چهارشنبه, ۳۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 19 June, 2024
مجله ویستا
خوراک ماهیچه
ـ مواد لازم: |
گوشت ماهیچه گوسفندی: ۳ عدد |
پیاز: ۱ عدد |
هویج: ۴ عدد |
نمک: ۱ قاشق مرباخوری |
آرد سفید: ۱ قاشق سوپخوری |
فلفل: کمی |
پیاز ریز سفید: ۰.۵ کیلو |
ـ طرز تهیه: |
ماهیچه را خوب شسته موی آن را میگیریم. پیاز را پوسکنده به چهار قسمت میکنیم. هویج را شسته و میتراشیم. ماهیچه و پیاز و هویج و نمک و فلفل را با یک فنجان آب در دیگ بخار میریزیم و روی اجاق میگذاریم و بلافاصله سرپوش را روی آن قرار میدهیم. |
وقتی که جوش آمد و سرپوش شروع به تکانخوردن کرد آتش زیر دیگ را کم میکنیم بهطوری که تکان سرپوش خیلی ملایم باشد و به این صورت فشار داخل دیک ۱۵ پوند است و از این زمان به بعد سه ربع ساعت کافی است تا ماهیچه بپزد و خواهید دید که بهراحتی گوست آن از استخواه جدا میشود. |
آبگوشت و پیاز را از صافی توری رد میکنیم که گوشتهای پیاز هم رد بشود سپس یک قاشق آرد را در این آبگوشت حل کرده در قابلمه کوچکی ریخته میگذاریم تا غلیظ شود ماهیچه را در دیس قرار میدهیم هویجها را دور آن میچینیم و سس را روی آن میدهیم. این نوع خوراک را میتوان با پیازهای سفید سرو نمود. |
همچنین مشاهده کنید
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران علیرضا زاکانی قالیباف پزشکیان سعید جلیلی مناظره انتخاباتی محمدباقر قالیباف
تهران هواشناسی زلزله آتش سوزی قتل بیمارستان کاشمر زمین لرزه قوه قضاییه سازمان هواشناسی پلیس عربستان
خودرو بانک مرکزی رشد اقتصادی قیمت دلار قیمت طلا حقوق بازنشستگان دولت سیزدهم قیمت خودرو بازنشستگان بازار خودرو ایران خودرو تورم
تلویزیون پیمان جبلی موسیقی سینمای ایران سینما دفاع مقدس رسانه ملی عید غدیر بازیگر سریال فیلم سید ابراهیم رئیسی
فناوری شبکه های اجتماعی مریخ وزارت علوم باتری
رژیم صهیونیستی روسیه اسرائیل جنگ غزه آمریکا غزه فلسطین کره شمالی چین ترکیه حزب الله لبنان اوکراین
پرسپولیس فوتبال علیرضا بیرانوند یورو 2024 استقلال باشگاه پرسپولیس سپاهان جام ملت های اروپا مس رفسنجان کریستیانو رونالدو لیگ برتر والیبال
هوش مصنوعی موبایل سامسونگ شورای عالی انقلاب فرهنگی اپل دانش بنیان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خودروهای وارداتی ناسا تلگرام
میوه سازمان غذا و دارو تب دانگ مغز خربزه ویتامین کاهش وزن کلسترول