یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
نخود پلو
برنج : ۱۰۰۰ گرم
نخود فرنگی : ۲۰۰۰ گرم
گوشت مغز ران گوساله : ۷۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری
ادویه : ۱ قاشق سوپخوری
روغن : ۲۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی : ۲ قاشق سوپخوری
گوشت را قیمهای خرد مینمائیم و میشوئیم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم ۲ تا ۳ لیوان آب میریزیم میگذاریم قیمه بپزد، بعد نخود را از پوست در میآوریم در قیمه میریزیم میگذاریم چند جوش بزند و نخود هم بپزد، بعد رب گوجه فرنگی را با کمی نمک و فلفل و ادویه داخل آن میریزیم میگذاریم آهسته بجوشد و جا بیفتد بهطوری که بعد از آماده شدن بیش از نصف لیوان آب نداشته باشد و برنج را آبکش میکنیم قیمه و نخود آماده شده را لای پلو میگذاریم و مثل قیمه پلو آن را دم میکنیم ممکن است این پلو را در ظرفهای کوچک نسوز به تعداد نفرات تهیه کرد در اینصورت یک شیشه کوچک ماست را با ۳ عدد زرده تخم مرغ و کمی زعفران حل شده در آبجوش و ۱۰۰ گرم روغن مخلوط مینمائیم و ته ظرفها میریزیم و برنج و سایر مواد را به تساوی در ظرفها میریزیم و ظرفها را کف فری که با ۳۵۰ درجه گرم کردهایم قرار میدهیم و یک سینی در ظرفها میگذاریم و بمدت یکساعت و نیم دم میکنیم تا ته ظرفها طلائی شود و بعد آنها را دیس گردی بر میگردانیم و فاصله بین پلوها را نخود سبز پخته شده میریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
نخود فرنگی : ۲۰۰۰ گرم
گوشت مغز ران گوساله : ۷۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری
ادویه : ۱ قاشق سوپخوری
روغن : ۲۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی : ۲ قاشق سوپخوری
گوشت را قیمهای خرد مینمائیم و میشوئیم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم ۲ تا ۳ لیوان آب میریزیم میگذاریم قیمه بپزد، بعد نخود را از پوست در میآوریم در قیمه میریزیم میگذاریم چند جوش بزند و نخود هم بپزد، بعد رب گوجه فرنگی را با کمی نمک و فلفل و ادویه داخل آن میریزیم میگذاریم آهسته بجوشد و جا بیفتد بهطوری که بعد از آماده شدن بیش از نصف لیوان آب نداشته باشد و برنج را آبکش میکنیم قیمه و نخود آماده شده را لای پلو میگذاریم و مثل قیمه پلو آن را دم میکنیم ممکن است این پلو را در ظرفهای کوچک نسوز به تعداد نفرات تهیه کرد در اینصورت یک شیشه کوچک ماست را با ۳ عدد زرده تخم مرغ و کمی زعفران حل شده در آبجوش و ۱۰۰ گرم روغن مخلوط مینمائیم و ته ظرفها میریزیم و برنج و سایر مواد را به تساوی در ظرفها میریزیم و ظرفها را کف فری که با ۳۵۰ درجه گرم کردهایم قرار میدهیم و یک سینی در ظرفها میگذاریم و بمدت یکساعت و نیم دم میکنیم تا ته ظرفها طلائی شود و بعد آنها را دیس گردی بر میگردانیم و فاصله بین پلوها را نخود سبز پخته شده میریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم دولت جمهوری اسلامی ایران پاکستان جنگ رئیسی گشت ارشاد امام خمینی
هواشناسی تهران تصادف پلیس شهرداری تهران قتل سیل وزارت بهداشت فضای مجازی کنکور سلامت سازمان هواشناسی
قیمت دلار قیمت خودرو مالیات خودرو بانک مرکزی دلار بازار خودرو قیمت طلا سایپا ارز مسکن ایران خودرو
زنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محمد خزاعی سریال سینمای ایران تلویزیون سریال پایتخت موسیقی سینما فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
کنکور ۱۴۰۳ خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور تیم ملی فوتسال ایران سپاهان بارسلونا
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری گوگل سامسونگ اپل ناسا بنیاد ملی نخبگان آیفون
دندانپزشکی خواب بارداری کاهش وزن مالاریا