دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
ژیگو
● مواد لازم:
▪ گوشت مغز ران گوساله
▪ سیر، ▪ دنبه
▪ گوجهفرنگی
▪ نمک و فلفل و زردچوبه
▪ روغن
▪ سیبزمینی سرخ شده برای دور آن
● روش تهیه:
گوشت و دنبه را خوب بشویید. سیر را پوست بکنید و بشویید. دنبه را به صورت تکههایی کمی بزرگتر از قیمه درآورید.
گوشت را با نوک چاقو سوراخ کنید. در یک سوراخ سیر و در یک سوراخ دنبه قرار دهید تا تمام سطح گوشت به این ترتیب پر شود.
برای آن که مواد خارج نشود، اطراف آن را با نخ تمیزی ببندید و آن را در روغن سرخ کنید (بدون نمک). رب را با مقدار لازم آب مخلوط کنید و روی گوشت بریزید و بگذارید با شعله کم بپزد. وقتی خوب پخت، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن کاملاً تمام شود و به روغن بیفتد.
بعد نخها را جدا کنید و آن را حلقهحلقه ببرید و در دیس قرار دهید و اطراف آن را با سیب زمینی تزیین کنید.
منبع : روزنامه اطلاعات
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم
قتل فضای مجازی هواشناسی تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران آتش سوزی
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سینمای ایران سینما نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما کتاب موسیقی مهران غفوریان سریال
معماری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام مهدی طارمی سپاهان رئال مادرید بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال
باتری گوگل آیفون اینستاگرام سامسونگ مایکروسافت اپل عکاسی ناسا
چای کاهش وزن فشار خون توت فرنگی سیگار کبد چرب