سه شنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۳ / 10 December, 2024
مجله ویستا

شمعی ژله‌ای همانند شیرینی در ظرف کریستال


شمعی ژله‌ای همانند شیرینی در ظرف کریستال
- ظرفی شیشه‌ای پایه‌دار پهن و کم‌عمق
- فر
- سینی‌فر
- کاغذ آلومینیوم فُویل
- تکه‌های کریستالی در شکل و ارتفاع مختلف نگهدارنده فتیله (لنگر فتیله)
- قابلمه
- دماسنج گیره‌دار
- موم ژله‌ای شمع
● روش ساخت:
۱. دقت کنید که توری فر شما در یک حالت تراز و یکسان باشد، سپس ظرف را پر از آب کنید و داخل سینی گذاشته و روی توری فر قرار دهید و ببینید که تراز است یا نه، اگر تراز نبود با قرار دادن نگه تا شده کاغذ آلومینیوم فُویل زیر سینی آن را تنظیم کنید سپس ظرف را از داخل فر بردارید و به‌طور کامل خشک کنید.
▪ نکته طرح:
یک شمع ژله‌ای مانند این نمودار را که از یک لایه کم‌عمق تشکیل شده نمی‌توانید مدت زمان زیادی روشن کنید، اما شما می‌توانید به‌راحتی فتیله قدیمی را بردارید و لایه ژل را تازه کنید و در فر دوباره حرارت دهید، توجه داشته باشید که حرارت تکه‌های کریستال را صدمه نمی‌زند.
۲. فر را قبلاً تا ۱۷۵ درجه فارنهایت (۸۰ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید
۳. کریستال‌های انتخابی را بردارید و آنها را داخل ظرف قبل از اینکه داخل ژل قرار دهید مرتب کنید و جای آنها را معین نمائید و تعداد کریستال‌ها را فرد انتخاب کنید مثلاً ۳، ۵، یا ۷) چون بهتر و زیباتر می‌شود.
۴. فتیله را داخل نگهدارنده قرار دهید و آن را در ته ظرف وصل کنید، یا اینکه فتیله را بعد از اتمام مرحله تا در ژل قرار دهید.
۵. قابلمه را روی حرارت پائین قرار دهید، و به مقدار کافی ژل برای پر کردن ظرف داخل قابلمه بریزید و ذوب کنید، دماسنج را به بدنه قابلمه وصل کنید (دقت کنید که روی بسته‌های ژل میزان درجه حرارت داده شده) بنابراین ژل را تا همین درجه حرارت دهید، و سعی کنید که ژل زیاد داغ نشود و یک لایه نازک از ژل را داخل ظرف بریزید.
۶. تکه‌های کریستال را محکم در ژل فرو کنید طوری که درست در ته ظرف قرار بگیرند، سپس با دقت ژل بیشتری اضافه کنید تا درست تا زیر لبه ظرف بیاید.
۷. شمع را روی سینی فر قرار دهید و آن را فری که قبلاً گرم کرده‌اید به مدت چند ساعت قرار دهید تا آهسته آهسته سرد شود و حباب‌های آن کم شود (اگر می‌خواهید که نمای فریبنده و زیبائی داشته باشید حباب‌ها را بگذارید بمانند).
منبع : مطالب ارسال شده