چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

پیتزای قارچ


پیتزای قارچ
● مواد لازم:
خمیرپیتزا: ۱۵۰ گرم
روغن: ۲ قاشق سوپخوری
قارچ: ۳۵۰ گرم
سیر: ۱حبه
ریحان تازه: ۵۰ گرم
پنیر پیتزا رنده شده: ۷۵ گرم
● طرز تهیه:
خمیر پیتزا را به شكل دایره‌ای به قطره ۲۵ سانتی‌متر باز كنید و در قالب چرب شده بگذارید. روغن را درماهی‌تابه‌ای گرم كنید و قارچ را به مدت یك دقیقه سرخ كنید تا آب بیندازد. سیر و ریحان خرد شده را اضافه كنید، پس از آنكه تفت خورد قارچ را روی خمیر ریخته، چاشنی لازم را بزنید و پنیر رنده شده را روی آن بپاشید. به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه ۲۲۰ سانتی‌گراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت بگذارید و بعد سرو كنید.
منبع : خانواده سبز