جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
سرد و شفاف مثل یخ
روزهای داغ تابستان به همین زودی از راه رسیده اند و اگرچه از نظر تقویمی هنوز چند روزی به آغاز فصل تابستان باقی مانده اما در روزهای اخیر گرمای آن را احساس کرده ایم. در این روزهای داغ البته دسرهای سرد و یخی مثل انواع بستنی ها، نوشیدنی های خنک و سالادهای سرد اشتهابرانگیزترین خوراکی ها هستند و هیچ چیز لذت بخش تر از صرف این خوراکی ها نیست. اما گرمای هوا موجب شده دسرهایی از قبیل بستنی در زمان بسیار کوتاهی ذوب شده و حتی فرصت سرو شایسته آن را از میزبان می گیرند.از طرف دیگر هر غذایی هر اندازه ساده و مختصر باشد با تزئین زیبا اشتهابرانگیز می شود.
حال آنکه فاخرترین غذاها اگر بدون تزئین و آرایش و مثلاً در بشقاب های کاغذی سرو شوند چندان جذابیتی ندارند. در حقیقت در چنین مواقعی لذت بصری از غذا گرفته می شود. با این توصیفات درست کردن یک کاسه یخی که در دیواره هایش گل های زیبا و رنگارنگ محبوس هستند می تواند واجد هر دو ویژگی ذکرشده در این خطوط باشد، هم دسر شما را خنک نگه می دارد و هم بر زیبایی آن می افزاید.
این کاسه های یخی که به راحتی ساخته می شوند ظرفی فوق العاده برای انواع سالاد به خصوص سالاد میوه و بستنی ها هستند. برای ساخت این کاسه ها به دو ظرف که در برابر سرما و یخ زدن مقاوم باشند نیاز داریم که یک یخ شکل بوده اما اندازه یکی بزرگ تر از دیگری باشد به طوری که وقتی ظرف کوچک تر درون ظرف بزرگ تر قرار می گیرد حدود ۱ تا ۵/۲ سانتی متر فاصله میان دیواره های آنها وجود داشته باشد. بهتر است از ظروف فلزی مثل قالب های بستنی و ژله یا کیک برای این منظور استفاده کنید چون کاسه های بلوری ممکن است بر اثر فشار ناشی از ازدیاد حجم یخ بشکنند.
ظرف بزرگ تر را در سینک ظرفشویی یا داخل یک سینی لبه دار قرار دهید و مقداری آب در آن بریزید. سپس ظرف کوچک تر را درون آن بگذارید. با ریختن ماده ای سنگین مثل حبوبات، برنج یا حتی شکر در داخل ظرف کوچک تر آن را از حالت شناور خارج کرده و در داخل ظرف بزرگ تر پایین ببرید تا ته ظرف در حدود ۵/۲ سانتی متر بالاتر از ته ظرف بزرگ تر قرار بگیرد. حین انجام این کار ممکن است مقداری از آب داخل ظرف بزرگ تر سرریز کرده و از آن بیرون بریزد.
تعدادی گل های کوچک و برگ های مختلف را که از قبل با کندن سرگل ها از شاخه آماده کرده اید در فاصله میان دو ظرف قرار دهید. ممکن است از سرگل های کامل یا گلبرگ های پراکنده استفاده کنید.
پس از چیدن گل ها در جای خود ظرف ها را به همان ترتیب و به آرامی در فریزر قرار دهید. این کاسه یخی باید چندین ساعت یا یک شب در فریزر بماند تا کاملاً یخ زده و جامد شود. چندساعت قبل از زمان مصرف کاسه یخی را از فریزر خارج کنید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بماند تا ظرف ها به راحتی از آن جدا شوند. ابتدا به آرامی ظرف کوچک تر را جدا کنید و سپس کاسه یخی را برگردانید و از داخل ظرف بزرگ تر خارج کنید- کاسه یخی را دوباره در فریزر بگذارید تا کاملاً سرد شود و سپس از آن برای سرو دسر مورد نظرتان استفاده کنید.
منبع : روزنامه شرق
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
هلال احمر بارش باران یسنا آتش سوزی پلیس قوه قضاییه تهران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار قیمت سکه خودرو دلار سایپا بانک مرکزی ایران خودرو کارگران
فضای مجازی سریال نمایشگاه کتاب تلویزیون مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه فلسطین حماس اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی