چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

کلم و کالباس گرم


کلم و کالباس گرم
● مواد لازم
▪ ۲۰۰ گرم کلم
▪ دو عدد سیب
▪ یک عدد پیاز
▪ دو حبه سیر
▪ یک قاشق مرباخوری زیره
▪ سه فنجان آب سیب
▪ ۹۰۰ گرم کلم خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری زیتون
● طرز تهیه
روغن را در تابه ریخته و کالباس های خرد شده را برای پنج دقیقه در آن تفت دهید. سپس آن را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن درپوش بگذارید. سیب ها را خرد کرده و با پیاز خرد شده و سیر له شده و زیره در قابلمه ای ریخته و روی حرارت کم گاز قرار دهید. در ظرف را بگذارید و صبر کنید مواد برای ۱۰دقیقه پخته و نرم شود. آب سیب را در ظرفی ریخته و روی گاز قرار دهید تا به جوش آید. سپس آن را روی مواد پخته شده بریزید و پس از پنج دقیقه، در حالی که آب سیب غلیظ شده، کالباس ها و کلم خرد شده را به آن اضافه کنید و بگذارید برای چند دقیقه بپزد و به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.
منبع : روزنامه ایران