پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
پیتزای مکزیکی
تهیه پیتزا در خانه علاوه بر مزایای هر غذای خانگی دیگر نسبت به همتای آن در رستوران ها این امكان را به شما می دهد كه مواد روی پیتزا را با سلیقه اعضای خانواده انتخاب كنید. خمیر پیتزا را كه در همه پیتزاها مشترك است می توانید خودتان درست كنید و یا از خمیرهای آماده مخصوص پیتزا استفاده كنید كه در سوپرماركت ها به فروش می رسد. ممكن است به جای این خمیرها از خمیر نان باگت یا بربری هم استفاده كنید. در اینجا ابتدا روش تهیه خمیر پیتزا و سپس روش طبخ چند نوع پیتزا را ملاحظه می كنید.
• خمیر پیتزا
مواد لازم:یك قاشق سوپخوری مایه خمیر خشك (۱۴ گرم)، نصف قاشق چایخوری شكر، دو سوم پیمانه یا ۱۶۰ میلی لیتر آب گرم، ۵/۱ پیمانه آرد سفید ساده (۲۲۵ گرم)، دو قاشق چایخوری روغن زیتون.مایه خمیر را با شكر در ظرف كوچكی مخلوط كنید و سپس آب گرم را به آن اضافه كنید، بگذارید این مخلوط ۱۰ دقیقه بماند. آرد را در ظرف بزرگتری الك كنید. مخلوط مایه خمیر را همراه با روغن زیتون اضافه كنید و مخلوط نمایید تا خمیر نسبتاً سفتی حاصل شود. خمیر را بر روی سطح صافی كه كمی آرد روی آن پاشیده اید بگذارید و حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید تا نرم و كشدار شود. آن را در ظرف گودی كه كمی چرب كرده اید بگذارید و روی آن را پوشانده در محل گرمی قرار دهید. بگذارید خمیر نیم ساعت بماند تا ور آمده و دو برابر شود. مجدداً خمیر را روی سطح صافی كه كمی آرد روی آن پاشیده اید بگذارید و كمی دیگر ورز دهید. خمیر آماده استفاده است.
▪ پیتزای مکزیکی
مواد لازم:یك قاشق سوپخوری روغن مایع، یك عدد پیاز متوسط خرد شده، نیم كیلو گوشت چرخ كرده، یك دوم پیمانه سس گوجه فرنگی، یك قاشق سوپخوری آویشن تازه یا یك قاشق چایخوری پودر ارگانو، ۳۰۰ گرم كنسرو ذرت، نصف پیمانه آب، ۳۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته، ۲ عدد خمیر پیتزای آماده گرد به قطر ۲۲ سانتی متر، یك عدد پیاز قرمز متوسط خلال شده برای روی پیتزا، یك پیمانه پنیر پیتزای رنده شده (۱۲۵ گرم)، كمی جعفری، چند عدد گوجه فرنگی ریز گیلاسی و كمی ماست چكیده برای روی پیتزا (در صورت تمایل). روغن را در تابه ای داغ كنید. پیاز را تفت دهید تا طلایی شود و گوشت را اضافه كنید و خوب سرخ كنید. سس گوجه فرنگی و پودر ارگانو یا برگ آویشن و آب را اضافه كنید و بگذارید بجوشد تا آب آن تبخیر شود. ذرت و لوبیا را اضافه كرده مخلوط كنید. این مخلوط را روی خمیرهای پیتزا كه در سینی فر چرب شده قرار داده اید بریزید. پنیر را همراه با خلال پیاز قرمز روی پیتزاها بریزید. این پیتزا با مقدار كمی پنیر تهیه شده است اما شما می توانید در صورت تمایل از مقدار بیشتری پنیر استفاده كنید. پیتزاها را به مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر داغ بپزید و پس از پخت خمیر از فر خارج كرده در صورت تمایل با ماست چكیده، جعفری و گوجه فرنگی سرو نمایید.
سپیده سلیمی
منبع : روزنامه شرق
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی قوه قضاییه هلال احمر تهران پلیس روز معلم سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی تلویزیون عفاف و حجاب فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه نوار غزه چین انگلیس ترکیه اوکراین نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما کولر تبلیغات موبایل تلفن همراه اینستاگرام اپل گوگل ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه