دوشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 27 May, 2024
مجله ویستا
مصرف کره گیاهی یا کره حیوانی؟
امروزه کیفیت مارگارین ها (کره گیاهی) بسیار بالا رفته و بهتر شده است. به همین دلیل ، نسبت به گذشته طرفداران بیشتری دارد.
اما خبرهایی هم وجود دارد، مبنی بر این که مارگارین دارای چربی ناقل است که باعث مسدود شدن رگهای قلب می شود.
با این حال ، متخصصان تغذیه معتقدند چربی کره حیوانی خطرناک تر است. یکی از استادان تغذیه دانشگاه تافتز می گوید: قطعا سالمترین انتخاب مارگارین است ، زیرا امروزه همه مارگارین ها عاری از چربی های ناقل است.
میزان اسیدهای چرب اشباع شده در کره حیوانی بسیار بالاست که این اسیدهای چرب اشباع شده بشدت باعث افزایش کلسترول خون می شوند.
هنگامی سر و کله چربی های ناقل پیدا شد، که کارخانه داران سعی داشتند چربی های مایع را به چربی های جامد تبدیل کنند (مثلا روغن مایع را به مارگارین). تحقیقات نشان داده است که چربی های ناقل باعث افزایش کلسترول و چربی بدخون می شود، که بسیار خطرناک است.
منبع : ایران مانیا
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی ایران انتخابات سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری رهبر انقلاب سقوط بالگرد رئیسی
قتل تهران هواشناسی پلیس دستگیری شهرداری تهران سازمان هواشناسی فضای مجازی بارش باران مشهد کنکور آتش سوزی
قیمت خودرو بانک مرکزی قیمت طلا خودرو بازنشستگان قیمت دلار دولت سیزدهم مسکن واردات بازار خودرو بورس حقوق بازنشستگان
تلویزیون سینما هنرمندان موسیقی سریال سازمان حج و زیارت تئاتر جشنواره کن قرآن کریم سینمای ایران کتاب دفاع مقدس
دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه جنگ غزه روسیه آمریکا حماس لبنان ترکیه اتحادیه اروپا رفح
فوتبال پرسپولیس استقلال مهدی طارمی جواد نکونام تیم ملی والیبال ایران لیگ برتر استقلال خوزستان والیبال باشگاه پرسپولیس بارسلونا نساجی
نخبگان سامسونگ اپل ایلان ماسک فناوری ماهواره گوگل مایکروسافت ناسا
چاقی سکته مغزی کاهش وزن تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو سیر استرس افسردگی زوال عقل