پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
دلمه فلفل
ـ مواد لازم: |
فلفل فرنگی شیرین: ۸ عدد |
کرفس خرد شده: ۰.۲۵ فنجان |
پیاز: ۱ عدد |
گردو: ۰.۵ فنجان |
کره: ۴۵ گرم |
فلفل هندی: ۰.۲۵ فنجان |
شیر هموژنیزه: ۱ فنجان |
نان سوخاری: ۱ فنجان |
ذرت بو داده بی نمک: ۰.۷۵ فنجان |
نمک: ۰.۵ قاشق مربا خوری |
ـ طرز تهیه: |
به استثنای فلفل سبز فرنگی، سایر مواد بالا را در دیگ ریخته روی آتش ملایم بپزید. سپس فلفل سبز فرنگی را تمیز شسته قسمتهای داخلی آن را بیرون آورده و بهجای آن، مواد مذکور را پر کنید. آنگاه فلفلها را در دیگ چیده در آن را محکم ببندید و نیم ساعت روی آتش بگذارید تا بپزد. پس از اینکه فلفلها کمی پخته شد، خردههای نان و کره را روی آن ریخته دوباره آن را روی آتش بگذارید تا سرخ بشود. |
پس از اینکه فلفلها پخته شد آنها را در بشقاب چیده اطراف آن را با برگ جعفری زینت بدهید و سر سفره بیاورید. با ریختن چند قاشق آبلیمو بر خوشمزگی دلمه خواهید افزود. |
همچنین مشاهده کنید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست