جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
پیتزای مکزیکی
تهیه پیتزا در خانه علاوه بر مزایای هر غذای خانگی دیگر نسبت به همتای آن در رستوران ها این امكان را به شما می دهد كه مواد روی پیتزا را با سلیقه اعضای خانواده انتخاب كنید. خمیر پیتزا را كه در همه پیتزاها مشترك است می توانید خودتان درست كنید و یا از خمیرهای آماده مخصوص پیتزا استفاده كنید كه در سوپرماركت ها به فروش می رسد. ممكن است به جای این خمیرها از خمیر نان باگت یا بربری هم استفاده كنید. در اینجا ابتدا روش تهیه خمیر پیتزا و سپس روش طبخ چند نوع پیتزا را ملاحظه می كنید.
• خمیر پیتزا
مواد لازم:یك قاشق سوپخوری مایه خمیر خشك (۱۴ گرم)، نصف قاشق چایخوری شكر، دو سوم پیمانه یا ۱۶۰ میلی لیتر آب گرم، ۵/۱ پیمانه آرد سفید ساده (۲۲۵ گرم)، دو قاشق چایخوری روغن زیتون.مایه خمیر را با شكر در ظرف كوچكی مخلوط كنید و سپس آب گرم را به آن اضافه كنید، بگذارید این مخلوط ۱۰ دقیقه بماند. آرد را در ظرف بزرگتری الك كنید. مخلوط مایه خمیر را همراه با روغن زیتون اضافه كنید و مخلوط نمایید تا خمیر نسبتاً سفتی حاصل شود. خمیر را بر روی سطح صافی كه كمی آرد روی آن پاشیده اید بگذارید و حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید تا نرم و كشدار شود. آن را در ظرف گودی كه كمی چرب كرده اید بگذارید و روی آن را پوشانده در محل گرمی قرار دهید. بگذارید خمیر نیم ساعت بماند تا ور آمده و دو برابر شود. مجدداً خمیر را روی سطح صافی كه كمی آرد روی آن پاشیده اید بگذارید و كمی دیگر ورز دهید. خمیر آماده استفاده است.
▪ پیتزای مکزیکی
مواد لازم:یك قاشق سوپخوری روغن مایع، یك عدد پیاز متوسط خرد شده، نیم كیلو گوشت چرخ كرده، یك دوم پیمانه سس گوجه فرنگی، یك قاشق سوپخوری آویشن تازه یا یك قاشق چایخوری پودر ارگانو، ۳۰۰ گرم كنسرو ذرت، نصف پیمانه آب، ۳۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته، ۲ عدد خمیر پیتزای آماده گرد به قطر ۲۲ سانتی متر، یك عدد پیاز قرمز متوسط خلال شده برای روی پیتزا، یك پیمانه پنیر پیتزای رنده شده (۱۲۵ گرم)، كمی جعفری، چند عدد گوجه فرنگی ریز گیلاسی و كمی ماست چكیده برای روی پیتزا (در صورت تمایل). روغن را در تابه ای داغ كنید. پیاز را تفت دهید تا طلایی شود و گوشت را اضافه كنید و خوب سرخ كنید. سس گوجه فرنگی و پودر ارگانو یا برگ آویشن و آب را اضافه كنید و بگذارید بجوشد تا آب آن تبخیر شود. ذرت و لوبیا را اضافه كرده مخلوط كنید. این مخلوط را روی خمیرهای پیتزا كه در سینی فر چرب شده قرار داده اید بریزید. پنیر را همراه با خلال پیاز قرمز روی پیتزاها بریزید. این پیتزا با مقدار كمی پنیر تهیه شده است اما شما می توانید در صورت تمایل از مقدار بیشتری پنیر استفاده كنید. پیتزاها را به مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر داغ بپزید و پس از پخت خمیر از فر خارج كرده در صورت تمایل با ماست چكیده، جعفری و گوجه فرنگی سرو نمایید.
سپیده سلیمی
منبع : روزنامه شرق
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
طالبان رئیسی ابراهیم رئیسی توماج صالحی حجاب گشت ارشاد رهبر انقلاب سریلانکا کارگران پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
آتش سوزی کنکور سیل هواشناسی تهران سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل زنان
خودرو قیمت خودرو دلار قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی ارز قیمت سکه مسکن سایپا
ترانه علیدوستی مهران مدیری تلویزیون فیلم سحر دولتشاهی سینمای ایران کتاب بازیگر تئاتر شعر سینما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه حماس اوکراین طوفان الاقصی اتحادیه اروپا ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال تراکتور تیم ملی فوتسال ایران لیگ برتر انگلیس
هوش مصنوعی تیک تاک همراه اول فیلترینگ ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات اپل نخبگان
مالاریا سلامت روان کاهش وزن استرس داروخانه پیری دوش گرفتن