پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
دلمه بره
ـ مواد لازم: |
گوشت بره: ۱ عدد |
برنج: ۳۰۰ گرم |
کشمش: قدری |
پسته: قدری |
ماست ساده کم چرب: قدری |
دارچین: قدری |
پیاز: ۴ عدد |
ادویه: قدری |
شوید یا شبت: قدری |
ـ طرز تهیه: |
یک بره کوچک نسبتاً چرب را پاک کرده در دیگ پر از آب انداخته آن را بجوش بیاورید، همین که آب جوش آمد، جگر و دل و قهوه آن را که قبلاً علیحده در ظرفی گذاشتهاید خرد نموده با پیاز نسبتاً زیاد، سرخ کنید. قدری آب بره برویش بریزید تا پخته شود، موقع برداشتن چند شاخه شبت خرد کرده رویش بپاشید و ادویه بزنید، و کشمش پلوئی و پسته با آن مخلوط کنید. |
مخلوط فوق را در شکم بره گذاشته آن را دوخته، آب پیاز به بره زده دو طرفش را ماست مالیده و رویش دارچین بپاشید و در دیگ را بگذارید و آب بره رویش بریزید و بگذارید بپزد، سر سفره ببرید. |
همچنین مشاهده کنید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست