دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
اسیدهای چرب روغن زیتون از لخته شدن خون جلوگیری میکند
اولئیک اسید، نام اسید چرب موجود در روغن زیتون است که موجب کاهش LDL یا همان کلسترولهای بد در بدن شده و از طرف دیگر موجب بالارفتن HDL خون یا همان ماده حامل چربیها در خون میشود که این ماده از لخته شدن و رسوب خون در رگها جلوگیری میکند. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان این مطلب گفت: «بدترین نوع اسیدهای چرب نیز اسیدهای چرب ترانس است که عامل هیدروژنه شدن روغنهای مایع و همچنین پالمتیک و میرسیتیک هستند که اثری کاملا عکس اسیدهای چرب روغن زیتون داشته و سبب کاهش سطح HDL و افزایش LDL خون میشوند.» وی ادامه داد: «از جمله مواد غذایی که حاوی این اسیدهای چرب مضر سلامتی یعنی پالمتیک و میرسیتیک هستند، میتوان به گوشت قرمز و چربی لبنیاتی همچون کره و ماستهای پرچرب اشاره کرد که این اسیدهای چرب، سبب احتمال بروز بیشتر بیماریهایی از جمله بیماریهای قلبی و عروقی میشوند.»
منبع : روزنامه سلامت
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم
قتل فضای مجازی هواشناسی تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران آتش سوزی
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سینمای ایران سینما نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما کتاب موسیقی مهران غفوریان سریال
معماری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام مهدی طارمی سپاهان رئال مادرید بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال
باتری گوگل آیفون اینستاگرام سامسونگ مایکروسافت اپل عکاسی ناسا
چای کاهش وزن فشار خون توت فرنگی سیگار کبد چرب