یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
قارچ
همه می دانیم که قارچ سرشار از پروتئین می باشد و کسانیکه از خوردن گوشت اکراه داشته و امتناع می ورزند بخوبی می توانند از این ماده غذائی گیاهی پروتئین دار رهائی یابند. در حالی که گوشت دارای ۱۵ تا ۲۰ گرم پروتئین در هر صد گرم می باشد بعضی از قارچها بیش از ۳۰ گرم پروتئین در هر صد گرم دارند.
قارچ دارای عناصر معدنی (سدیم ، کلسیم ، سیلیس ، کلر، کبالت ، منیزیم ) بوده و بدین لحاظ برای مبتلایان به کمخونی ، مسلولین و بیماران مبتلا به کمبود مواد معدنی بسیار مفید و مؤ ثر می باشد بعلاوه فعالیت کارهای مغزی را افزایش می دهد.
قارچ موجب تسهیل جذب مواد غذائی در بدن می گردد. در حالی که ناخالصیها را از بین می برد دستگاه گوارش را تصفیه کرده و کلیه اخلاط مضره و فضولات را به خارج می راند.
بعضی از انواع قارچها هستند که خام آنها بسیار خوب است و می توان آنها را در سالاد بصورت خام همراه با سبزیجات دیگر مصرف نمود. در پختن قارچ باید متوجه بود که زیاد چرب تهیه نشود زیرا چربی زیاد هضم آنرامشکل می سازد.
منبع : مطالب ارسال شده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان مصر سازمان همکاری اسلامی دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
تهران شهرداری تهران یسنا سیل هواشناسی بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی سلامت تورم خودرو قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا مسکن دلار بازار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان
تلویزیون صدا و سیما مسعود اسکویی مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا امیرعبداللهیان انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال رئال مادرید پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر بازی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات گوگل کولر
کبد چرب فشار خون