جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

چای، خطر سرطان رحم را کاهش می‌دهد


چای، خطر سرطان رحم را کاهش می‌دهد
خطر ابتلاء به سرطان رحم در زنانی كه روزانه حداقل دو فنجان چای می‌خورند تا بیش از ۵۰ درصد كاهش پیدا می‌كند. شواهدی وجود دارد كه نشان می‌دهد چای سبز و چای سیاه خطر ابتلاء به برخی از سرطان‌ها را كاهش می‌دهد. هر فنجان چای اضافه‌تر در روز می‌تواند ۱۸ درصد دیگر خطر ابتلاء به سرطان رحم را در زن‌ها كاهش دهد. بنابراین به زن‌ها توصیه می‌شود كه میزان مصرف چای روزانه خود را افزایش دهند و بدانند كه چای هیچ ضرری برای بدن ندارد. تشخیص سرطان رحم در مراحل اولیه منجر به درمان می‌شود، با این حال تشخیص بیماری در این مرحله دشوار است. بنابراین پزشكان به روش‌های جلوگیری از آن مثل صرف چای، ورزش و... بسیار اهمیت می‌دهند و به خانم‌ها توصیه می‌شود كه حتماً روش‌های جلوگیری از آن را رعایت كنند.
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید