جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
کاهش احتمالی ابتلا به پوکی استخوان بامصرف سویا
مصرف غذاهایی كه از پروتئین سویا درست شده اند، در سنین میانسالی و در دوران یائسگی، خطر ابتلا به پوكی استخوان در خانمها كاهش می دهد. زیرا در این دوران تغییرات هورمونی خانمها باعث نازك شدن و شكننده شدن استخوانهای آنها می شود. این نازك و شكننده شدن استخوانها در خانمها معمولاً ۵ تا ۷ سال پس از دوران یائسگی، به دلیل كاهش سطح و میزان هورمون استروژن اتفاق می افتد كه این كاهش میزان استروژن باعث می شود تا استخوانها ۵ درصد از حجم خود را از دست بدهند.
جایگزین كردن این هورمون توسط درمان هورمونهای جایگزین نیز می تواند برای سلامتی افراد مضر باشد و خطر ابتلا به بیماری هایی مثل سكته قلبی را افزایش دهد و پزشكان معتقدند كه بهترین جایگزین برای این هورمونهای تزریقی، پروتئین سویا است. البته روشهای دیگری مثل ورزش متناوب و افزایش مصرف كلسیم و ویتأمین D نیز به زن ها برای به تأخیر انداختن نازك شدن استخوان ها توصیه می شود.
تحقیقات نشان می دهد كه پروتئین سویا علاوه بر كاهش خطر ابتلا به بیماری پوكی استخوان خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و رشد هورمونهای مرتبط با سرطان را نیز كاهش می دهد.
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه ایران روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت سیزدهم روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
سلامت یسنا آتش سوزی قوه قضاییه تهران بارش باران پلیس شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش فضای مجازی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار سایپا بانک مرکزی ایران خودرو
نمایشگاه کتاب سریال کتاب مسعود اسکویی تلویزیون سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه چین اوکراین ترکیه انگلیس نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تماس تصویری گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
خواب بیمه فشار خون کبد چرب کاهش وزن دیابت