یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
موس زنجبیل و کدو حلوایی
● مواد لازم برای شش نفر
▪ نصف فنجان شکر
▪ یک بسته ژلاتین
▪ سه چهارم فنجان شیر بدون چربی
▪ سه عدد زرده تخم مرغ زده شده
▪ ۴۲۵ گرم پوره کدو حلوایی
▪ یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل
▪ یک قاشق چای خوری وانیل
▪ ۱۱۳ گرم خامه
▪ سه عدد نان زنجبیلی (نصف شده)
● طرز تهیه
شکر و ژلاتین را در قابلمه با هم مخلوط کرده و شیر و زرده تخم مرغ را به آنها بیفزایید. سپس آن را روی حرات ملایم قرار دهید تا ژلاتین حل شده و مخلوط حباب بزند. سپس آن را از روی حرارت برداشته و کدو حلوایی، زنجبیل و وانیل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه خنک شود.خامه را در مخلوط کن ریخته و سپس آن را در لیوان بریزید. آن را به مدت پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. هنگام سرو آن را به همراه نصف نان زنجبیل میل کنید.
نگار نجار
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت حجاب مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد رئیسی پاکستان امام خمینی رئیس جمهور
هواشناسی آتش سوزی سلامت تهران قتل پلیس کنکور شهرداری تهران وزارت بهداشت فضای مجازی زنان پایتخت
خودرو قیمت دلار دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن ارز تورم ایران خودرو
سریال محمدرضا گلزار سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری ترانه علیدوستی کتاب تئاتر
اینترنت خورشید کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل جنگ غزه غزه رژیم صهیونیستی فلسطین روسیه چین اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس سپاهان لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات اپل فناوری سامسونگ ناسا بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
بارداری دندانپزشکی کاهش وزن مالاریا زوال عقل