سه شنبه, ۱۳ آذر, ۱۴۰۳ / 3 December, 2024
مجله ویستا

آنفلوآنزا


آنفلوآنزا
اگرچه ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا در فصل های سرد سال اجتناب ناپذیر به نظر می رسد، اما باید توجه داشت که با تقویت سیستم ایمنی بدن می توان خطر ابتلا را تا حد قابل توجهی کاهش داد. بدین منظور توجه به نکته زیر ضروری است:
● قند و شکر
قند و شکر و غذاهای فرآوری شده بر سیستم ایمنی تأثیر گذارند.مطالعات نشان داده است در طول انجام فرآیندهای شیمیایی پیچیده، شکر و غذاهای فرآوری شده تأثیر نامطلوبی بر سیستم ایمنی بدن داشته و در واقع ارتباط معکوسی بین میزان مصرف این مواد و سلامت فرد (خصوصاً کودکان) وجود دارد. از این رو توصیه می شود حتی الامکان مصرف موادی مانند نوشابه های گازدار، آبنبات، کلوچه، بستنی، چیپس و.‎.‎. به حداقل برسد.

زهرا ریاحی
منبع : روزنامه ایران