جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
اعمال لیپیدها در غذا
- اسيدهاى چرب به غذا طعم و بو مىدهند. بنابراين آنها را لذيذ مىکنند. اسيدهاى چرب با زنجيره کوتاه فرار و ويژگىدهنده هستند: مثلاً در کره حرارت دادن مواد غذائى موجب آزاد شدن اسيدهاى چرب در هوا و بينى مىشود. |
- چربىها در مواد غذائى کريستالهاى نرمى توليد مىکنند که در ظاهر غذا اثر مىگذارد: مثلاً در بستني |
- چربىها حس سيرى ايجاد مىکنند. زمان هضم چربىها از مواد مغذى زيادمقدار ديگر طولانىتر است پس حس گرسنگى را به تأخير مىاندازند. |
- انواع مختلف چربىها بافتهاى گوناگون در غذاها بهوجود مىآورند: مثلاً سُسهاى نرم، کيکهاى با بافت يکنواخت |
- چربىها غنىترين منبع انرژى هستند. |
- ليپيدهاى غذائى مواد مغذى ضرورى را براى بدن فراهم مىسازند، بهخصوص اسيدهاى چرب ضرورى و ويتامينهاى محلول در چربي. همچنين جذب اين ويتامينها را تسهيل مىکنند. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران توماج صالحی رئیس جمهور مازندران رئیسی دولت دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان قوه قضائیه تعطیلی شنبه ها
سیل مشهد تهران هواشناسی سیل مشهد خراسان رضوی بارش باران فضای مجازی شهرداری تهران قوه قضاییه قتل آموزش و پرورش
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو ایران خودرو مالیات مسکن تعطیلی شنبه بانک مرکزی دلار سایپا
لیلا حاتمی علی حاتمی زری خوشکام نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینمای ایران فردوسی همایون شجریان شاهنامه
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه روسیه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس چین اوکراین ترکیه نوار غزه
فوتبال استقلال بارسلونا پرسپولیس تراکتور جام حذفی لیگ برتر سپاهان بازی لیگ برتر ایران باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس
گوگل هوش مصنوعی آیفون اپل اینترنت سامسونگ باتری تبلیغات سرعت اینترنت عیسی زارع پور
بارداری دیابت کاهش وزن چاقی زوال عقل سرماخوردگی