سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
شفافسازی آبمیوه
نویسنده : اشکی - عزیز
مترجم : پیروزیفر - خلیل
ویراستار : بهرامزاده - جمالالدین
محل نشر : ارومیه
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۱/۱۶
رده دیویی : ۶۶۳.۶۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۸۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۰۳۲-۱۲-۵
در این کتاب, مراحل مختلف شفاف سازی میوه(تجزیه آنزیمی, تشکیل فلوک با مواد کمکی, جداسازی رسوب و فیلتراسیون) طی یازده فصل تشریح میشود .در فصل اول پدیده شفاف سازی و تبدیل آب میوه کدر به آب میوه شفاف بیان شده, سپس این مباحث مطرح گردیده است :((نگرشی کلی بر تکنولوژی تولید آب میوه شفاف)), ((ترکیبات عامل کدورت طبیعی در آب میوه)), ((استفاده از روش آنزیمی در شفاف سازی آب میوه)), ((استفاده از مواد کمکی شفاف کننده در شفاف سازی آب میوهها (فلوکولاسیون))), ((جداسازی رسوب(فلوک))), ((فیلتراسیون)), ((آبگونه سازی کل)), ((تستهای کنترل شفاف سازی و آزمایشهای تعیین مقدار)), ((شفاف سازی و کنترل آن)) و ((کدورت ثانویه و تستهای تشخیص)) .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست