دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

روش شستن سبزی‌ها


- سبزی‌ها را پس از شستشو با آب معمولی، آن‌ها را به‌مدت ۱۰ دقیقه در آب محتوی مواد ضدعفونی کننده قرار داده و بعد خوب آب بکشید. به‌جای ماده ضدعفونی آماده می‌توانید از مقداری نمک و چند قطره مایع ظرفشوئی نیز استفاده کنید.
- برای نگهداری سبزی در یخچال بهتر است، اول سبزی را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود، سپس آن را در کیسه پلاستیکی بریزید و در یخچال بگذارید. در هر حال عمر مفید سبزی در یخچال ۳ تا ۴ روز است.
روش طبخ سبزی‌ها:
۱. قبل از پختن سبزی، آب پخت را بجوشانید و سبزی را در حالی‌که آب می‌جوشد در آن بریزید.
۲. برای اینکه سبزی طعم بهتری داشته باشد و مواد مغذی آن تا حدودی حفظ شود بهتر است مقدار کمی آب در سبزی بریزید تا بعد از طبخ، آب اضافه باقی نماند.
۳- سبزی را تا حدی باید پختن که قابل خوردن شود، پخته شدن زیاد و طولانی، رنگ و مزه سبزی را تغییر داده و مهمتر اینکه از خواص غذائی آن می‌کاهد.