چگونه میزان پروتئین را افزایش دهیم؟ |
|
|
پنیرهای سفت یا نیمه جامد |
|
|
استفاده در ساندویچ، نان همبرگر، هات داگ و
غذاهای گوشتی دیگر و ماهی، سبزیجات، تخم مرغ، دسرهای میوه و شیرینیها.
افزودن به سوپ، سسها، سبزیجات، پوره سیب زمینی، برنج |
|
|
پنیرهای محلی |
|
|
- با میوه و سبزیجات مخلوط کنید.
به اسپاگتی و تخم مرغ اضافه کنید (مثل املت، تخم مرغ آب پز)- در دسرها و کیکها استفاده کنید. |
|
|
شیر |
|
|
از شیر به عنوان نوشیدنی و در پختن غذا در
حد امکان استفاده کنید.در غذاهای آماده استفاده کنید مثل غلات، سوپ ها |
|
|
کاکائو |
|
|
از سس خامه در سبزیجات و دیگر غذاها استفاده
نمائید.یک قاشق پودر شیر خشک بدون چربی به شیر معمولی و یا به سوپ یا پوره سیب
زمینی اضافه کنید. |
|
|
پودر شیر |
|
|
پودر شیر را به نوشیدنیهای شیری اضافه
کنید.
1. در فرنیها، نان، سسها و کرمها، شیرینیها
و دسرهائی که در آنها شیر بهکار رفته استفاده کنید. |
|
|
فرآورده های تجاری |
|
|
از پودرهای فوری که برای صبحانه تهیه شده در
شیر استفاده نمائید.در بستنی، شیر، در دسرهای بستنی برای افزایش میزان پروتئین استفاده نمائید. |
|
|
بستنی، ماست و ماست منجمد |
|
|
به نوشیدنیهای کربوهیدرات دار یا
نوشیدنیهای شیری مثل: خامه اضافه کنید.- به غلات، میوهها. ژلاتین و دسرها و مخلوط میوهها اضافه کنید.- استفاده از بستنی. ماستهای یخ زده در بین کیک و غلات. |
|
|
تخم مرغ و زرده تخم مرغ |
|
|
از تخم مرغ در سالاد، دسرها، سبزیجات و
گوشتهای چرخ کرده استفاده شود.
استفاده از تخم مرغ در پوره سیب زمینی، پوره سبزیجات و سسها. افزودن زرده
تخم مرغ اضافی به تخم مرغ نیمرو شده شیرینیها و کره و خامه.یک مخلوط غنی از پروتئین با افزودن شیر به زرده تخم مرغ بهدست خواهد
آمد.افزودن یک زده تخم مرغ پخته به ساندویچ. |
|
|
مغز دانهها، جوانه گندم |
|
|
به نان کلوچه؛ پیراشکی و شیرینیجات
میتوانید اضافه کنید.بر روی میوه ها، بستنی، ماست و سبزیجات به صورت سالاد
همراه نان استفاده کنید.همراه جعفری یا اسفناج و سبزیجات دیگر مخلوط شود و بر روی غذا یا با سس
مصرف شود.همراه با موز مصرف شود. |
|
|
کره بادام زمینی |
|
|
همراه ساندویچ، نان تست، کلوچه، غلات و
شیرینیها و میوهها استفاده شود.در سبزیجات خام مثل هویج، گل کلم استفاده
شود همراه با شیر نوشیدنیهای دیگر مخلوط
شود.در تهیه بستنی یا ماست استفاده کنید. |
|
|
گوشت و ماهی |
|
|
از گوشت و ماهی همراه با سبزیجات، سالاد و
سوپ استفاده کنید.همراه با سیب زمینی پخته استفاده کنید. |
|
|
مرغ |
|
|
از دل و جگر مرغ استفاده کنید که منبع خوبی
از نظر پروتئین، ویتامین و مواد معدنی هستند. |
|
|
باقلا - لوبیا (دانه) |
|
|
از پخته یا خشک این مواد در سوپ و خوراکی و
همچنین کنار بشقاب گوشت و پنیر استفاده کنید و یا با پنیر و شیر مخلوط
کنید. |
|
|
کره و مارگارین |
|
|
به سوپ، پوره و سیب زمینی پخته، غلات گرم و
برنج و سبزیجات و ماکارونی پخته اضافه کنید.به سوپهای خامهای و سس اضافه
کنید.با سبزیجات و سالادها استفاده کنید همچنین با گوشتهای پخته، همبرگر و
ماهی و تخم مرغ. از کره مارگارین همراه با
سبزیجات خام و غذاهای دریائی مثل: میگو، خرچنگ ماهی استفاده کنید.بهصورت
شیرین شده بر روی شکلات گرم، دسرها، ژلاتین، شیرینیها، میوهها استفاده
شود.بهصورت شیرین نشده همراه با پوره سیب زمینی و سبزیجات استفاده شود. |
|
|
سر شیر |
|
|
در سوپها، سسظها، تخم مرغ، کره شیرینیجات
استفاده شود. بر روی غلات سرد یا گرم استفاده شود.همراه با ماکارونی، برنج
و پوره سیب زمینی مصرف شود.همراه با مرغ و ماهی در هنگام پخت استفاده
شود.همراه با همبرگر، استفاده شود.با شیر مصرف گردد.همراه با شکلات گرم
یا کرم استفاده گردد. |
|
|
پنیر پرچرب |
|
|
همراه با نان، کلوچه، میوهجات و غلات
استفاده گردد.به شیرینیجات افزوده شود. |
|
|
Salad Dressings (سس سالاد and Matonnaise
و مایونز) Dried Frueits
(میوههای خشک) |
|
|
همراه با ساندویچ و غلات مصرف شود.همراه با
گوشت، ماهی و تخم مرغ و سبزیجات مصرف شود.همراه با صبحانه بهعنوان دسر و
یا خوراکی میان روز استفاده کنید.به کلوچه، کیک با نان و برنج و سبزیجات و
دسرها اضافه کنید.همراه با سبزیجات پخته مثل هویج، سیب زمینی و غیره
استفاده نمائید.همراه با مغزها ( پسته و بادام ) به عنوان غذای مختصر
استفاده نمائید. |