جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
آشپزی ایمن در مایکروفر
امروز مایکروفرها نقش مهمی در تهیه غذا، خصوصاً گرم کردن آن دارند.
تنها مشکل استفاده از مایکروفرها این است که ممکن است غذا را به صورت غیریکنواخت گرم کنند که در نتیجه برخی از نقاط غذا سرد باقی مانده و محل مناسبی برای جان بدر بردن باکتری های مضر می شوند. به همین دلیل رعایت برخی نکات برای جلوگیری از این مشکلات ضروری است.
همواره غذا را به صورت یکنواخت در ظرف بچینید، در آن را گذاشته و در صورت نیاز کمی آب به آن بیفزایید.
بخار ایجاد شده بر اثر گرم کردن غذا، به از بین رفتن باکتری های مضر کمک می کند.
قطعات بزرگ گوشت را با قدرت زیاد نپزید بلکه آنها را برای مدت زمان بیشتری با قدرت متوسط، در مایکروفر قرار دهید. با این کار امکان پخت قسمت های میانی گوشت، بدون پخته شدن بیش از حد قسمت خارجی آن فراهم می آید.
هنگام پخت و یا گرم شدن چند بار آن را هم بزنید تا نقطه سردی در آن باقی نمانده و غذا یکنواخت پخته شود.
ندا افرا
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
هلال احمر یسنا قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو دلار سایپا ایران خودرو بانک مرکزی کارگران تورم
فضای مجازی شهاب حسینی سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس
کولر هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی