نشانی

سخنگو و رئیس اداره ارتباطات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از ثبت ۷۸۸۲ تماس با سامانه ۱۲۵ طی هفته گذشته خبر داد و گفت: این تماس‌ها به انجام ۳۶۷ عملیات اطفای حریق و امداد و نجات در سطح شهر منجر شد.
 نجات ۲۲۲ نفر در حوادث هفته گذشته اصفهان؛ ۷۸۸۲ تماس با آتش‌نشانی

سرآتشیار مجتبی دهقانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: طی هفته گذشته ۷۸۸۲ تماس با سامانه ۱۲۵ توسط شهروندان برقرار و منجر به اعزام ۳۶۷ تیم اطفا یا امداد و نجات توسط ایستگاه‌های بیست‌وهشت‌گانه سطح شهر اصفهان شد.

وی افزود: از مجموع تماس‌های شهروندان، ۱۳۶ مورد حریق بوده است که شامل منزل مسکونی با ۱۴ مورد، اماکن تجاری و صنعتی با ۱۰ مورد، ۴۹ مورد حریق ضایعات صنعتی و کشاورزی، دو مورد حریق در دامداری و حریق وسایل نقلیه ۱۳ مورد بوده است.

سخنگو و رئیس اداره ارتباطات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان ادامه داد: ۲۲۶ حادثه مختلف از جمله تصادفات با ۲۳ مورد، حبس در آسانسور ۱۳۶ مورد، حبسی در محیط‌های بسته تجاری و کارگاهی ۲۶ مورد، ۲۲ مورد مهار یا نجات حیوانات، ۱۵ مورد نجات و خارج کردن افراد …



 بسته 26 بندی مدیریت جمعیت تهران در دولت نهایی می‌شود
۵ ساعت قبل / سایت نورنیوز

بسته 26 بندی مدیریت جمعیت تهران در دولت نهایی می‌شود

استاندار تهران از نهایی شدن بسته 26 بندی مدیریت بارگذاری جمعیتی پایتخت در دولت خبر داد و اعلام کرد: طی یک سال گذشته 193 هزار فرصت شغلی جدید ایجاد و 240 هزار نفر به جمع بیمه‌شدگان بخش رسمی اقتصاد استان اضافه شده‌اند.

 عدم واریز حقوق جدید بازنشستگان تامین اجتماعی؛ معوقات فروردین و اردیبهشت همچنان بلاتکلیف/ وعده پرداخت از ۱۰ شهریور
۱۲ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

عدم واریز حقوق جدید بازنشستگان تامین اجتماعی؛ معوقات فروردین و اردیبهشت همچنان بلاتکلیف/ وعده پرداخت از ۱۰ شهریور

با وجود گذشت پنج ماه از سال ۱۴۰۵، مابه‌التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی مربوط به فروردین و اردیبهشت‌ماه هنوز به حساب آنان واریز نشده است. در حالی که حقوق مردادماه بر اساس روال عادی از ۲۹ مرداد پرداخت شده، مبلغ کل معوقات ۸۲ هزار میلیارد تومان برآورد شده و سازمان تأمین اجتماعی تأمین منابع مالی را پیش‌شرط اصلی پرداخت اعلام کرده است. با این حال، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس از قول مساعد وزیر کار برای آغاز پرداخت این معوقات از ۱۰ شهریور خبر داده است، هرچند سازمان تأمین اجتماعی زمان قطعی را منوط به تأمین منابع و اطلاع‌رسانی رسمی بعدی دانسته است.

 اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران | آخرین وضعیت حقوق مرداد، معوقات ۸۲ همتی و زمان واریز مابه‌التفاوت
۳۸ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران | آخرین وضعیت حقوق مرداد، معوقات ۸۲ همتی و زمان واریز مابه‌التفاوت

سازمان تأمین اجتماعی در جدیدترین اطلاعیه خود، آخرین وضعیت پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران را اعلام کرد. بر اساس این اطلاعیه، پرداخت حقوق مردادماه بیش از ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر از ظهر پنجشنبه ۲۹ مرداد آغاز شده و تا پایان امروز (۳۱ مرداد) ادامه دارد . همچنین سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرده است که پرداخت معوقات مابه‌التفاوت فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۵ که حدود ۸۲ هزار میلیارد تومان برآورد شده، در دستور کار قرار دارد و بر اساس قول مساعد وزیر کار، از ۱۰ شهریور آغاز می‌شود، هرچند زمان دقیق آن همچنان منوط به تأمین منابع مالی است .

 متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به ۹۰ درصد دریافتی شاغلان همتراز از مهرماه ۱۴۰۵ | جزئیات مرحله سوم، محاسبه افزایش و زمان واریز معوقات
۲ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به ۹۰ درصد دریافتی شاغلان همتراز از مهرماه ۱۴۰۵ | جزئیات مرحله سوم، محاسبه افزایش و زمان واریز معوقات

بر اساس قانون برنامه هفتم پیشرفت، سومین و آخرین مرحله طرح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ اجرا شده و هدف آن رساندن مستمری بازنشستگان غیرحداقلبگیر به ۹۰ درصد نسبت مستمری زمان برقراری به حداقل دستمزد همان سال است. این مرحله پس از اجرای ۴۰ درصدی در سال ۱۴۰۳ و ۳۰ درصدی در سال ۱۴۰۴، به‌عنوان گام نهایی تکمیل شده و احکام جدید حقوقی از خردادماه در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی بارگذاری شده است. همچنین واریز معوقات فروردین و اردیبهشت ماه از ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ آغاز خواهد شد .

 برخورد پلیس با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

برخورد پلیس با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا از آغاز فاز اجرایی طرح ساماندهی اشغال معابر توسط برخی نمایشگاه‌داران، مغازه‌داران و واحدهای تجاری خبر داد.