شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

املت قارچ با مایکروفر


قارچ  :  ۱۵۰ گرم
تخم مرغ  :  ۳ عدد
پیاز ریز سفید  :  ۱ عدد
کره  :  ۲۵ گرم
روغن  :  ۳۵ گرم
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
ابتدا پیاز را خرد کنید و همراه قارچ خرد شده داخل ظرف مخصوص مایکروفر ریخته و روغن یا کره را به آن اضافه می‌کنیم و به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار می‌دهیم. (در این فاصله آن را یک‌بار هم می‌زنیم). تخم مرغ‌ها را در یک ظرف جدا همراه مقداری نمک و فلفل خوب هم زده و به ظرف اضافه می‌کنیم و سپس ۳-۴ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار می‌دهیم. (در صورتی‌که درب ظرف را به‌صورت نیمه بگذارید تخم مرغ‌ها سریع‌تر سفت می‌شوند ).بدین ترتیب غذا آماده است.


همچنین مشاهده کنید