یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

تغذیه در دوره آبستنی


کارشناسان عموما توصیه می کنند که زنان حامله از روش هرم راهنمای تعذیه استفاده نمایند و مصرف کالری روزانه خود را بین ۲۲۰۰ تا ۲۵۰۰ کالری نگه دارند ، یعنی هر روز ۹ سروینگ از گروه نان ، ۴ سروینگ از گروه سبزیجات ، ۳ سروینگ از گروه میوها و ۳ سروینگ از گروه شیر و ۱۸۰ گرم گوشت یا هر نوع پروتئین دیگر استفاده کنند ، البته نوصیه می گردد که در تمام دوران بارداری تحت نظر پزشک متخصص باشند
منبع : مطالب ارسال شده


همچنین مشاهده کنید