سه شنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 4 June, 2024
مجله ویستا
مربای گیلاس
گیلاس ترش : ۳۰۰۰ گرم
شکر : ۳۰۰۰ گرم
وانیل : ۲.۳۵ گرم
سفیده تخم مرغ : ۱ عدد
گیلاس درشت و سالم را بهدقت با سنجاق دو شاخه هستهاش را بیرون بیاورید که له نشود بعد چرک شکر را گرفته آن را صاف نموده روی آتش بارش کنید. سپس گیلاسها را در آن ریخته روی آتش ملایم بپزید تا شکر در گیلاسها نفوذ کند. آنگاه به آن قدری وانیل بزنید، دو جوش که زد بردارید و در ظرف مربا بریزید.
شکر : ۳۰۰۰ گرم
وانیل : ۲.۳۵ گرم
سفیده تخم مرغ : ۱ عدد
گیلاس درشت و سالم را بهدقت با سنجاق دو شاخه هستهاش را بیرون بیاورید که له نشود بعد چرک شکر را گرفته آن را صاف نموده روی آتش بارش کنید. سپس گیلاسها را در آن ریخته روی آتش ملایم بپزید تا شکر در گیلاسها نفوذ کند. آنگاه به آن قدری وانیل بزنید، دو جوش که زد بردارید و در ظرف مربا بریزید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 وزارت کشور انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم امام خمینی ایران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد ستاد انتخابات کشور انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403
هواشناسی بارش باران سرقت سازمان هواشناسی ژاپن جاده چالوس تهران شهرداری تهران زلزله فضای مجازی پلیس دستگیری
حقوق بازنشستگان تاکسی اینترنتی مالیات وام ازدواج قیمت خودرو مسکن قیمت دلار قیمت طلا خودرو دولت سیزدهم بانک مرکزی برق
تلویزیون سینمای ایران سینما سریال رسانه ملی شعر کتاب
هوش مصنوعی دانشگاه آزاد اسلامی فناوری ویروس
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه لبنان جنگ غزه آمریکا حماس روسیه چین جو بایدن حزب الله لبنان
فوتبال رئال مادرید استقلال جواد نکونام کیلیان امباپه لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا تیم ملی فوتبال ایران لیگ برتر ایران مس رفسنجان لیگ برتر فوتبال ایران
تبلیغات همراه اول باتری مایکروسافت اپل مریخ روزنامه
استرس گرمازدگی افسردگی خودکشی سیگار بارداری قهوه