جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
کلم و کالباس گرم
● مواد لازم
▪ ۲۰۰ گرم کلم
▪ دو عدد سیب
▪ یک عدد پیاز
▪ دو حبه سیر
▪ یک قاشق مرباخوری زیره
▪ سه فنجان آب سیب
▪ ۹۰۰ گرم کلم خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری زیتون
● طرز تهیه
روغن را در تابه ریخته و کالباس های خرد شده را برای پنج دقیقه در آن تفت دهید. سپس آن را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن درپوش بگذارید. سیب ها را خرد کرده و با پیاز خرد شده و سیر له شده و زیره در قابلمه ای ریخته و روی حرارت کم گاز قرار دهید. در ظرف را بگذارید و صبر کنید مواد برای ۱۰دقیقه پخته و نرم شود. آب سیب را در ظرفی ریخته و روی گاز قرار دهید تا به جوش آید. سپس آن را روی مواد پخته شده بریزید و پس از پنج دقیقه، در حالی که آب سیب غلیظ شده، کالباس ها و کلم خرد شده را به آن اضافه کنید و بگذارید برای چند دقیقه بپزد و به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست