جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
پلوی سبزیجات
● مواد لازم برای ۴ نفر:
برنج: دو پیمانه
گلكلم :۲۰۰ گرم
اسفناج: ۵۰۰ گرم
هویج: یك عدد
گوجهفرنگی: سه عدد
قارچ: ۲۰۰ گرم
پیاز: دو عدد
پنیرپیتزا: ۴۰۰ گرم
ادویه مخصوص: یك قاشقچایخوری
روغن: به میزان لازم
نمك: دو قاشق چایخوری
زعفران حلشده: دو قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
اسفناج را بعد ازپاك كردن خرد كرده و نیمپز می كنیم ، طوری كه آب نداشته باشد. سپس هویج را جدا نیمپز كرده، مكعبی خرد میكنیم ، آنگاه پیاز را خلالی كرده سرخ میكنیم، گلكلم را گل گل كرده و گوجهفرنگی را به صورت پوره درمیآوریم. مواد بالا را با هم تركیب كرده و نمك و ادویه مخصوصی كه در شماره گذشته طرز تهیه آن توضیح داده شده و زعفران را به مواد اضافه میكنیم. در مرحله بعد برنج را آبكش كرده و در ظرفی (پیركس) به صورت لایهای در كف ظرف میخوابانیم و روی برنج لایهای از مایع بالا میریزیم و كاملا مواد را روی برنج صاف میكنیم. در روی مواد پنیر رندهشده میپاشیم تا تمام سطح مواد را بپوشاند.
در آخر یك لایه برنج روی تمام مواد می ریزیم و روی آن را با فویل میپوشانیم تا خشك شود. دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم كرده و ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر میگذاریم تا كاملا پخته شود.
منبع : خانواده سبز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست