چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا


تغذیه و بیوتکنولوژی تخم مرغ


نویسنده : جونگ - سیمناکایی - شوریوگونتر - ویلهلم
مترجم : کرمانشاهی - حسنهاشمی‌تبار - غلامرضاتوکل‌افشاری - جلیلشهیدی - فخریقدوسی - حمید
ویراستار : ولی‌زاده - رضا
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۸/۱۶
رده دیویی : ۶۴۱.۳۷۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۸۰
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۲۴۸/۶۵/ت۳س۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۸۶-۰۴۷-۷

نوشتار حاضر حاوی اطلاعاتی علمی در خصوص ارزش بالای غذایی تخم‌مرغ در تغذیه انسان است. دراین کتاب تلاش شده‌است که جنبه‌های اقتصادی, پزشکی, تغذیه‌ای و بیوتکنولوژی این ماده غذایی مقوی بررسی شود. این نوشتار مشتمل بر 7 بخش است و برخی از عناوین آن عبارتنداز: فرآورده‌های تخم‌مرغ ـ بهبود کیفیت تخم‌مرغ از طریق غنی‌سازی جیره با اسیدهای چرب ـ ویژگی‌های بیولوژیکی اجزائ تخم‌مرغ ـ تخم مرغ و مزیت‌های بهداشتی ـ کاربرد آنتی بادیهای تخم‌مرغ در درمان بیماریها و ...