جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
مزایای چای سبز
چای سبز از ابتلای سلولهای طبیعی به سرطان و شیوع آن در بدن جلوگیری به عمل می آورد.
چای سیاه یكی از نوشیدنی هایی است كه در آمریكا طرفداران بسیاری دارد اما چای سبز دارای سطح زیادی از یك ماده شیمیایی به نام EGCG است كه این ماده از بروز بیماریهای قلبی و سرطان جلوگیری به عمل می آورد. حتی می تواند عكس العمل شدیدی در مقابل رادیكالهای آزادی كه باعث آسیب رگهای خونی می شود، نشان دهد یا باعث تغییر DNA موجود در ژنهای ما شوند. علاوه بر این EGCG تحت تأثیر آنزیمی خاص و سیگنالهای بین سلولها قدرت خود ویرانگری سلولهای سرطانی را افزایش می دهد و رشد سلولهای سرطانی را كاهش و یا گاهی متوقف می كند. بنابراین این ماده محافظ در مقابل رشد سرطان است.
ظرفیت آنتی اكسیدان خون بدن تقریباً یك ساعت بعد از نوشیدن چای سبز افزایش پیدا می كند. حتی عواملی كه باعث آسیب رساندن به DNA می شوند، بعد از نوشیدن چای حتی چای سیاه، كاهش پیدا می كنند.
نوشیدن ۳ تا ۴ فنجان قهوه، سودا و یا چای سبز در روز خطر ابتلا به سرطان را كاهش می دهد.
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه حسن روحانی مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت سیزدهم روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
یسنا هلال احمر قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
بانک مرکزی حراج سکه قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران حقوق بازنشستگان
سریال نمایشگاه کتاب کتاب مسعود اسکویی تلویزیون عفاف و حجاب سینمای ایران سینما دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین جنگ غزه نوار غزه اوکراین چین ترکیه انگلیس نتانیاهو ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی گوگل کولر اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
خواب بیمه فشار خون کبد چرب کاهش وزن دیابت