جمعه, ۴ خرداد, ۱۴۰۳ / 24 May, 2024
مجله ویستا
ارتباط مصرف ماهی و سکته مغزی
روش آماده كردن ماهی فاكتور مهمی در جلوگیری از ابتلا به سكته مغزی است.
تحقیقات نشان داده اند كه ماهی در برابر انسداد عروق مغز اثر حفاظت
بخش دارد اما یك گروه تحقیقاتی از دانشگاه هاروارد اظهار می دارند روش طبخ ماهی نیز در این امر دخالت دارد.
این گروه با بررسی رژیم غذایی تقریبا ۵۰۰۰ فرد ۶۵ سال به بالا دریافتند كسانی كه ماهی پخته یا كباب شده شامل تن ، مصرف می كردند احتمال ابتلاءشان به سكته مغزی كمتر بود.
خوردن اینگونه غذاها ۵ بار یا بیشتر در هفته احتمال سكته ایسكمیك (كه توسط لخته خون ایجاد می شود) را تا ۳۲ درصد كاهش می دهد حتی یك تا سه وعده ماهی كباب شده یا پخته در ماه این احتمال را تا ۱۵ درصد كاهش می دهد.
اما ماهی سرخ كرده و ساندویچ ماهی احتمال سكته را افزایش می دهد. هر وعده اضافی به میزان ۱۳ درصد بر این احتمال می افزاید.
پیام این تحقیق روشن است: ماهی بخورید; اما اگر می خواهید مصرف آن در جلوگیری از سكته مغزی به شما كمك كند ، با سرخ كردن به آن چربی و روغن اضافه نكنید.
منبع : ایران مانیا
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سقوط بالگرد رئیسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی مشهد ابراهیم رئیسی شهادت سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت حسین امیرعبداللهیان رئیسی ایران رهبر انقلاب
زلزله قم آتش سوزی هواشناسی سیل آموزش و پرورش سازمان هواشناسی مترو شهر تهران شهرداری تهران کنکور قتل
هوش مصنوعی حقوق بازنشستگان ایران خودرو قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو خودرو بازار خودرو مسکن دلار بورس سایپا
آیت الله رئیسی خرمشهر مناظره انتخاباتی سینما تلویزیون موسیقی هالیوود سینمای ایران رسانه ملی سریال
کنکور ۱۴۰۳
روسیه رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا ولادیمیر پوتین جنگ غزه چین لبنان مصر بنیامین نتانیاهو طالبان اتحادیه اروپا
فوتبال استقلال پرسپولیس والیبال تیم ملی والیبال ایران لیگ برتر باشگاه استقلال ناصر حجازی رئال مادرید باشگاه پرسپولیس بارسلونا بازی
مغز مایکروسافت سامسونگ استارلینک اپل موبایل گوگل
سلامت رژیم غذایی قلب فشار خون لاغری بیماری افسردگی پوست سلامت روان