وزیر امور خارجه با تشریح آخرین وضعیت مذاکرات عمان درباره تردد در تنگه هرمز گفت: مذاکرات در حال انجام است و با توجه به پیچیدگیهای فنی، تعیین مسیر موقت در حال انجام است و به نظرم بسیار به نتیجه نهایی نزدیک هستیم. البته این به نشانه بازگشایی تنگه هرمز نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه امروز _شنبه، ۱۷ مرداد_ در حاشیه نشست خبری رئیسجمهور با خبرنگاران، درباره مذاکرات عمان اظهار کرد: این مذاکرات در مورد تردد در تنگه هرمز است. در حال مذاکره هستیم و با توجه به پیچیدگیهای فنی، در حال تعیین مسیر موقت هستیم.
وی افزود: مذاکرات به مراحل پایانی نزدیک شده و روند تعیین مسیرهای موقت تردد بر اساس نقشههای مشخصشده از سوی نیروهای مسلح در حال انجام است. به نظر میرسد مذاکرات بهزودی به نتیجه برسد.
عراقچی تأکید کرد: البته این به نشانه بازگشایی تنگه هرمز نیست و بازگشایی تنگه هرمز منوط …











