یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

قارچ


قارچ
همه می دانیم که قارچ سرشار از پروتئین می باشد و کسانیکه از خوردن گوشت اکراه داشته و امتناع می ورزند بخوبی می توانند از این ماده غذائی گیاهی پروتئین دار رهائی یابند. در حالی که گوشت دارای ۱۵ تا ۲۰ گرم پروتئین در هر صد گرم می باشد بعضی از قارچها بیش از ۳۰ گرم پروتئین در هر صد گرم دارند.
قارچ دارای عناصر معدنی (سدیم ، کلسیم ، سیلیس ، کلر، کبالت ، منیزیم ) بوده و بدین لحاظ برای مبتلایان به کمخونی ، مسلولین و بیماران مبتلا به کمبود مواد معدنی بسیار مفید و مؤ ثر می باشد بعلاوه فعالیت کارهای مغزی را افزایش می دهد.
قارچ موجب تسهیل جذب مواد غذائی در بدن می گردد. در حالی که ناخالصیها را از بین می برد دستگاه گوارش را تصفیه کرده و کلیه اخلاط مضره و فضولات را به خارج می راند.
بعضی از انواع قارچها هستند که خام آنها بسیار خوب است و می توان آنها را در سالاد بصورت خام همراه با سبزیجات دیگر مصرف نمود. در پختن قارچ باید متوجه بود که زیاد چرب تهیه نشود زیرا چربی زیاد هضم آنرامشکل می سازد.
منبع : مطالب ارسال شده