پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
ژله میوه
ژله :  ۳ بسته
خامه :  ۴۰۰ گرم
گلابی :  ۰.۵ فنجان
سیب :  ۰.۵ فنجان
هلو :  ۰.۵ فنجان
آناناس کنسرو شیرین :  ۰.۵ فنجان
ژلاتین :  ۲۰۰ گرم
خاک قند :  ۵ قاشق سوپخوری
وانیل :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب کوچکتر ۲ تا ۳ سانتیمتر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم.
ژله را در ۳ پیمانه آب جوش حل میکنیم و ۳ پیمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مایه را در قالب بزرگتر میریزیم قالب کوچکتر را در داخل ان قرار میدهیم و داخل قالب کوچکتر را با وزنه یا یخ پر میکنیم به نحوی که قالب به هیچ وجه بالا نایستد و قالب را در یخچال میگذاریم تا ژله کاملاً بسته شود بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل میکنیم و با خامه و خاکه قند مخلوط مینمائیم و میوههای آماده شده را در آن میریزیم وقتی ژله کاملاً بسته شد از یخچال خارج میکنیم وزنهها را از داخل قالب بیرون میآوریم و قالب کوچکتر را با آب نیم گرم پر میکنیم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج مینمائیم.
با این عمل قالب ژلهای داریم که میان آن خالی است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتین و میوههای خرد شده را داخل آن میریزیم و پر میکنیم دوباره در یخچال میگذاریم تا خامه نیز کاملاً بسته شود بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار میدهیم و طرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمیگردانیم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زینت میدهیم.
خامه :  ۴۰۰ گرم
گلابی :  ۰.۵ فنجان
سیب :  ۰.۵ فنجان
هلو :  ۰.۵ فنجان
آناناس کنسرو شیرین :  ۰.۵ فنجان
ژلاتین :  ۲۰۰ گرم
خاک قند :  ۵ قاشق سوپخوری
وانیل :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب کوچکتر ۲ تا ۳ سانتیمتر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم.
ژله را در ۳ پیمانه آب جوش حل میکنیم و ۳ پیمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مایه را در قالب بزرگتر میریزیم قالب کوچکتر را در داخل ان قرار میدهیم و داخل قالب کوچکتر را با وزنه یا یخ پر میکنیم به نحوی که قالب به هیچ وجه بالا نایستد و قالب را در یخچال میگذاریم تا ژله کاملاً بسته شود بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل میکنیم و با خامه و خاکه قند مخلوط مینمائیم و میوههای آماده شده را در آن میریزیم وقتی ژله کاملاً بسته شد از یخچال خارج میکنیم وزنهها را از داخل قالب بیرون میآوریم و قالب کوچکتر را با آب نیم گرم پر میکنیم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج مینمائیم.
با این عمل قالب ژلهای داریم که میان آن خالی است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتین و میوههای خرد شده را داخل آن میریزیم و پر میکنیم دوباره در یخچال میگذاریم تا خامه نیز کاملاً بسته شود بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار میدهیم و طرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمیگردانیم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زینت میدهیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست