شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
یک سوپ خوشمزه
مدت زمان آمادهسازی مواد برای تهیه این سوپ ۱۰ دقیقه و زمان لازم برای پخت آن هم ۲۰ دقیقه است.
● مواد لازم برای ۴ نفر:
- ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
- ۲ ساقه تره فرنگی (باریک حلقه حلقه و خرد شود)
- ۲ عدد کدو سبز (ریز خرد شود)
- ۲ حبه سیر (ریز خرد شود)
- یک کیلوگرم گوجهفرنگی (خرد شود)
- یک عدد برگبو
- یک قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی
- سه چهارم پیمانه آب مرغ
- ۴۰۰ گرم نخود آشی (پخته یا کنسروی)
- ۲۲۵ گرم اسفناج (خرد شود)
- ۲۵ گرم پنیر پارمسان (نازک ورقه ورقه شود)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
● طرز تهیه:
۱) قابلمه نچسبی آماده کنید و روغن زیتون را در آن داغ کنید؛ سپس تره فرنگی و کدوی خردشده را به روغن اضافه کنید و روی شعله متوسط اجاق گاز به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا تفت داده شود.
۲) سیر، گوجهفرنگی خردشده، ربگوجهفرنگی، برگ بو، آب مرغ و نخود پخته را اضافه کرده
و شعله اجاقگاز را زیادتر کنید تا آب مرغ به جوش آید؛ سپس دوباره شعله را کم کنید و ۵ دقیقه دیگر حرارت دهید. در طول این مدت همزدن را از یاد نبرید.
۳) اسفناج خردشده را به مواد بیفزایید و دوباره شعله اجاقگاز را زیاد کنید تا در آب مرغ به مدت ۲ دقیقه بجوشد.
سپس با اضافهکردن نمک و فلفل سیاه، سوپ را مزهدار کنید.
۴) در پایان، برگ بو را از داخل سوپ خارج کرده و پس از ریختن پنیر پارمسان روی سوپ، آن را سرو کنید. پنیر در اثر حرارت حاصل از سوپ داغ، آب شده و در سوپ ناپدید میشود.
مریم رشدی
● مواد لازم برای ۴ نفر:
- ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
- ۲ ساقه تره فرنگی (باریک حلقه حلقه و خرد شود)
- ۲ عدد کدو سبز (ریز خرد شود)
- ۲ حبه سیر (ریز خرد شود)
- یک کیلوگرم گوجهفرنگی (خرد شود)
- یک عدد برگبو
- یک قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی
- سه چهارم پیمانه آب مرغ
- ۴۰۰ گرم نخود آشی (پخته یا کنسروی)
- ۲۲۵ گرم اسفناج (خرد شود)
- ۲۵ گرم پنیر پارمسان (نازک ورقه ورقه شود)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
● طرز تهیه:
۱) قابلمه نچسبی آماده کنید و روغن زیتون را در آن داغ کنید؛ سپس تره فرنگی و کدوی خردشده را به روغن اضافه کنید و روی شعله متوسط اجاق گاز به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا تفت داده شود.
۲) سیر، گوجهفرنگی خردشده، ربگوجهفرنگی، برگ بو، آب مرغ و نخود پخته را اضافه کرده
و شعله اجاقگاز را زیادتر کنید تا آب مرغ به جوش آید؛ سپس دوباره شعله را کم کنید و ۵ دقیقه دیگر حرارت دهید. در طول این مدت همزدن را از یاد نبرید.
۳) اسفناج خردشده را به مواد بیفزایید و دوباره شعله اجاقگاز را زیاد کنید تا در آب مرغ به مدت ۲ دقیقه بجوشد.
سپس با اضافهکردن نمک و فلفل سیاه، سوپ را مزهدار کنید.
۴) در پایان، برگ بو را از داخل سوپ خارج کرده و پس از ریختن پنیر پارمسان روی سوپ، آن را سرو کنید. پنیر در اثر حرارت حاصل از سوپ داغ، آب شده و در سوپ ناپدید میشود.
مریم رشدی
منبع : روزنامه همشهری
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انگلیس سیستان و بلوچستان انتخابات دولت عراق مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم معلمان رهبر انقلاب
سیل ایران هواشناسی آتش سوزی شهرداری تهران سازمان هواشناسی هلال احمر قوه قضاییه یسنا معلم پلیس آموزش و پرورش
ترکیه قیمت خودرو خودرو سهام عدالت تورم قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان بانک مرکزی
مهران غفوریان ساواک تلویزیون موسیقی سریال شهاب حسینی تبلیغات مسعود اسکویی سینمای ایران رضا عطاران
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه حماس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه استقلال علی خطیر باشگاه پرسپولیس بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی آیفون موبایل گوگل ناسا عکاسی تلفن همراه مدیران خودرو
کبد چرب دیابت فشار خون طول عمر