جمعه, ۱۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 7 June, 2024
مجله ویستا
خورش ماهی
ـ مواد لازم: |
ماهی: ۱ عدد |
پیاز: ۳۷۵ گرم |
فلفل قرمز: ۶ عدد |
ادویه: قدری |
نمک: قدری |
آب تمر: ۲ فنجان |
گشنیز: ۳ برگ |
زیره: ۱ قاشق سوپخوری |
کنجد: ۱ قاشق سوپخوری |
زنجبیل: ۱ عدد |
سیر: ۱ عدد |
روغن: ۳ قاشق سوپخوری |
ـ طرز تهیه: |
اولی ماهی تازه را صاف کرده سپس قطعه قطعهاش کنید پنج سیر پیاز را حلقه حلقه کرده و آنگاه یکدانه سیر با چند برگ گشنیز را کوبیده عرق آنرا به اندازه نیم استکان در آورید. سپس به اندازه بک قاشق چایخوری زیره و یک قاشق چایخوری تخم گشنیز و یک قاشق چای خوری خشخاش و چند عدد فلفل قرمز همه اینها را کمی بو داده و بگوئید و یک تکه زنجبیل هم کوبیده با آن مخلوط نمائید . |
سه قاشق سوپخوری روغن در دیگ ریخته رویش پیازها را بچینید ادویه را به قطعات ماهی آمیخته روی آن بچینید. سپس کمی نمک با قدری پیاز روی آن ریخته بگذارید به مدت ده دقیقه سرخ شود. سپس آب تمر هندی را گفته به اندازه دو فنجان رویش بریزید ولی خورش را با قاشق هم بزنید و روی آتش کم آن را بپزید. این خورش را با کته میخورند. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 دولت شورای نگهبان شورای حکام دولت سیزدهم فرانسه ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ سوریه
هواشناسی هلال احمر سلامت تهران شهرداری تهران قتل محیط زیست بیمارستان پلیس راهور سیاست سازمان هواشناسی بارش باران
خودرو دلار حقوق بازنشستگان سیستان و بلوچستان قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بانک مرکزی قیمت سکه ترافیک بازار خودرو سهام عدالت
موسیقی سینما مینو افتاده مجید قناد تلویزیون سینمای ایران فضای مجازی امام خمینی (ره) رسانه ملی
هواپیما فضا
اسرائیل غزه رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین آمریکا جنگ غزه لبنان ترکیه جو بایدن طوفان الاقصی اتحادیه اروپا
فوتبال ایران تیم ملی فوتبال ایران پرسپولیس تیم ملی ایران استقلال لیگ برتر باشگاه استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس رضا درویش والیبال
هوش مصنوعی اینستاگرام بازی تلگرامی شرکت متا ناسا اینترنت سامسونگ اپل
رژیم غذایی استرس صبحانه فشار خون کبد چرب ویتامین D