سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
شمعهای لایهای
شمع های لایه ای ظاهری بسیار زیبا داشته و بدان جهت لایه ای نامیده می شوند که طی مراحلی پی درپی پارافین های رنگی بر روی یکدیگر ریخته شده و پس از سردشدن به صورت لایه لایه در می آیند.
برای ساخت این شمع ها می توان از باقی مانده پارافین های رنگی از شمع سازی های قبلی استفاده کرد.بدین طریق می توانید هر لایه را از یک رنگ یا رنگهای مختلف انتخاب کنید. به صورتی که لایه انتهایی، تیره ترین حالت رنگ مورد نظر و در نهایت در نوک شمع رنگ لایه آن به روشن ترین شکل آن پایان پذیرد.
باید خاطرنشان کرد برای ساخت شمع های لایه ای، قالبهای فلزی بهترین به شمار می آیند زیرا با استفاده از آنها پارافین بسیار راحت تر از قالب جدا می شود.
البته این نوع شمع سازی، به تمرین و مهارت بیشتری نسبت به دیگر شمع ها نیاز دارد.
● دستور ساخت:
۱ ) طبق روش معمول برای شمع های قالبی، فتیله گذاری را انجام دهید، سپس پارافین را ذوب کرده و رنگ دلخواه را به آن اضافه کنید (این پارافین رنگی اولین لایه شمع را تشکیل می دهد).
۲ ) پارافین ذوب شده را درون قالب بریزید، این کار را با احتیاط انجام دهید، به صورتی که پارافین به دیواره داخلی باقی مانده از قالب پاشیده نشود (میزان پارافین بستگی به نظر و سلیقه شما برای قطر هر لایه دارد).
اگر شما می خواهید شمع لایه ای گوشه دار تهیه کنید باید پس از هر بار ریختن پارافین مذاب، قالب را با قراردادن جسمی در زیرگوشه ای از آن کج کرده و به همان صورت ثابت نگه دارید تا پارافین به همان شکل کمی سرد و سفت شود ولی به یاد داشته باشید محل قرار گرفتن فتیله نباید در اثر کج شدن قالب از مرکز، تغییر یابد.
۳) در فاصله ای که پارافین قبلی در حال سرد شدن است، پارافین رنگی دیگر را به رنگ دلخواه ذوب کرده و آن را پس از سفت شدن لایه قبلی در قالب بریزید.
اگر می خواهید این لایه نیز گوشه دار قرار گیرد، همان روش قبل را تکرار کنید.
می توانید جهت مایل کردن، ظرف را نسبت به حالت قبلی تغییر دهید تا تنوعی در ظاهر شمع ایجاد شود.
توجه داشته باشید زاویه ایجاد شده در بین ظرف و سطح میز ویا هر مکانی دیگر نباید از حدود ۲۵ درجه تجاوز کند، زیرا در غیر این صورت ممکن است پارافین مایع تا لبه قالب و یا بیشتر از حد مشخص سرازیر شده و شکل مورد نظر ایجاد نشود.
(اگر قصد ندارید که لایه ها به صورت گوشه دار و زاویه ای درآیند، نیاز به مایل کردن قالب نبوده و همان روش را بدون کج کردن آن انجام دهید.)
۴ ) این کار را تا زمانی تکرار کنید که قالب از پارافین پرشود، پس از سرد شدن آخرین لایه پارافین می توانید آن را مانند شمع های قالبی دیگر بیرون آورید.
منبع : سایت هنرکده
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست