شنبه, ۲۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 15 June, 2024
مجله ویستا
خوراک ماهیچه
ـ مواد لازم: |
گوشت ماهیچه گوسفندی: ۳ عدد |
پیاز: ۱ عدد |
هویج: ۴ عدد |
نمک: ۱ قاشق مرباخوری |
آرد سفید: ۱ قاشق سوپخوری |
فلفل: کمی |
پیاز ریز سفید: ۰.۵ کیلو |
ـ طرز تهیه: |
ماهیچه را خوب شسته موی آن را میگیریم. پیاز را پوسکنده به چهار قسمت میکنیم. هویج را شسته و میتراشیم. ماهیچه و پیاز و هویج و نمک و فلفل را با یک فنجان آب در دیگ بخار میریزیم و روی اجاق میگذاریم و بلافاصله سرپوش را روی آن قرار میدهیم. |
وقتی که جوش آمد و سرپوش شروع به تکانخوردن کرد آتش زیر دیگ را کم میکنیم بهطوری که تکان سرپوش خیلی ملایم باشد و به این صورت فشار داخل دیک ۱۵ پوند است و از این زمان به بعد سه ربع ساعت کافی است تا ماهیچه بپزد و خواهید دید که بهراحتی گوست آن از استخواه جدا میشود. |
آبگوشت و پیاز را از صافی توری رد میکنیم که گوشتهای پیاز هم رد بشود سپس یک قاشق آرد را در این آبگوشت حل کرده در قابلمه کوچکی ریخته میگذاریم تا غلیظ شود ماهیچه را در دیس قرار میدهیم هویجها را دور آن میچینیم و سس را روی آن میدهیم. این نوع خوراک را میتوان با پیازهای سفید سرو نمود. |
همچنین مشاهده کنید
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران سعید جلیلی علیرضا زاکانی قالیباف محمدباقر قالیباف مصطفی پورمحمدی ریاست جمهوری
تهران شهرداری تهران آموزش و پرورش سیل سیلاب قتل جاده چالوس هواشناسی سازمان هواشناسی وزارت بهداشت پلیس طوفان
خودرو ایران خودرو دولت سیزدهم همستر کامبت بورس قیمت طلا قیمت خودرو یارانه قیمت دلار حقوق بازنشستگان مسکن تورم
دیوارنگاره سینمای ایران عربستان دفاع مقدس تلویزیون رسانه ملی دعای عرفه سریال سینما سازمان صدا و سیما
فناوری دانشگاه تهران
رژیم صهیونیستی روسیه غزه جنگ غزه اسرائیل فلسطین آمریکا اوکراین حزب الله لبنان عراق لبنان حماس
فوتبال پرسپولیس یورو 2024 استقلال تیم ملی آلمان تیم ملی اسکاتلند فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس لیگ برتر جواد نکونام تیم ملی فوتبال ایران اوسمار ویرا
هوش مصنوعی ایلان ماسک گوگل سامسونگ تسلا اپل مایکروسافت ناسا تجهیزات پزشکی
سازمان غذا و دارو قهوه فشار خون پیری گرمازدگی